• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Teoreticka informatika

Started by ApokalypS, 28.09.2009, 16:40:09

« predchdzajce - alie »

TradeMark

Vidim ze kazdy je na rovnakej vlne jak ja :D dolezite je pravidlo: Co sa naucis na riadny termin, na opravaku ako by si znovu nasiel!
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

Payne

Quote from: TradeMark on  06.01.2010, 23:03:22
Vidim ze kazdy je na rovnakej vlne jak ja :D dolezite je pravidlo: Co sa naucis na riadny termin, na opravaku ako by si znovu nasiel!

Presne, len by som poopravil voju velku myslienku...

Picoch jest velo, ale opravakov z TI malo!

Miro

Quote from: kov on  06.01.2010, 03:20:06
plllp?  :ringsmiley:
sorry ale musim sa uz pridat aj ja .. plllllp  :ringsmiley:

ja mam 13. skusku, ale vidim to tak, ze tam pojdem asi takto vyplieskany

zajtra sa drzte pllllp

puq

lol ta co miro zmena na predatora? :D

GrindMyAss

Quote from: puq on  07.01.2010, 03:36:45
lol ta co miro zmena na predatora? :D

may the force be with us tomorrow

alebo star wars ?:DDD

puq

alebo si navarime gumidzus a potom zvladneme vsetko :D

JCube

vdaka...letovy priestor nad tuke volny...prajem kazdemu luck na otazky
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

dungeo

Quote from: eminkaa on  07.01.2010, 17:27:51
ako to vyzera zatial? aky je aktualny stav q?
presnejsie qfx :P (just kidding, to sa mi smeje, ked som tam nebol :D )
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

JCube

taaa zatial cakame kym budeme lietat..odlet o 12tej

Casso

len pozor aby vam pri odlete niekto nedal trhavinu do batoziny:-P

pepco

sak pri najdeni trhaviny v batozine si aspon budete moct narokovat pekne odskodne :D minimalne Acko z TI, ked nie zo vsetkych predmetov :P

GrindMyAss

TI za 2 dni ucenia bez tahakov ? ano da sa a na Ccko  :banana_guitar: :banana_guitar: :banana_guitar: :banana_guitar:

Pribina

Quote from: GrindMyAss on  07.01.2010, 20:16:46
TI za 2 dni ucenia bez tahakov ? ano da sa a na Ccko  :banana_guitar: :banana_guitar: :banana_guitar: :banana_guitar:
Ta ty si dobry lucker :D ta co kto ti opravoval? V pohode bola skuska ci hard n core? :D
plllllp prepinan kapitan Spok

pepco

dnes su vsetci skupi na slovo... ze ako bolo, kto bol na dozore, ake otazky, kolko skupin, kto opravoval, kto skusal, ako opravovali, atd.. :D

puq

este su stale mimo asi :D alebo nedoleteli este na zem plllp :D ale ja som pocul ze co bolo ale neodvazim sa napisat :)))) take slova som pocul prvykrat v zivote...:D

provasik

Podla mna bola dnes skuska celkom v pohode, v mojej skupine boli teoreticke otazky 1. Sekvencne zobrazenia 2. Metaalgebra algoritmov, kriterium funkcionalnej uplnosti v dijkstrovej metaalgebre. Priklady boli jeden na zasobnikovy automat a jeden vytvorit polinom zegalkina z nejakej funkcie... Skuskali Hudak a Korecko, ja som mal to stastie ze som dostal Korecka, absolutne nic sa ma nepital, len mi zapisal B-cko... Kolko som vydel, kto dostal Chudaka, ten bol stasny ak dostal E-cko, aj napriek tomu ak mal pisomku trebars aj na A-cko ...

puq

na jednej strane je dobre ze skusal aj korecko ale na druhej strane je to fest nespravodlive...niekto ked chyti 2x hudaka tak moze byt v pici hoci by pri prvom chyteni korecka mal skusku...co uz...

pepco

asi tak... ale take je FEI TUKE SK :(

GrindMyAss

mne opravoval hudak a ja pri nemu som bol na hodnotenie :) pri mne opravoval teoriu :) dalo sa v pohode...pytal sa iba veci co som mal resp. nemal v pisomke :)

JCube

ja na hudaka krive slovo nemozem povedat. dobre sme si pokecali

pepco

v pohode znamena ze E55 s prehladom? :D :D :D

JCube

B 81 s tym ze som vedel co mam v pisomke napisane a preco to mam napisane

puq

cize vpohode bol dnes? respektive hororove pribehy sa siria ale to prinuti cloveka sa poriadne do toho pozriet...ale ked vies a chapes tak nerobi problem?

McLarenPP

este hodte niekto otazky z druhej skupiny.. Prva nebola najhorsia, ale viem si predstavit aj lepsie.