• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

kedy presne sa zacne zapis na predmety?

Started by lada, 23.07.2009, 23:53:11

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Gover

Gover

...a podla mna predmety uznavali podla vysky studenta alebo spominany randomizer   :hammer: tuke rulezzzz

lada

BossZ

fasa ponuka predmetov, presne o takychto som snival...  >:(
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

johnyo13

je tu este niekto taky co ma neakceptovane viac jak 2 pov. volitelne predmety?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

DeNaTuReMaN

Uzasne to je. Podla priemeru asi nejdu, za bc studium mam 80,5 a vyjebalo ma z TBIS II a TSWP, teraz si tam mam dat tie luxusne predmety, no vsak to zajtra tam budu mat radost ked sa tam zacneme natahovat s nimi.
V nedelu na obed budu krky

BossZ

Quote from: johnyo13 on  25.08.2009, 18:41:28
je tu este niekto taky co ma neakceptovane viac jak 2 pov. volitelne predmety?

kamarat nema akceptovane 4, tj nic
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

johnyo13

hura, nie som na tom najhorsie...  bp
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

rennow

tiez poznam cloveka, ktoremu neakceptovalo ziaden predmet

puq

Ja navrhujem si nezapisat ziadne dalsie predmety a bojkotovat zapis, lebo to je kokotina a nech povedia podla coho vyberali studentov na predmety, lebo ja mozem jebat taku skolu do pici

ppt

ja neviem, ale vy ste asi lamy, ked si neviete naklikat predmety tak, aby vam ich akceptovali ;D

jooj, ale vy mi tuto moju spravu raz vratite.. :D

valec

jaky hrdina, ze sa mu podarilo naklikat predmety...  :whacko:

SSPPYY

Prodmety boli akceptovane podla poradia.
Kto skor pride, ten si zije  ;)

Tanka

DeNaTuReMaN

Podla poradia boli, ale je to ako u jebnutych pretoze tym akceptovalo ktory si zapisali este koncom jula, a ty ktory cakali az na 5 ti august ked sa podla studijneho dalo zapisovat tak boli znevyhodneni. Ja som si este stale nezapisal tie nahradne dva a jak puq zajtra to budem riesit lebo to ako nema obdobi, som si musel dat 8 poldeci koli tomu
V nedelu na obed budu krky

johnyo13

hm, podla mojich informacii existuju ludia co si zapisali hned ako to bolo mozne, v prvy den zapisu, a aj tak nemaju akceptovane 2 predmety..
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Martin18

mozno vyberali take webove technologie podla javy..a ostatne podobne

Payne

Nechapem co sa tu zas riesi... Sak daktori su jak male deti.

Zajtra je definitivny zapis predmetov a preto dali este dneska a do zajtra rana 3. kolo zapisu aby im zajtra nitko nemohol picovat a sa hadat. Isto. Vam vsetkym povedia ze ste sa mali v 3. kole vybrat predmety alebo si ich zajtra budete vyberat, teda tie co este maju miesta.

Nevyriesi sa nic pretoze vy co nemate nebudete spokojni, ale ostatni co maju dobre predmety (ako ja a kamarati) zas nebudeme suhlasit s vymenou alebo nanovo priradovanim predmetov. Je to taky system, bohuzial... Netrebalo davat pojebany MAIS a bol by pokoj.

PEACE

trek

Quote from: johnyo13 on  25.08.2009, 22:38:00
hm, podla mojich informacii existuju ludia co si zapisali hned ako to bolo mozne, v prvy den zapisu, a aj tak nemaju akceptovane 2 predmety..

jj ja som si zapisoval hned v prvy den ked sa dalo este v july presne o 10tej rano...a nemam akceptovane WebT

johnyo13

Quote from: Payne on  25.08.2009, 23:07:11
Nechapem co sa tu zas riesi... Sak daktori su jak male deti.
...by som chcel vidiet teba, jak by si si v nasom pripade povedal: "V pohode, sak Hudak so Sujanskym, Jadlovskym a Bacovymi el. obvodmi su tiez zaujimave predmety! "
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

puq

Ide o jednu zakladnu vec, ze ak to bolo podla poradia tak do pici sa nemalo povolit prihlasit na predmet ak bola uz prekrocena kapacita...lebo do pici keby som uz vtedy vedel ze je to full a dal by som si iny NORMALNY predmet a nie tieto picoviny co teraz ostali

trek

Quote from: puq on  26.08.2009, 00:31:46
Ide o jednu zakladnu vec, ze ak to bolo podla poradia tak do pici sa nemalo povolit prihlasit na predmet ak bola uz prekrocena kapacita...lebo do pici keby som uz vtedy vedel ze je to full a dal by som si iny NORMALNY predmet a nie tieto picoviny co teraz ostali

suhlas!!!

Payne

Ako jasne ja to chapem. Ja kebyze mam mat take lakociny ta by ma nacisto jeblo.

LONEr

ja som sa na webt prihlasil az v auguste neskoro a je to jediny predmet, ktory mi nechali do pici.
jedine, preco som nepresiel na iny odbor bolo CCNP a teraz mam kokot z toho. 3 roky som na tuke, ale toto je vela