• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TSWP

Started by lada, 14.02.2010, 16:57:37

« predchdzajce - alie »

lada

niekto nema nahodou cviko po 8,15 a by si chcel vymenit cviko? lebo ja dochadzam a pondelok rano mi je problem dojst, tak ak by nahodou nekto chcel, pls ozvite sa

Casso

Aky je kluc na moodle?

maTo

popko

Ahojte,

mam otazku ktora ma tak trochu tazi :)

p. Havlice nam vraj zadal temu (system na podporu riadenia projektu?). Bohuzial cviciaca nam o tom nevedela vela povedat. Vraj to zadal prvemu cviku v pondelok. Prosim tych ktori tam boli aby sem dali aspon nejake informacie o systeme ktory mame navrhnut.

Dakujem

ywetka

Quote from: popko on  19.02.2010, 23:34:15
Ahojte,

mam otazku ktora ma tak trochu tazi :)

p. Havlice nam vraj zadal temu (system na podporu riadenia projektu?). Bohuzial cviciaca nam o tom nevedela vela povedat. Vraj to zadal prvemu cviku v pondelok. Prosim tych ktori tam boli aby sem dali aspon nejake informacie o systeme ktory mame navrhnut.

Dakujem

povedala som uplne vsetko, co povedal i doc. Havlice ;). Kedze som vsak sama nechapala, co tym myslel (asi ako zjavne nikto z prvej skupiny), tak som len zopakovala, co povedal on, vratane odpovedi na tie dve otazky, co v prvej skupine dostal od studentov  bk
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Casso

moja uvaha prebiehala takto:
1. co je vlastne projekt ( http://sk.wikipedia.org/wiki/Projekt http://sk.wikipedia.org/wiki/Projekt_%28mana%C5%BEment%29 )
2. co by som vyzadoval od I.S. ktory by mal projekt riadit

po tychto krokoch som vytvoril akysi zoznam poziadaviek, co chcem od systemu (z vacsej casti pripomina ERD)

popko

No, vidim ze sme vsetci v rovnakom vakuu, tak si navzajom drzme palce :D

maTo

co to treba na to zajtrajsie cviko vlastne? s cim idete, bo sa nejak nevieme rozhodnut partia :)

Casso

takze treba studiu realizovatelnosti a nejaku kratku prednasku ktorou budete navadzat zakaznika nato aby si vas vybral... potom treba naklady a nejaky predbezny plan

ppt

Cafte, dialo sa na poslednej prednaske nieco zaujimave? Bo akosi sa po feste tazsie vstavalo :-) Nejake novinky ohladom skusky? Z coho sa planujete ucit?

LONEr

Ano ako to bude na skuske?
      Kolko bude otazok?
      Kde su materialy z tem odprezentovanych studentami?

maTo

to by i mna zaujimalo...inak mate uz zapichy? ci kedy to zapise?

badi

ja nemam nic, aj ked vsetky zapocty uz mam, ale v MAISE nic :-(
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

ppt

Na moodli sa nachadza dokument s nejakymi 15timi otazkami. To z nich si nieco vytiahnem a budem to potom pisat na papier a potom daco na ustnej? Neviete, kolko cca treba napisat k otazke? A kolko otazok dostaneme?

les paul

na moodli je link na tuto stranku http://www.comp.lancs.ac.uk/computing/resources/IanS/SE7/Presentations/index.html

su toto pptcky ktore pouzival na prednaskach? chodil som na vsetko v podstate ale nie som si isty aj tak :D:D

na skuske k tym 15 otazkam asi pribudne aj nejaka otazka z tych referatov co sme prezentovali...no nefem kolko otazok sa taha
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

Fary

cau, prosim napistne niekto heslo do kurzu TSWP v moodli dakujem

ppt

nebel

a kde su tie referaty sakra?

ppt

badi

myslis co konkretne ? to RARko na Rapide ?
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

ppt

danielmi

takze z coho ucite? referaty asi nie su,tak len prednasky?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

nebel

tak to vyzera ze len prednasky, tie referaty co tam su tak su z min roku tak nwm ci aj tie?!

LONEr

mohol by zverejnit tie referaty do <>, ked chce aj z nasich prezentacii davat speci otazku

maTo

Quote from: LONEr on  17.05.2010, 04:00:51
mohol by zverejnit tie referaty do <>, ked chce aj z nasich prezentacii davat speci otazku

a vravel, ze chce?