• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Stavba po?íta?ov

Started by BossZ, 29.09.2009, 22:02:36

« predchdzajce - alie »

Payne

Ty kokos sak to vecsina teorie a priklady akurat by sa dali.

A tie priklady 11 a 12 sa ako hodnotili ak vsetko spravim, ale dakde sa pomylim, tak kolko bodov zvykli strhavat?

d3xter

Quote from: Payne on  13.01.2010, 19:41:10
Ty kokos sak to vecsina teorie a priklady akurat by sa dali.

A tie priklady 11 a 12 sa ako hodnotili ak vsetko spravim, ale dakde sa pomylim, tak kolko bodov zvykli strhavat?

videl som ako jednemu strhli 13 bodov za to, ze na zaciatku zabudol 1 stav. vraj je to potom vsetko zle uz, ale dali mu par bodov za dobry postup...

Payne

Tak ako stavy to je jasne ze potom vsetko dalej uz je zle... Ja som tak myslel ze len daco v spotupe dajak zle vyjadrim

Payne

Chcem sa este spytat ci niekto neviem co v tych instrukciach v prikladoch 3 a 9 znamenaju SC, PC, NL, NC R1...

Mao

PC-Program counter
NL a NC registre kde sa ukladaju vstupne hodnoty a sluzia aj pri vypocte
SC - stav vypoctu, napr pretecenie a pod.
R1 posuv obsahu registra o 1 bit vpravo

kOsTi

inac tam urcujem ze vstupne registre su tie ktore mali nastavenu hodnotu uz pred zacatim programu a vystupne tie ktorych hodnota sa v programe meni? alebo ako?
:trestac:

mafo

hej to ma tiez zaujimalo ze ktore maju ist na vystupne kanaly

Payne

Ten obrazok z prikladu 9 dakomu dava zmysel?

Gover

Tak koncim s SP, idem sa konecne pozriet do KPr. Zajtra bude veselo...  :ropebanana:

mafo

nezvyknem byt dlho hore..

Payne

mafo

hadam je najvyssi cas ist spat...

ked dnes vymyslia nejake exoticke otazky, tak im ruky polamem

Payne

Ked nedaju jake viem tak ruky polamem...

Hej inak v jakej miestnosti to mame skusku? PC6 si ZP-4???

kOsTi

Quote from: Payne on  14.01.2010, 04:58:53
Ten obrazok z prikladu 9 dakomu dava zmysel?

ten prvy ci druhy? ...prvy klasika kanonicka struktura a ten druhy je vlastne to iste (len nie je cely nakresleny)... je tam len fragment v ktorom je zobrazena spolocna kombinacna schema pre mikrooperacie riadene R3 a R7 (tie operandy boli zlucene) a tak je tam pouzita len jedna scitacka namiesto dvoch na ktorej jeden vstup ide normalne SC a na druhy cez riadiacku zbernicu bud NC(14:0) alebo 1 (resp 0 pre ine riadiace signaly ako R3 a R7)

Payne

pocuj a tote registre v predpoklade to si len tak vymyslim, ci skade to su?

plus ako viem co je vstup a co vystup?

Eghinka

no, dnes rano skupina E
PR. cv9 OA + zlucene operatory
T1. Generator predikatov + popisat konkretny obvod (komparator)
T2. Synteza OC - metody syntezy pre OA s centralizovanymi funkcnymi prostriedkami, atd :-)

lada

B skupina
priklad moore cez D
T1 bezpamatove
T2 synteza daco s moore mealy

slaba pamat sry xD

LONEr

kOsTi

sice ho nepoznam ale bol tam dajaky neznamy typek tak mozno on :)

mafo

hej bol, fajcil vonku a vyklepkaval na okno

ApokalypS

nj, bol..
sranda skuska - napisal som priklad, dostal 25b za nho a bolo to :D Excelentne
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Gover

Mozem potvrdit. Ked nieco aj neviete a opytate sa, tak vas aj navedu. Wasim je brutalny pohodak, len ked ho nenaserete. Myslel som, ze nemam skusku, a oni ze B-cko. A to som mal zapich 22b. ap Ale musim povedat, ze som tomu venoval casu az-az... Idem to zapit SP-ckom (Sladka pani, pre tych co nemaju prehlad o znackovych vinach)  :laugh:

Payne

Tak radili jak komu. Jeden typek co bol uz treti krat tak mu fest radila a ja co prvy tak nic mi nepovedala vobec jak som sa jej pytal.

Hej a inak tote zlucene operatory to sa nejako inak znaci potom do tej koncovej schemy?

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

Quote from: Payne on  15.01.2010, 16:57:02
Hej a inak tote zlucene operatory to sa nejako inak znaci potom do tej koncovej schemy?

sak som to tu pisal...

Quote from: kOsTi on  14.01.2010, 12:56:34
ten prvy ci druhy? ...prvy klasika kanonicka struktura a ten druhy je vlastne to iste (len nie je cely nakresleny)... je tam len fragment v ktorom je zobrazena spolocna kombinacna schema pre mikrooperacie riadene R3 a R7 (tie operandy boli zlucene) a tak je tam pouzita len jedna scitacka namiesto dvoch na ktorej jeden vstup ide normalne SC a na druhy cez riadiacku zbernicu bud NC(14:0) alebo 1 (resp 0 pre ine riadiace signaly ako R3 a R7)