• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zápis do rozvrhu

Started by BossZ, 31.08.2009, 01:19:51

« predchdzajce - alie »

Eghinka

8) mozno tam tym bezproblemovym zapisom iba chceli urobit radost a do nastupu sa to este 4krat zmeni  ;D

pepco

podla mna je to osetrene, vsak tu na fore sa toci iba zopar ludi co tu pise, ani z daleka to nie su vsetci, a kedze vsetci co sme tu sme asi strehli na to kedy to spustia mali by sme byt prvi, takze z toho vyplyva, ze nikto z nas by problem nemal mat, preto tu nevidite ze niekomu sa niekde nepodarilo prihlasit :)

moj nazor :D a este je tu taka veta:
V tomto kole sa nerealizujú akceptácie pedagógmi. Prihlásenie sa na rozvrhovú jednotku je automaticky akceptáciou.
Cize komu sa podari prihlasit na dane cviko do rozvrhu a mu to pusti tak je tam :) je to osetrene, nemajte boja

Hunterko

len aby sme neostali vsetci prekvapeni a neboli v skole kazdy den :D :D

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

TradeMark

Vidite niekto aj svoj rozvrh na leto? :D ja mam nahlasenu zimu ale leto tam nevidim
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

ApokalypS

lebo leto si budeme vyberat az pocas semestra niekedy ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

buhehe

a na fei stranke este furt nijaky oznam ze uz ide zapis

kOsTi

tak ja som zapisoval az kolo 12 ked som sa zobudil po tazkom veceri :) a secko slo zapisat jak som chcel
:trestac:

ApokalypS

ja som tiez kaslal na budicek.. kvôli niektorym veciam sa neoplati tak skoro vstavat :D

inac, dufam, ze to co sme si povyberali tak aj ostane.. dost bolo nervov okolo toho vsetkeho

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

letolto

Rano som sa uz prihlasil na kazdy predmet /akoze do rozvrhu/, teraz som ich chcel skontrolovat a mi pise:

"Pre realizáciu zápisu do rozvrhu nie je prístupné kolo zápisu do rozvrhu"

ApokalypS

Songoo

kua drat to je posahany system to som to mal stihnut v tych par hod, no paradny zapis kua .

kov

Quote from: letolto on  09.09.2009, 22:35:54
Rano som sa uz prihlasil na kazdy predmet, teraz som ich chcel skontrolovat a mi pise:

same here... mam z toho celeho taky pocit ze nase 4. kolo bude v 5. kole a 5. kolo dostaneme na vianoce  :D

SirMephisto

Rano som sa uz prihlasil na kazdy predmet /akoze do rozvrhu/, teraz som ich chcel skontrolovat a mi pise:

ak si chces len skontrolovat rozvrh klikni priamo na rozvrh tlac rozvrhu...

letolto

Quote from: SirMephisto on  09.09.2009, 23:00:00

ak si chces len skontrolovat rozvrh klikni priamo na rozvrh tlac rozvrhu...

Aha, okej, thx. Dufam, ze to tam aj zostane :p

trek

no kedze na fei stranke nie je ani zmienka o tom ze zapis mal ist a momentalne to uz zase nejde, nie je mozne ze len skusali ci to funguje? a nebol to oficialny zapis...mozno sa zbytocne tesime ze to mame a sa to opred oficialnym spustenim cele anuluje :D

Hero

Quote from: trek on  10.09.2009, 00:15:58
no kedze na fei stranke nie je ani zmienka o tom ze zapis mal ist a momentalne to uz zase nejde, nie je mozne ze len skusali ci to funguje? a nebol to oficialny zapis...mozno sa zbytocne tesime ze to mame a sa to opred oficialnym spustenim cele anuluje :D
potom naisto niekto anuluje MAISakov a vymaze ich z pamati naroda a ja sa kludne pridam !

Hunterko

nic take predmety su zapisane.... teraz vypadlo kvoli tomu ze to je mais takze tak :) nemienim vstavat nejaky dalsi den kvoli tomu blbemu zapisu... a ked si das tlacit rozvrh ako tu niekto spominal tak ti ho ukaze takze maju to v databaze zaznacene plus ja to mam vytlacene...

LONEr

ale neverim,ze kazdy student si dnes zapisat predmety... tiez mat par hodin povoleny zapis

marian

A je to tu, zbytocne sme sa tesili z uspesneho zapisu.
Z technických príčín (chyba systému - systém dovolil pri prihlasovaní do rozvrhových jednotiek prekročiť kapacitu miestnosti) je 4. kolo dočasne zastavené. Na odstránení problému sa pracuje.

pepco

och more megalamy... to snad nie je mozne.... na toto by trebalo aj novy slovnik vymysliet.....

Ing. nemtom

Prepáčte, ale z úrovne systémovej administrácie nie je momentálne povolené prihlásenie do rozhrania Študent. Skúste to, prosím, neskôr.
Ďakujeme za pochopenie.
brix will be shat

johnyo13

☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

BossZ

a nase obavy sa naplnili, nic ine neostava, len dufat, ze sme boli medzi no.1

ale toto je uz vrchol

a je to tu, MAIS je vo verzii RC10  ;D
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies