• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Stavba po?íta?ov

Started by BossZ, 29.09.2009, 22:02:36

« predchdzajce - alie »

antikleia

bola taka situacia ze niekomu neuznali priklad lebo ho mal vypocitany dobre a nie podla dodanych materialov?

Hunterko

Quote from: antikleia on  17.12.2009, 02:58:51
bola taka situacia ze niekomu neuznali priklad lebo ho mal vypocitany dobre a nie podla dodanych materialov?

situaci je taka ze ked pocitas spravne alebo inak ako podla ich postupu skrtaju automaticky a musis sa hadat ak si nevyhadas tak mas smolu jak ja :/ odporucam pri prikladoch nezlucovat stavy... alebo nijako opravovat poskytnute riesenia :)

cepi

Quote from: Hunterko on  17.12.2009, 06:51:07

situaci je taka ze ked pocitas spravne alebo inak ako podla ich postupu skrtaju automaticky a musis sa hadat ak si nevyhadas tak mas smolu jak ja :/ odporucam pri prikladoch nezlucovat stavy... alebo nijako opravovat poskytnute riesenia :)
fu, ani na 51 si nevyhadal ?
som kto som vdaka palenke

ApokalypS

sakra, to akoze aj posielali domov? som myslel, ze to bude easy skuska a ze daju body, len nech maju pokoj a my mame o jednu skusku menej v januari.. nakoniec ani lutovat nemusim, ze som nesiel..

btw, este taka otazka, dosli nejaki, ktori neboli prihlaseni? co im povedali?
ak niekto nespravil, prepadol mu termin, ci nie?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hunterko

Quote from: cepi on  17.12.2009, 18:02:37
Quote from: Hunterko on  17.12.2009, 06:51:07

fu, ani na 51 si nevyhadal ?

ee dajak nic vobec...  tam som sa hadal dost priklad mi dali 0 a viac sa nebavili ze zle oznacene stavy... ta ked som si zlucil dva ta jasne ze jeden tam uz nemam, ale tak skoda mohli mi dat symbolicky 5 bodov jak vacsine co mali zle :) nevadi no.. neni to take hrozne na opravnom sa uz nedam :D

provasik

ee, situacia je ina, ja som mal priklad rieseny podla knihy (Mealy) a tiez som dostal comment - sorry ale kniha je zla .... A to som sa ako debil ucil tie pravidla na oznacovanie stavov naspamat, aby mi nahodov nic neuniklo ... bu

BossZ

no dobre, ale potom to kto ma riesit, ze v knihe je to zle?  :ohmigod:???? no comment
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

puq

na vine je vokokokot...ale to uz davno vieme...ja nechapem ako moze vydat taku publikaciu...ako moze byt vyucovany predmet podla tejto knihy ked kazdy druhy ci treti priklad je zly...

BossZ

Od Ing. Adama mame aspon opravene posledne dva, http://hron.fei.tuke.sk/~adam/sp/
A tiez prislubil dalsie nejake materialy, :)
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

LONEr

inac prva prednaska je niekde?

ApokalypS

bolo tam vobec cosi podstatne?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

LONEr

neviem, preto sa pytam

danielmi

tie priklady z poslednych cvik 11 a 12 na adamovej stranke su na 100% spravne? viem ze tam boli predtym chyby...
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

LONEr

mal ich opravit, mali by byt spravne

hujer

tak toto uz ozaj nema uroven, ved tie skripta a prednasky su sama chyba a to som zatial presiel len prvu prednasku, vidno ze ta co robila prednasky hlupo kopirovala, trapas

puq

tak tak...a su to same kokotiny a nevies co sa mas ucit lebo napriklad take APS bolo tiez kokotina jak hrom ale aspon si mal otazky nejake uverejnene...jebat taky predmet

kov

Quote from: BossZ on  18.12.2009, 13:36:26
Od Ing. Adama mame aspon opravene posledne dva, http://hron.fei.tuke.sk/~adam/sp/
A tiez prislubil dalsie nejake materialy, :)

Quote from: danielmi on  05.01.2010, 00:53:50
tie priklady z poslednych cvik 11 a 12 na adamovej stranke su na 100% spravne? viem ze tam boli predtym chyby...

cv12.doc je zle

moore diagram nesedi s vyvojakom - podla vyvojaku by mali byt stav P4/y1 P5/y5... mozno len preklep, bo vo vyvojaku nie je vystup y4, ale potom nechapem preco je v moore diagrame ten stav P5/y4  :D

tabulka a zvysok sa asi odvija od moore diagramu, bo tam nikde nie je y5 ale vyskytuje sa y4. zatial som to neskontroloval

EDIT: zvysok sedi, ale len vtedy ak zmenite v moore diagrame P4/y4 na P4/y1... pre perfekcionistov aj zmena vo vyvojaku - y5 na y4  :)

puq

a nemaju byt tie vyvojaky rovnake v c.11 a c12? a mozu vobec byt v tej 12ke 2krat y1?

kov

no uprava vyvojoveho diagramu zalezi na tom, pre aky automat to mas zrobit, cize toto je v pohode (az na spomenute chyby)... ohladom toho y1 nemam sajnu, ale nieco na tom bude... ak nemoze byt duplicitny vyskyt y1, potom cely priklad je hlboko v pici

puq

no ako myslel som ten preklep y1 a y4 :D lebo podla vsetkeho to maju byt totozne vyvojove diagramy...cize by som povedal ze cely priklad na moora je zly :) ale ked moze byt duplicitne y1 tak potom je to po oprave chyb dobre...ale to na picu taky predmet ked sa ma clovek ucit zle priklady a podobne

kov

ta sak to... ja som uz knihu celkovo vzdal, vsadzam len na priklady a slajdy z prednasok.... taky mam k tomu odpor ze kazde 2 hodiny si musim dat pauzu a daco na hodinku zabavit  :D

puq

presne tak...dufam ze nam zajtra jebnu dajaky normalny priklad a teoria uz len dajak dokopat :D

edit: v cv.12 od adama je spravna ta uprava toho s1???? lebo dajak mi to nesedi

kov

jj, vsetky upravy su tam spravne.

najprv dostanes P0.S.(x1neg v x1.x2neg.(x3neg v x3)) = P0.S.(x1neg v x1.x2neg.(1))

ked porovnas vennove diagramy:
x1neg v x1.x2neg
x1neg v x2neg

tak ti vide ze su ekvivalentne, cize uprava sedi  :)

puq

okey :) diky uz to vidim ako to tam je :) clovek aby si pri tom predmete nebol isty v nicom :D

Gover

bude treba aj kreslit schemu? Lebo toto ani cez kopirak nedam  :trestac: