• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zápis do rozvrhu

Started by BossZ, 31.08.2009, 01:19:51

« predchdzajce - alie »

rennow

pripajam sa k spamovaniu 63ho listu tohto topicu

puq

jebat spam! bez neho to je ako zivot bez palenky ;)

cepi

Quote from: puq on  16.09.2009, 04:42:04
jebat spam! bez neho to je ako zivot bez palenky ;)
:D :D :D
som kto som vdaka palenke

petrushka

Quote from: SirMephisto on  16.09.2009, 01:27:37
zapalkac tym naznacil svoju ucast na prednaskach TI :)

absolutne neodporucam ak nie si TI guru lebo inac zapocet sa bude tazko ziskavat... :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

sri

Vymenim:

Pondelok: TI, mam 9:55, chcem: 11:35 alebo 16.50
Streda:    KP, mam 14:15, chcem: 12:30 (16:50 je prednaska z SP, cize budete mat mensiu dieru)

Odmena samozrejme mozna, nie su tam velke rozdiely, takze si aspon trosku zarobite ;)

glassworker

ako je to mozne, ze na predmet konstrukcia prekladacov sa neviem prihlasit na ziadny cas cvika? vsetko hlasi ze je plne....to ako je mozne ???

puq

glassworker

a piate kolo zapisu predmetov kedy bude? v decembri ? :D

zapalkac

Quote from: SirMephisto on  16.09.2009, 01:27:37
zapalkac tym naznacil svoju ucast na prednaskach TI :)
Ja TI ani nemam, mam predmety:
Aplikovana matematika
Optoelektronika
Programovateľné logické obvody
Číslicové spracovanie signálov
Teória elektromagnetického poľa
odbor: infoelektornika

puq

SirMephisto

sikik

Pripájam sa k tejto tichej závisti
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

Eghinka

kOsTi

:trestac:

Masteron

Quote from: TradeMark on  15.09.2009, 02:45:56
WTF??? Zapisujem si teraz predmety a ani jeden mi neulozi a stale pise ze prekrocena kapacita. To uz je akoze vsetko totalne full??

No nie si sám, takže asi sa niekto prepočítal, alebo (čo je samozrejme pravdepodobnejšie) je to chyba v tom antiIS. Už mu ani na meno neviem prísť bu
Mais do záchodu!

Michal102

No takze mozno by som vymenil cviko z PDBS Streda 10:50, ale len za cviko v stvrtok 9:10
Zavisi to od ponuky, potom sa rozhodnem, samozrejme vyssia berie  ;D su dajake ponuky?

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

sikik

Ja by som dal aj 1ecko, len skoda ze PDBS nemam
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

zuzanka

mam cviko zo Stavby pocitacov v stredu o 9.10......vymenim ho za stredu 7.30....komu sa nechce rano vstavat :)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Alex

Kto vymeni PDBS, ktore mam vo stvrtok o 10:50 za stvrtok 9:10 ???

slimo00

Quote from: Michal102 on  17.09.2009, 02:42:04
No takze mozno by som vymenil cviko z PDBS Streda 10:50, ale len za cviko v stvrtok 9:10
Zavisi to od ponuky, potom sa rozhodnem, samozrejme vyssia berie  ;D su dajake ponuky?

hlasim sa na vymenu ... mam stvrtok 9:10 ... aka je vyvolavacia cena? 1€ ? :)

Dulus

Zavisi to od ponuky, potom sa rozhodnem, samozrejme vyssia berie  ;D su dajake ponuky?
ak tomu dobre chapem tak ty mas cviko v stredu a chces ho mat vo stvrtok .... ja by som o to mal zaujem ..... cez PM som ti poslal ponuku ... a ano mam stvrtok o 9.10
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

Alzak

Zavisi to od ponuky, potom sa rozhodnem, samozrejme vyssia berie  ;D su dajake ponuky?
Ja mam teraz cviko vo stvrtok o 9:10 a surne by som potreboval to stredajsie cviko z PDBS. Ponukam aj 20€ za vymenu.

trek

btw....aj vy ked si date tlacit rozvrh tak vam v tom pdfku neukaze nic?...a pritom ked dam zapis do rozvrhu tak tam vsetko je....tak isto ked dam vytlacit zvolene predmety studia tak tam nic nie je ...do teraz to islo