• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MaGSA

Started by kOsTi, 23.02.2010, 03:31:36

« predchdzajce - alie »

JCube

paradna skuska..keby vsetky boli take :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ApokalypS

co take bolo? piste, piste
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

trek

otazky uz boli na stoloch porozdelovane...a videl si kde su ake....cize len som vosiel a hladal na stole otazku co viem...vybral som si anotacie a napisal vsetko co viem ....potom pojdes ku kollarovi a sa pyta z hlvay niekedy bludy niekedy k veci niekedy co tam mas niekedy co nie....ale zatial spravili vsetci...myslim ze nechce vyhadzovat :)

ApokalypS

nice.. a to vas stihal za hodinu?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

tak este tam stoja ludia..ale celkom fajn je to.. :) pomer cena vykon je fajny
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

altlavista

jedna otazocka. pekna skuska :D

ONdro

Ak by chcel niekto vypracovane vytlacene otazky na magsu, predam za euro. :-)

hujer

hod to na ftp a nebud zochar

sri

kupme za euro a hodme na ftp :D

ONdro

Mam len vytlacene, na elektronicku podobu nemam autorske prava. :-D

sri

kupim .. ale musis naskenovat, lebo tento tyzden neplanujem ani patu z domu vytiahnut :)

ppt

ondro: hlavne ze na predaj mas autorske prava :D
platba cez paypal? :D

sri: potom hod na ftp :D

kOsTi

pre klypsove rany daj to na ftp!
:trestac:

LONEr

cize otazka bola vytlacena na papieri, ci ste pouzivali vlastne papiere?

trek

vytlacena na papieri....a uz si videl k comu si sadas...cize ked si sikovny vyberies si k comu  sadas :D

maTo

Quote from: trek on  18.05.2010, 20:36:14
vytlacena na papieri....a uz si videl k comu si sadas...cize ked si sikovny vyberies si k comu  sadas :D

vyberam si cukrovinky cierny princ :D a ja sadnul ku tebe :D

Killian

Hodte prosim tie vypracovane otazky na FTP.
Ak mas PayPal tak prispejem  :).

trek

Quote from: maTo on  18.05.2010, 20:52:54
Quote from: trek on  18.05.2010, 20:36:14

vyberam si cukrovinky cierny princ :D a ja sadnul ku tebe :D

sak som ti aj poradil :D

ppt

Uz mam tie otazky od ondra. Idem to dat zachvilku oscanovat, potom hodim na FTP.
Killian: moj mail na paypal poznas ;D ;D ;D

ppt

Mno, scan nahodeny na ftp tuke.mafo.sk. Su to celkovo 8 strany, len tak zvlastne oskenovane, inac sa nepodarilo.

pepco

http://rapidshare.com/files/388769139/Skuska-MaGSA.rar

Heslo: magsa-2010-pepco-ondro

zerg1986

Akoze prachy pytat .... no fuj  - som zvedavy podla coho by si vypracovaval tie otazky keby som nehodil tie fotky na FTP  ... ale to len tak mino, skusku uz mam  :ropebanana:
Co Boh spojil, to clovek nerozdeli. Co sme mi rozobrali to ani Boh nespoji

pepco

Quote from: zerg1986 on  19.05.2010, 01:50:05
Akoze prachy pytat .... no fuj  - som zvedavy podla coho by si vypracovaval tie otazky keby som nehodil tie fotky na FTP  ... ale to len tak mino, skusku uz mam  :ropebanana:

asi podla poznamok, nie? :) ved ja to nikomu nenanucujem, mate fotky kludne sa ucte... ja som to daval do tejto podoby asi jeden a pol dna, oprav ma ak sa mylim, ale tebe trva spravenie takej fotky asi 5 sekund

zerg1986

som si kukol co pribudlo na FTP ... ten subor VYPRACOVANE_OTAZKY_M.doc nieje nahodou z ineho predmetu ??? :D
Co Boh spojil, to clovek nerozdeli. Co sme mi rozobrali to ani Boh nespoji

ppt

zerg: hej je. Som sa sekol ked som tam daval tie scan-y a zmazat to nemozem, bo na to nemam prava :D

Quote from: pepco on  19.05.2010, 01:53:41
Quote from: zerg1986 on  19.05.2010, 01:50:05
Akoze prachy pytat .... no fuj  - som zvedavy podla coho by si vypracovaval tie otazky keby som nehodil tie fotky na FTP  ... ale to len tak mino, skusku uz mam  :ropebanana:

asi podla poznamok, nie? :) ved ja to nikomu nenanucujem, mate fotky kludne sa ucte... ja som to daval do tejto podoby asi jeden a pol dna, oprav ma ak sa mylim, ale tebe trva spravenie takej fotky asi 5 sekund
Mozem opravit? Mozem opravit?
13 tyzdnov ;D
A suhlasim so zergom. :P