• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

kedy presne sa zacne zapis na predmety?

Started by lada, 23.07.2009, 23:53:11

« predchdzajce - alie »

kOsTi

:trestac:

dabol

Quote from: kOsTi on  27.08.2009, 18:22:53
wtf? tak teraz neviem co robit :D
Ja som si vcera dal precipovat kartu, nebol som prilozit ku terminalu, a dnes som si bol nabit v stanku na 3 mesiace zlavneny. Vsetko bez problemov, takze asi tak.
V spoločnosti chcem piť sám.

kOsTi

no este ze tak :) este by potesilo keby mal dakto overene ci ide SAD a ZSR :D

Corse

Karta precipovana, neprilozene k terminalu: Overene - ide SAD aj ZSR
Idu aj obedy?

lada

Quote from: Martin18 on  27.08.2009, 17:48:55
treba si to precipovat v septembri, a ked niekto aj prilozil kartu, tak mu to plati takisto ako tomu kto neprilozil, do konca augusta
wtf? to si skade taku kktinu vyhrabal normalne ide setko a vypise fajnu platnost, ked neco tvrdis tak si to over abo aspon tam napis ze ASI ....

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ppt

Hura, kartu mam precipovanu, akurat ze mi pri precipovani kartu skor prepicovali - vynulovali peniaze, ktore som mal na obed. Takze dnes opat idem navstivit UVT a vymahat SVOJE peniaze.

ppt

No takze na UVT ma poslali za p. Sabatulovou, ze ona mi to tam skontroluje, akurat ta strankove hodiny nema velmi dlho - len pondelok, streda a stvrtok od 12-14hod. Teta vyzera skor na taky typ cloveka, ze ho chce cim skor odje*at a sprdnut, najprv ma zdrbala, ze co som prisiel za nou, ked mam teraz na karte 2,49E, na to som ju sprdol ja, ze to som si predchvilkou dobijal na obede a ze chcem s5 cash z minuleho roka. Potom teta pozrela do toho jej monitora a asi tam zbadala nezrovnalosti, kedze uz viac ne<>vala ;D . Peniaze z minuleho roka mi preniesla na kartu (sice s mensimi problemami - nevedela, preco jej nepise cisla, ktore pisala do jej megaspešl programu - pretoze nemala zapnuty numlock :D ), samozrejme nezabudla zbuzerovat ludi z UVT, s otazkou "TO TERAZ BUDU CHODIT VSETCI ZA MNOU??".

btw nefajciari teste sa, od tety vyjdete pekne zadymeni ;D

BossZ

Quote from: ppt on  02.09.2009, 18:45:12
No takze na UVT ma poslali za p. Sabatulovou, ze ona mi to tam skontroluje, akurat ta strankove hodiny nema velmi dlho - len pondelok, streda a stvrtok od 12-14hod. Teta vyzera skor na taky typ cloveka, ze ho chce cim skor odje*at a sprdnut, najprv ma zdrbala, ze co som prisiel za nou, ked mam teraz na karte 2,49E, na to som ju sprdol ja, ze to som si predchvilkou dobijal na obede a ze chcem s5 cash z minuleho roka. Potom teta pozrela do toho jej monitora a asi tam zbadala nezrovnalosti, kedze uz viac ne<>vala ;D . Peniaze z minuleho roka mi preniesla na kartu (sice s mensimi problemami - nevedela, preco jej nepise cisla, ktore pisala do jej megaspešl programu - pretoze nemala zapnuty numlock :D ), samozrejme nezabudla zbuzerovat ludi z UVT, s otazkou "TO TERAZ BUDU CHODIT VSETCI ZA MNOU??".

btw nefajciari teste sa, od tety vyjdete pekne zadymeni ;D

to fakt musime ist na uvt? kkt, preco to nerobia automaticky, to fakt nikto u nich nerozmysla?
ved aj sebe tymto robia zbytocne robotu navyse,
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

ppt

na uvt ti s tym nic nespravia, spravi ti to ta teta, sidli na BN1, ked vojdes do budovy, tak odbocis vpravo, vojdes okolo vratnice cez take sklenene dvere a za nimi hned napravo su dalsie dvere (s mrezou)

BossZ

Quote from: ppt on  02.09.2009, 20:17:27
na uvt ti s tym nic nespravia, spravi ti to ta teta, sidli na BN1, ked vojdes do budovy, tak odbocis vpravo, vojdes okolo vratnice cez take sklenene dvere a za nimi hned napravo su dalsie dvere (s mrezou)

jasne, dikes
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

kOsTi

tak mne peniaze ostali... asi... tak mi ukazalo v terminaly, ale zas karta vtedy este nesla tak boh vie co bude teraz

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

nemas co robit? sadni na svoj bycikel a prevez sa :P

ppt

JCube

ano lebo kostiho bicykel zasadne nie je bi :P kosti je emo a je sam

kOsTi

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Padres

Ti co prilozili kartu k terminalu hned po zapise a im zresetovalo kartu: dnes som bol v skole, znova som prilozil k terminalu, a uz updatovalo kartu a platnost je do 31.8.2010 aj na SAD a ZSR. Precipovat kartu znova uz ist asi netrebalo.

JCube

imho stacil spravit skorej update v systeme a prilozit len k terminalu a dostali by sme ten isty vysledok...ale tuke

Ing. nemtom

neviem ci som to uz hovoril ale predstavte si ze by vsetko islo hladko ako po masle, vsetko by fungovalo a tak.. nebola by nuda? :D
brix will be shat

JCube

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

no pozrite sa na to takto

ja tiez som musel 2x ist jak magor po celej skole a aj tak mi ISIC nejde (ale aspon mam cislo tej slecny co asistovala pri tom vsetkom)

cize vsetko ma svoje pozitiva