• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zápis do rozvrhu

Started by BossZ, 31.08.2009, 01:19:51

« predchdzajce - alie »

zuzanka

no, takze uz mam, aj ked hodinu a stvrt po planovanom :D a nevim, ci sa mam tesit, ale vsetko tak ako som chcela...(len aby to este nezrusili.... :D)  a na kave som i tak usetrila :D
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

antikleia

Ja mam tiez po :) mozem sa ist ucit na dalsie skusky... :/

WRC03

ApokalypS

jj, ja som tiez dajak naklikal..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

trek

no looool..rozvrh ako tak naklikany ale ked si dam vygenerovat rozvrh tak tam mam predmety ako elektorakustika, matematika 3, mikroelektronicke obvody, elektronicke meracie systemy...a pise mi ze som uz v druhom roku studia...takze parada..ja sa s vami lucim uz som piatak ale tak tie predmety si uzijem fajne :D:D:D:D:D

WRC03

nejde to kvoli tomu ze : Priraďovaný študent neštuduje v jednom z rokov štúdia, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.

a mozem osrat, aj tak si budem chodit kam chcem a basta!

kOsTi

Quote from: trek on  14.01.2010, 21:25:00
no looool..rozvrh ako tak naklikany ale ked si dam vygenerovat rozvrh tak tam mam predmety ako elektorakustika, matematika 3, mikroelektronicke obvody, elektronicke meracie systemy...a pise mi ze som uz v druhom roku studia...takze parada..ja sa s vami lucim uz som piatak ale tak tie predmety si uzijem fajne :D:D:D:D:D

mne to ukazovalo normalne a teraz tiez take blbosti
:trestac:

ehm123

hmm, zaujimave, pri jednom termine cvika mi pise
Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.,
ale na iny termin v ramci toho isteho predmetu sa mozem prihlasit bez problemov. ja to kladiem...  :ringsmiley:

buhehe

vyzera ze kazdy ma tak zapisany jak xcel...aby v tom zas nebol hacik nejaky :D ja som si urobil aj screenshot :D

DeNaTuReMaN

V mojom pripade nemam ani jeden predmet tak ako som chcel, takze hacik to nebude. Mam rozvrh jak svajciarsky emental pojebany konskym kokotom
V nedelu na obed budu krky

puq

inac je taky niekto kto by sa xcel vymenit vo stvrtok z predmetu Sémantika programovacích jazykov o 14:15 cviko? ja mam slodicaka ale xcel som mihalyiho...ale mais je mais tak neje co riesit:D

libra2

Quote from: puq on  15.01.2010, 01:06:19
inac je taky niekto kto by sa xcel vymenit vo stvrtok z predmetu Sémantika programovacích jazykov o 14:15 cviko? ja mam slodicaka ale xcel som mihalyiho...ale mais je mais tak neje co riesit:D

ja sa vymenim s tebou.. ja som chcela Slodicaka, ale ...ale mais je mais tak neje co riesit:D
napis PM..

ppt

Kamos ma tiez mihalyiho a chce ist k nam ku slodicakovi. Tak ak niekto chce vymenit, PM.

kOsTi

s puqom sme uz dohodnuty ze si vymenime potom u cviciacich

puq

:D necakal som ze bude nakoniec vyssi dopyt ako ponuka :D

kOsTi

este mozes zarobit, ja kludne ustupim :D

Dominico

ja mam Slodicaka a tiez by som radsej mal Mihalyiho

puq

Quote from: kOsTi on  15.01.2010, 03:11:33
este mozes zarobit, ja kludne ustupim :D

:D :D uz sa tu zacina prejavovat mechanizmus trhu :D sa to akosi vyrovnava :D

pepco

len tak nahodou nechce niekto vymenit cviko u Ywetky z TSWP? ponukam 7:30 pondelok na vymenu za 9:10 tiez pondelok :) pochybujem ze by niekto chcel skor rano, ale tak spytat sa mozem :)

a este ponukam stvrtok SVR o 10:50 za stredu o 13:30

johnyo13

riesil uz niekto preco nejde zapisat Diagnostiku a spolahlivost? resp. kam treba pisat mail? mais, katerdra, studijne?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

provasik

Mislim ze treba napisat mail Ing. Bacovi, dnes sa na to chystam ak ma uz niekto nepredbehol.

ApokalypS

Quote from: pepco on  15.01.2010, 07:23:40
..
a este ponukam stvrtok SVR o 10:50 za stredu o 13:30
to by som aj ja rad vymenil.. :)

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

libra2

nebol by niekto ochotny so mnou vymenit SVR zo stredy 7.30 na stredu o 13.30?

Padres

Vam ukazuje moznost prihlasit sa na SVR? Lebo ja mam SVR ale nemam tam ziadne tlacidlo na terminy nic, iba prazdne pole omg

ApokalypS

asi uz je vsetko full.. skvele, ze?