• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Teoreticka informatika

Started by ApokalypS, 28.09.2009, 16:40:09

« predchdzajce - alie »

ONdro

Quote from: badi on  13.01.2010, 23:36:43
niektori
Quote from: Casso on  13.01.2010, 22:40:24
to bol bullshit... otazky som mal rovnake ako mclarenPP, cca 30 minut ma skusal ( od TS, UTS, problem zastavenia..., cez algebry algoritmov az po funkcionalnu uplnost Bool. funkcii...) a skoncil som s D63 stastny ako blbcha... off, ide sa slavit

niektori tolko stastia nemali :(
aj ked body som mal na E tak som odisiel s FX :),

A niektori mali tolko stastia,ze A(95) :-DDD  :ropebanana:

badi

Quote from: ONdro on  13.01.2010, 23:43:06
Quote from: badi on  13.01.2010, 23:36:43
niektori
Quote from: Casso on  13.01.2010, 22:40:24
to bol bullshit... otazky som mal rovnake ako mclarenPP, cca 30 minut ma skusal ( od TS, UTS, problem zastavenia..., cez algebry algoritmov az po funkcionalnu uplnost Bool. funkcii...) a skoncil som s D63 stastny ako blbcha... off, ide sa slavit

niektori tolko stastia nemali :(
aj ked body som mal na E tak som odisiel s FX :),

A niektori mali tolko stastia,ze A(95) :-DDD  :ropebanana:
Gratulujem ! :)
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Miro

ja som mal take otazky jak Mao pisal .. a mam toooo boha .. tolko stresu ale, ze konec .. a tie uzaverove to ma dostalo no .. mna sa pytal tam na tie veci, ze co som tam vlastne dokazoval, bo to nebolo nejako asi dobre .. podla tych poznamok som siel .. mi dal ale za tu otazku 10 bodov lebo som aspon povedal sem tam, ze ano, jasne .. samozrejme .. a potom este som povedal vetu o uzavretosti bezkontextovych jazykov .. vacsinou sa pytal ku algebram a ten TS .. no u mna presne iba tie uzaverove musel :-D .. z toho mi vislo, ze cisto sa pyta na to, co nemate resp. neviete .. cize za ten cas co je volno si pozrite to co viete ze na pisomke ste asi nenapisali vsetko .. ta tak .. nazdravie :metal:

puq

a co si dostal nakoniec? :)

badi

pred hodinou som kuk na MAIS a bolo na piatok 25 / 25 .. aktualne je 24 / 25 :)
som zvedavy ako to bude vo vyslednom stave
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

DeNaTuReMaN

Sa zacina naplnovat teoria ze z neskorsich terminov uz nebude mozne dostat sa na opravny kedze ich zaplnia ludia zo skorsich heh, uz 29.1 skoro plne,
V nedelu na obed budu krky

badi

a to este z dnesneho dna my, co sme nemali tolko stastia nie sme nikde na opravny prihlaseny :( kedze v maise este nemame FXka

LONEr

inac nie su nejake tahaky na TIcko spravene? ze len vytlacit, postrihat a ides?

LONEr

toto je co za priklad?!?! : "sekv stroj z L1={a^i b^j} zostrojit L2={a^k b^l c^m}, pricom (i=>0, j>1, i<=k+l<=2i, 1<=m<j)..." ?
nemate nejaky podobny priklad vyratany? lebo netusim ako sa to riesi. dik

ppt

oslavene waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grrrr ;D

Pribina

Quote from: LONEr on  14.01.2010, 04:28:36
toto je co za priklad?!?! : "sekv stroj z L1={a^i b^j} zostrojit L2={a^k b^l c^m}, pricom (i=>0, j>1, i<=k+l<=2i, 1<=m<j)..." ?

Uz som to postoval par stran dozadu ako obrazok ta si kukni. Btw gratulujem vsetkym dnes co sme porobili, nazdravie spijeme sa jak dogy :D:D
plllllp prepinan kapitan Spok

mio

Quote from: mio on  13.01.2010, 23:17:13
vie niekto ako dokazem, ze jazyk L={a^i b^j c^k|i<>j alebo j<>k} je nedeterministicky bezkontextovy ? dakujem ...
toto som sa uz raz pytal, ale nikto nereagoval ... viete mi niekto poradit, co sa tu odomna chce ? dik

LONEr

Quote from: mio on  14.01.2010, 04:59:13
vie niekto ako dokazem, ze jazyk L={a^i b^j c^k|i<>j alebo j<>k} je nedeterministicky bezkontextovy ? dakujem ...
toto som sa uz raz pytal, ale nikto nereagoval ... viete mi niekto poradit, co sa tu odomna chce ? dik
tak,ze na ten jazyk spravis Zasobnikovy automat. Ale to zostrojenie bude tazsie.

McLarenPP

pozri si priklad c.19 v pdf s prikladmi od eminky.

mio

Quote from: McLarenPP on  14.01.2010, 05:04:20
pozri si priklad c.19 v pdf s prikladmi od eminky.
dakujem

LONEr

Quote from: LONEr on  14.01.2010, 04:28:36
a na toto nahodou netusi,ze co to ma byt?

ppt

zopar stran dozadu sem dal Pribina svoje riesenie

vania

ako vyzeral dozor teraz na poslednom termine ? korecko a iba spokojne sedel vpredu ?

Pribina

Take nieco, boli proste 3ja a kecali spolu v predu. Sem tam sa niekto presiel pomedzi. Korecko aj na chvilu odisiel prec. Tak na pol hodku mozno sa mi zda.
plllllp prepinan kapitan Spok

Killian

Nejake prognozy otazok na zajtra?

ppt

imho na 70% budu tie z minulych rokov, ktore este neboli

Miro

Quote from: puq on  14.01.2010, 00:57:12
nakoniec mi dal D :)

zajtra vam vsetkym drzim palce ;)

Final_Destructer

Quote from: Miro on  15.01.2010, 00:46:13
Quote from: puq on  14.01.2010, 00:57:12
nakoniec mi dal D :)

zajtra vam vsetkym drzim palce ;)

vdaka
Wanna get destructed?

LONEr

cafte, mate niekto spraveny ten Zasobnikovy automat na :
L={a^i b^j c^k|i<>j alebo j<>k}
vobec netusim ako... :(

vania

tu by malo stacit povedat ze doplnok L´ = {a^i b^i c^i} nie je deterministicky uz podla definicie je taky vyraz viacznacny => nedeterministicky a teda samotny jazyk je nedeterministicky