• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

kedy presne sa zacne zapis na predmety?

Started by lada, 23.07.2009, 23:53:11

« predchdzajce - alie »

buhehe

hmmm...to ako ste sa dostali k tomu rozvrhu?

ElMino

Quote from: kOsTi on  04.09.2009, 16:57:21
:ohmigod:

to ako si sa dostal k tomu? nie je nieco take aj pre piatakov? dost by sa mi zislo vidiet take nieco este pred zapisovanim.
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

puq

mais...predzapis a zapis...odporucany studijny plan...rozvrh...a treba si vybrat kto co xce

ElMino

Quote from: puq on  04.09.2009, 18:12:23
mais...predzapis a zapis...odporucany studijny plan...rozvrh...a treba si vybrat kto co xce
hmm ale davas rozvrh sutdenta? bo mne tam potom ked vyberiem odbor a td. neukazuje ziadny rozvrh :(
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

puq

jj rozvrh studenta...maju v tom este bordel...napr na AI pre druhy rocnik ukazuje spolu letny a zimny semester

kOsTi

Quote from: puq on  04.09.2009, 18:01:55
btw teraz si robime rozvrh len na zimu? na leto ee? kedze v maise na leto neje nic pri tych rozvrhoch

ee na stranke pisu ze az cez zimny semester sa bude robit na leto
:trestac:

puq

kOsTi

no co som si predbezne vybral hodiny tak akoze dost na kkt volno len v stvrtok :/ inac sa neda

Ing. nemtom

brix will be shat

puq

Quote from: kOsTi on  04.09.2009, 18:32:34
no co som si predbezne vybral hodiny tak akoze dost na kkt volno len v stvrtok :/ inac sa neda

ta ja som to dajak najebal...a vychadza mi stvrtok a piatok volno(mfp TI prednaska...neni som kokot v piatok poobede)...a streda jeden predmet rano...len ci do pici to vyjde a ci sa daco nezmeni

puq

akym sposobom minuleho roku davali body za prednasky?

puq

a tie boli robene akym sposobom? zapisovanie sa? alebo cital mena?

lada

fajne, zase piatok v pici a cestovat zo sopliakmi v spicke domov, o yeah

johnyo13

Quote from: eminkaa on  04.09.2009, 19:02:30
neviem, ci to nepomylim... ale cca tak, ze boli 4 nahodne prezencky...
za 4 podpisy bolo 12b, za 3 bolo 6b (alebo  4?), za 2 este menej, asi 2b....
tak nejak...
cize systemom: co najviac dojebat studenta!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

puq

okey cize mozem jebat piatky radsej budem potit krv :D bodal by vokorokos sa do rana zadusil chuj jeden vyjebany...

kOsTi

johnyo13

v tom pripade mohli zacat vhodnejsim terminom prednasky  :P
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ApokalypS

zase skvely cas na prednasku.. ved preco mat piatok volno, no nie
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

johnyo13

ta mne sa da teoreticky dat vsetky predmety na utorok (prednasky nepocitam), len neviem ci by ma po dvoch-troch takych utorkoch nedrblo :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

rennow

"VYBORNY ROZVRH"  DPC...

Ja neviem, ale preco sa mi zda, ze nas "4takov" akosi nemaju radi,... najprv zapis, teraz rozvrh .. pomedzi to dalsie problemy ...... och ...

Ing.Veduci

Quote from: BossZ on  04.09.2009, 17:16:48
a najpelsie na tom je tento dalsi (v poradi uz asi 5.) oznam (zmena)...

- vo 4. kole z technických dôvodov nebude dnes k dispozícii prihlasovanie do rozvrhu pre terajších prvákov inžinierskeho štúdia, akonáhle bude problém odstránený, oznámime to

ja som terajsi, co? 1. / 2. ?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ppt

veduci: my sme uz zapis mali, takze my sme normalne prvaci. Z toho logicky vyplyva, ze ty si druhak. Lama. Pajtaš. ;D

ppt

nerobi, by sa ma to nepytal na ICQ a nemal by taky status aj na FB ;D

buhehe

co znamenaju tie skratky v tom rozvrhu? P bude prednaska :) a co je S a CL? obidve to su cvicenia?

Alex

S - Seminar
CL - Cvicenie Laboratorne ci ako ...

pozri si Detail k predmetu ... ;)