• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Webové technológie

Started by Mao, 17.09.2009, 16:51:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

johnyo13

☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

7ici7

myslim, ze ty mas dajme tomu napisane : panska moda. kliknes na to a ti otvori, ze obleky, topanky ..... potom klik na topanky a ukazete ti ich(obrazok, cena, typ)....tak to ma byt ci nie?

Payne

Tak bud to budes cez JavaScript robi co nie je ulohou alebo ti bude viac treba stranok co tiez nieje ulohou podla mna.

Treba dajak jednoducho to spravit len

Resp. co presne sa myslim pod tyk kategorizovana ponuka? Pamta dakto co na to vravel Poruban?

kov

olem, to prve zadanie mu treba odovzdat e-mailom, abo ich bude prezerat az na cviku? (a na ktorom cviku vlastne, zajtrajsom?)

7ici7

Je to tak ako som pisal...zober si napriklad : http://www.tuningshop.cz/   a na pravo mas menu...klikni dajme tomu na autotechniku a vybehne ti sub-menu.. potom kliknes na autoradary a uz ti vybehnu konkretne polozky...

Payne

Ta co si sak to bude treba viac potom HTML stranok robit. To isto tak nechcel...

7ici7

mne sa zda, ze to chcel tak, ale nehovorim na 100%... a ty to ako budes riesit?

kov

jj, Porubanovi staci vypis tych zaznamov.. netreba ti ziadne menu, ziadne zoradovanie, ziadne dynamicke doplnanie dat... ja mam 1. (emaily) a spytal som sa ho, ci ocakava zoznam hlaviciek na ktore treba kliknut zeby sa zobrazil obsah spravy. povedal ze staci ked vypisem jednotlive hlavicky aj s obsahom emailu :)

Payne

jj diki moc kov

aj mne sa to tak zdalo ze len vypis a nic komplikovane bo to by som ani nevedel a uz stresy prisli

7ici7

ok chlapci...ospravedlnujem sa vam, za stres :))) aj ja to tak budem robit ako vy  :thumbs-up:

johnyo13

neviete v com moze byt chyba ked mi pise:
Error: invalid XML output: unexpected text (non-whitespace text outside root element)
..prelozit si to viem, ale neviem co je to za blbost, chyba bude najskor niekde tu:
<recept xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns="abc" xsi:schemaLocation="abc Recept-schema.xsd">
pretoze ked to nahradim obycajnym <recept> pekne to vygeneruje html, ale ked chcem aby fungovala aj validacia, a zmenim ten tag, tak mi zas nejde generovat HTML..
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kov

s tym generovanim som mal aj ja problem, kamos mi poradil a fici... ak mas v .xsl subore napriklad select="liek/pocet", a namespace mas definovany napriklad xmlns:xs="abc", tak vsetkym selectom pridaj prefix toho namespacu (cize budes mat napr select="xs:liek/xs:pocet")

co sa tyka tej chyby, nie som si isty..

kov

inak fakt mi nikto nevie povedat ako sa bude odovzdavat to 1. zadanie a kedy presne?

johnyo13

som nad tym uz rozmylsal, ze to takto prerobim, len teraz som zistil, ze raz to ide v IE,  raz vo FF, nikdy nie naraz v oboch... :(
EDIT: mam take tusenie ze terza na cviku odovzdas, a obhajovat budes neskor, len netusim kedy, mozno v poslednom tyzdni, mozno v ramci skusky..
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kov

ok, vdaka :)  mne to tiez robi kkciny v IE, ale srat uz na to...

johnyo13

som to vyriesil tak ze som nepouzil menne priestory v xml subore, aj ked to bola povinnost, inde mam... teraz to ide vo vsetkych prehliadacoch ;)
keby daco tak sa spytam, za co strhne viac bodov a to odovzdam :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

sri

puq

polystyren

Caute. Kto z vas ma zadanie c.3 Systém na odovzdávanie zadaní študentov? Mohol by mi niekto poradit alebo pripadne aj poslat zdrojak, ako vyriesil uplod suboru? Mne to nefunguje a neviem preco. Diky.

maTo

ohladom skusky....to sa vam tam dalo prihlasit, ci nas tam fukol on, ci jak to mam chapat v tom MAISe? :)

GrindMyAss

Quote from: maTo on  06.01.2010, 21:39:45
ohladom skusky....to sa vam tam dalo prihlasit, ci nas tam fukol on, ci jak to mam chapat v tom MAISe? :)

kukni datum....to su ti co dostali skusku za zadanie :)

maTo

taze cakat...akoze zatim este termin neni hej? :)

GrindMyAss

anticasper

pocuvajte nespominal poruben ze sa mame medzi sebou dohodnut a napisat mu????

maTo

no trebalo by to uz asi zistit aboco