• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Stavba po?íta?ov

Started by BossZ, 29.09.2009, 22:02:36

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Hunterko

Quote from: Gover on  06.01.2010, 23:21:47
bude treba aj kreslit schemu? Lebo toto ani cez kopirak nedam  :trestac:

jj bude.... :) ak ces full body zato

Sooloni

okrem 11 a 12 ktore typy prikladov by este mohli byt na skuske?

Hunterko

Quote from: Sooloni on  07.01.2010, 00:34:17

tak to je vo hviezdach si pozri tie z cvik... ale tak tam neviem no ktore viac...

moris

poradi niekto de su tie prednasky??.. ucim cely cas z knihy a chcel by som kuknut aj co v nich je

Gover

Quote from: Hunterko on  07.01.2010, 00:14:21
Quote from: Gover on  06.01.2010, 23:21:47
bude treba aj kreslit schemu? Lebo toto ani cez kopirak nedam  :trestac:

jj bude.... :) ak ces full body zato

no tak vravim do pice  :ohmygod:

Gover

Striham tahak, takze ti, ktori idete dnes spat, pekne kazdy po otcenasiku pred spanim, aby Wasim rano zaspal... :laugh:

zuzanka

Quote from: Gover on  07.01.2010, 02:51:14
Striham tahak, takze ti, ktori idete dnes spat, pekne kazdy po otcenasiku pred spanim, aby Wasim rano zaspal... :laugh:
tak to si verejne pisat nemal, just si teraz nastavi aspon tri budiky :D
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

kov

Quote from: Sooloni on  07.01.2010, 00:34:17

12b komparator (cv05), 6b paralelna scitacka (cv07), alebo operacny automat (cv09)... ale to hodnotim len podla archivu, kto vie co daju...

Gover

Quote from: zuzanka on  07.01.2010, 02:56:26
Quote from: Gover on  07.01.2010, 02:51:14
tak to si verejne pisat nemal, just si teraz nastavi aspon tri budiky :D

...ved som nenapisal, ze ho aj zoberiem. Ja si striham tahaky len tak vo volnom case :-P Wasim kludne spinkaj, nenechaj sa rusit  ;D

Hunterko

v 11om cviku pri mealy automate budete pocitat tak ako to mame teda ze z y2 a y4 zlucite stavy a date len stav P3 alebo tam date dva stavy...

kov

ak mas na mysli tu tabulku, tak urcite to dam na 2 rozne prechody... keby boli vystupne premenne rovnake, tak by som to dal na jeden riadok (ako je uvedene hned v prvom prechode)

puq

kto tu dnes so mnou nocuje? :D

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

puq

aaaach do pici :D to to nie je zivot :))

7ici7

pridavam sa k vam  ???

toto nie je zivot mas pravdu a to este TI nas caka...Toto je chutovka oproti tomu  ;D

puq

jj ale toto je prva skuska a TI mam ako poslednu a ak toto zajtra nezrobim tak sa vsetko pekne zkurvi :)

7ici7

ja mam presne tak isto! mal som TI na 7.1. ale vianoce+narodky+stefan+silvester=fx TI... tak som sa odhlasil a dal si stavbu, ale to som si velmi nepomohol. Jak neopisem teoriu tak dpc.  bu

Hunterko

skupina A
1. Operacne prvky s pametovou castou
       - def mikrooperacii
       - strukturna schema
       - zatriedit do CS

2. Zakladne principy syntezy OC - kanonicky OA, OA so zlucenymi operatormi (vyhody, nevyhody), princip zlucovania operatorov uviest na priklade

Priklad ten z cvik vypisat mikroprogram z vyvojoveho diagramu... bol aj na zapoctovkach u niektorych :) tusim 3tie cviko ci ktore :)

puq

a hodnotili aspon z mojho pohladu uplne vpohode...viac menej som vystihol to co bolo treba ale nie vsetko som mal dobre asi tak ma prekvapilo 60/65...ale pokial to nebude v maise tak neverim :D

Pribina

Quote from: puq on  07.01.2010, 20:01:41
a hodnotili aspon z mojho pohladu uplne vpohode...viac menej som vystihol to co bolo treba ale nie vsetko som mal dobre asi tak ma prekvapilo 60/65...ale pokial to nebude v maise tak neverim :D
Oooh takk to ti gratulujem kapitaan :D
plllllp prepinan kapitan Spok

puq

Rainman9

Hej ludkovia, kolko skupin ste mali na tom termine ? A a B ? Co pekneho mala skupina B ? alebo vsetci boli jedna skupina A ?  :D Na predtermine bola spomenuta skupina E , tak ze sa tie skupiny nejak striedaju/opakuju podla vas ?

puq

skupiny boli A a H...a co bolo v H tak netusim jedine viem ze ako priklad mali operacny automat z vyvojoveho diagramu

Rainman9

Quote from: puq on  09.01.2010, 01:42:20
skupiny boli A a H...a co bolo v H tak netusim jedine viem ze ako priklad mali operacny automat z vyvojoveho diagramu
A bol zas ten isty dozor ?  :)

puq

jj mr.zahra alias vsade som vsetko vidim...miestami poriadne trapny...ale nic nenarobis, kazdy si inac zvysuje svoje ego :)