• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Zápis do rozvrhu

Started by BossZ, 31.08.2009, 01:19:51

« predchádzajúce - ïal¹ie »

lada

lada

uz ide zapis, akurat stavba blbne

BossZ

prosim vas, nesrandujte, su tu infarktove stavy...
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

lada

Hunterko

tak ja mam uz zapisane az na tu stavbu PC... s takym niecim sa nesranduje :)

JCube

fakt...ale treba spravit logout a login...aspon mne to pomohlo
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Hunterko

tak ja cez google chrome som isiel a stacil refresh :) akurat som mal len 4 predmety a logout login a uz boli vsetky len ten jeden zatial nejde este :)

DeNaTuReMaN

Mne ide zapisat do rozvrhu az jeden predmet - webove. Z toho vyplyva ze mi nepozmenili predmety podla zapisneho listka co tvrdili ,ze pozmenia. Takze opat mozem ist riesit veci.
V nedelu na obed budu krky

SirMephisto

heh mne refresh nepomohol...presne ako jcube pise musel som relognut :)

Hunterko

heh tak ty mas teda stastie :) mal si si dat NCS jak ja a nemal by si problemy :)

lada

pockajte rlg pomoze na zapisanie toho 1 predmetu co blbne? abo len na ukazanie zapisu?

Hunterko

Quote from: lada on  09.09.2009, 15:37:02
pockajte rlg pomoze na zapisanie toho 1 predmetu co blbne? abo len na ukazanie zapisu?

pomoze na moznost zapisu do rozvrhu... ten predmet nejde stale

lada

hmmm fajne, kktina na N-tu keby to bol PVP, ale povinny a tak blbne

Payne

Quote from: DeNaTuReMaN on  09.09.2009, 15:35:06
Mne ide zapisat do rozvrhu az jeden predmet - webove. Z toho vyplyva ze mi nepozmenili predmety podla zapisneho listka co tvrdili ,ze pozmenia. Takze opat mozem ist riesit veci.

Asi tak, mne slo zapisat len povinne volitelne a povinne mali zapisat oni na studijnom. Samozrejme ze niesu zapisane, by som im hlavy najradsej rozjebal...

zuzanka

mne slo zapisat setko okrem Stavby...
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Hunterko

som zvedavy kedy pridu nato ze zase to nejde ako ma a ze na predmet stavba PC sa neda vobec prihlasit...

JCube

uz sa poposielali maily kompetentnym

lada

ta myslim ze na studijnom su uz setky maily zaspamovane, treba ist na to slavne mais@kkt.tuke.com

JCube

ta na studijne som nic neposielal

Ing. nemtom

studijne s tym nic nema ze nejde mais
brix will be shat

lada

ale kamos pisal, bo ma problemy ze nema zapisane povinne predmety, ta im tam pisal

SirMephisto

no ved pisat mozes hocikomu len otazka ci to aj vyriesia na danom mieste :)

Hunterko

este by ma zaujimalo jak to je s tym rozvrhom teraz... ci tam je nastaveny ten limit a ze ci nahodou nie je tak ze kazdy sa prihlasi kde chce a potom nas pride 50 na jedno cviko.... neprekvapi ma uz nic :D

lada

podla mna tam ten limit je, lebo ked das cvika tak aby sa ti prekryvali ta je to osetrene a hadam neboli retardovany a ten pocet ich napadol tiez