• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konštrukcie preklada?ov

Started by ApokalypS, 14.10.2009, 01:40:52

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

jj, ja to tiez tak vidim.. kaslat na priklad..
15b mi ku stastiu nechyba.. (iba 20 ;D)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

sri

a vyhodnotil hned ci ako? nevies?

les paul

a ten minmax sa ako skumal na skuske ci funguje alebo nie? vstupny subor obsahoval nejaky taky kod?
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

trek

takze teraz som prisiel zo skusky....ak mate v pohode zapich tak staci vediet otazky zo zapoctoviek + tych novych 20 ...a boli aj nejake uplne nove ...ale vacsina bola uz znamych...a priklad ak aspon zecnete a doplnite daco do .l a .y tak mate apson 3-4 body :D..pohodicka inak :)

Casso

Test bol celkom jednoduchy, stratil som 7 bodov:-P priklad som mal doimplementovat jednoduchu funkciu, kto robil zadanie zmakne to za par minut kto zadanie nerobil nech sa trasie:-D (zvycajne slo o nejaku podmienkovu funkciu, kazda bola ina). Ustna skuska... povodne som myslel ze sa nic neopyta a rovno mi zapise A93 ale napokon sa opytal na SA zhora nadol, potom na zasobnikovy automat, LR(k) a follow(x)...

Killian

To sa kazdeho pytal, alebo len kvoli tomu, ze si chcel A? A kto ta skusal?

Casso

Quote from: Killian on  07.01.2010, 17:58:02
To sa kazdeho pytal, alebo len kvoli tomu, ze si chcel A? A kto ta skusal?
jeden mal 68b, tak toho sa nepytal, ale co boli Bčka a Ačka tak sa pytal, a jeden co mal 88b a nevedel odpovedat musi ist na skusku o5 (ale len ako na zlepsenie):-D
skusal Havlice

sri

:o a to treba ist este aj za Havlicem? aj ked nechcem zapisat do indexu?

pepco

hm co sme mali doposial predmety s Havlice, tak sa pytal iba tych, ktori chceli par bodikov napr ako pisal Casso na zlepsienie z 88b na 91b, ale inac ak si bol spokojny iba zapisoval... co ti uz moze zmenit otazka ked mas napr 85b a si spokojny??? zhorsit ti snad nemoze :D

Casso

ja som mal mat 93 bodov podla pisomky, mne nezlepsoval nic..

pepco

viem, ale co by ti spravil aj keby si mu nepovedal nic??? :) si to predstavit neviem, no hej a vlastne naco ste chodili zanim? pretoze vam zapisoval do indexu alebo ste tam proste sli vsetci?

buhehe

Quote from: pepco on  07.01.2010, 18:34:14
hm co sme mali doposial predmety s Havlice, tak sa pytal iba tych, ktori chceli par bodikov napr ako pisal Casso na zlepsienie z 88b na 91b, ale inac ak si bol spokojny iba zapisoval... co ti uz moze zmenit otazka ked mas napr 85b a si spokojny??? zhorsit ti snad nemoze :D
ja som mal 84 a pytal sa ma ci nexcem vytiahnut na A

pepco

Quote from: buhehe on  07.01.2010, 19:21:12

fakt mile od neho :)

maTo

LONEr

tak nikam nas neposielal plocica. povedal mi vysledny pocet bodov a dovidenia. nebol som za havlicem.

maTo

ja som tiez nebol...ta som mu radsej napisal

sri

Quote from: maTo on  07.01.2010, 20:48:25
ja som tiez nebol...ta som mu radsej napisal
daj vediet co odpisal, lebo aj ja som nad tym uz rozmyslal

DeNaTuReMaN

Z 13:00 viacej ludi nebolo za nim, ked bude mat niekto z 13:00 zapisane v maise nech da vediet, nech skontrolujeme aj ty co neboli ci nam zapisal tiez :)
V nedelu na obed budu krky

ppt

hej no, trosku sme zdrhli O:-)

cepi

DPC mne co sa stalo :D mal som vytlacene screeny z moodla na zopakovanie, no a nezabudol som ich tam na mieste svnojom ako som odisiel :D :D no co stastny som bol sak som mal E a nerozmyslal som dalej :D a ked sa tam ppt vratil uz neboli na stole :D
som kto som vdaka palenke

ApokalypS

tak ja som za nim siel: vosiel som spokojne do kanclu, ze chcem zapisat znamku,
no poslal ma vonku s tym, ze este nema vysledky, tak sme vonku cakali..
potom prisiel Bratru a vosli sme dnu.. Eghinka mala 69b a sa jej spytal, ci nechce prilepsit
ja som mal 58b a tiez sa spytal, no povedal som, ze mi to staci, dal svoj podpis do mojho indexu a slo sa home.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

maTo

no odpisal, ze pokial som spokojny, tak to plati :) tak som spokojny :D

EDIT: inak...ma uz dakto z 10:20 zapisane? ci fakt mozem byt spokojny :D

dungeo

Quote from: buhehe on  07.01.2010, 19:21:12
napodobne, aj som skusil, ale dal mi daku otazku o syntaxou riadenom preklade a nevedel som zatat, este povedal, ze ak chcem, mozem sa doucit a dostanem A, ale som to uz nechal tak, by sa urcite nabuduce spytal aj daco ine a zas by sa to len natahovalo ;) za pokus nic nedas, ale B staci  8)
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

johnyo13

to zajtra je posledna sanca odovzdat zadanie do moodlu? ci sa bude dat aj buduci tyzden?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ppt

no tak uz mam zapisane v maise hodnotenie zo skusky :metal:

Uz len TI a PDT :laugh: