• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Stavba po?íta?ov

Started by BossZ, 29.09.2009, 22:02:36

« predchdzajce - alie »

cepi

Z coho sa ucite na zapocet pri Vrabelovi ?
som kto som vdaka palenke

ppt

no ja dufam ze da nejaky z tych prikladov, ktore nam poslal mailom. Takze idem studovat tie :)

Sooloni

mohol by nekto kto ma komplet zosit napisat ake typy prikladov da Dankova? myslim z tych co sme doteraz mali na cvikach, mylsim ze by to malo byt tak 4-5 typov pr kedze ostane by nemali byt

buhehe

neviete ci tie vzorce potrebne na vypocty treba vediet alebo budu zadane? napr. vztahy pre priklad 4.5 na str. 95

badi

Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

ApokalypS

Quote from: buhehe on  21.11.2009, 23:48:41
neviete ci tie vzorce potrebne na vypocty treba vediet alebo budu zadane? napr. vztahy pre priklad 4.5 na str. 95
nam bolo povedane, ze vzorce sa ucit nemame.. ze ich budeme mat na oficialnom tahaku.. ci sa to tyka zapoctovky alebo skusky, neviem.. ale dufam, ze aj, aj.. ja sa ich ucit nemienim..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

zuzanka

pisomka? to uz? :oooooo
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

DeNaTuReMaN

Nejaky sumar co takeho ocakavate u Adama ?
V nedelu na obed budu krky

ApokalypS

vraj vam da iba priklady.. za to nas caka aj teoria.. :/

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

tak nas sa pytal ci chceme sme povedali ze nie :D
:trestac:

ApokalypS

no hej, viem.. aspon ste mali taku moznost.. nam rovno povedal, ze bude teoria..

pepco

Quote from: ApokalypS on  22.11.2009, 23:27:14
vraj vam da iba priklady.. za to nas caka aj teoria.. :/

no ale co som pocul tak budete mat teoriu typu: naco sluzi komparator?
to mate body zadarmo, nam kto vie ake priklady vytiahne z rukava... :(

ApokalypS

no.. nechajme sa prekvapit..

Payne

Quote from: ApokalypS on  22.11.2009, 04:05:47
Quote from: buhehe on  21.11.2009, 23:48:41
nam bolo povedane, ze vzorce sa ucit nemame.. ze ich budeme mat na oficialnom tahaku.. ci sa to tyka zapoctovky alebo skusky, neviem.. ale dufam, ze aj, aj.. ja sa ich ucit nemienim..
Kto vam take povedal? to ked tak fakt bude tak len skuska, zapoctovka nie, sak este Vravel vravel ze nechce vidiet tahaky

ApokalypS

no hej a preco nechce vidiet ziadne tahaky? lebo ti ich nebude treba.. logicke nie

cepi

Quote from: ApokalypS on  23.11.2009, 22:33:19
no hej a preco nechce vidiet ziadne tahaky? lebo ti ich nebude treba.. logicke nie
mozno preto lebo ti ajtak nepomozu :)
som kto som vdaka palenke

kOsTi

Co sa ucite na Adama? :D

Tanka

este som nezacala ale asi tie priklady co sme preberali :D neviem :D ak by mal niekto jasnejsiu predstavu moze sa podelit

kOsTi

sak toto ze ani ja este... ani neviem kde mam zosit :D ja len ze keby mal niekto nejake info zakulisne abo co :D

Sooloni

ake otazky boli dnes u Dankovej na SP? boli aj skupiny? btw: ucite sa priklady zo 6 a 7t? myslim ten generator priority + scitacku P/P, kedze mam spominala ze vraj to nebude ani na skuske ani na zap...?

ApokalypS

vraj trebalo kreslit nejake vyvojove diagramy..
a mali tri teoreticke otazky, kazda so štyrmi moznostami

Smokie

Quote from: Tanka on  23.11.2009, 23:53:59
este som nezacala ale asi tie priklady co sme preberali :D neviem :D ak by mal niekto jasnejsiu predstavu moze sa podelit
Quote from: kOsTi on  23.11.2009, 23:54:50
sak toto ze ani ja este... ani neviem kde mam zosit :D ja len ze keby mal niekto nejake info zakulisne abo co :D
Na ftp su vsetky priklady co boli na cvikach (mozno az na jedno) 8) a su celkom dobre vypracovane a trochu aj vysvetlene.....alebo to je tu na fore? Hladajte ???
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Smokie

Quote from: Sooloni on  24.11.2009, 00:08:26
ake otazky boli dnes u Dankovej na SP? boli aj skupiny? btw: ucite sa priklady zo 6 a 7t? myslim ten generator priority + scitacku P/P, kedze mam spominala ze vraj to nebude ani na skuske ani na zap...?
to P/P by nemuselo byt ani u Adama lebo vobec nemam sajn ako sa to robi... >:(
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kOsTi

Quote from: Smokie on  24.11.2009, 02:03:56
Na ftp su vsetky priklady co boli na cvikach (mozno az na jedno) 8) a su celkom dobre vypracovane a trochu aj vysvetlene.....alebo to je tu na fore? Hladajte ???

u Adama co boli? nevies najst presnejsie kde to je? :D thx