• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Dekanske?

Started by Killian, 21.09.2009, 03:51:23

« predchdzajce - alie »

Killian

Mame aj my zajtra dekanske volno od 12,20-14,15 , alebo nie?  Mam prednasku 13:30, tak ci mam ist skorsim vlakom alebo kaslat na to.

libra2

Quote from: Killian on  21.09.2009, 03:51:23
Mame aj my zajtra dekanske volno od 12,20-14,15 , alebo nie?  Mam prednasku 13:30, tak ci mam ist skorsim vlakom alebo kaslat na to.

Co myslis, mate?

○ Slávnostné otvorenie akademického roku organizované rektorátom TUKE bude 21.9.2009 o 13,00 v Aule Maxima. Aby sa ho mohli zúčastniť hlavne novoprijatí študenti, v tento deň udeľuje dekan FEI študentom 1. ročníka bakalárského štúdia v čase 12,20-14,15 dekanské voľno z vyučovania.

:ohmygod:

puq

mna zaujima pod akym vyznamom tam napisali slovko HLAVNE...

lada

Killian zvykaj, si ze na FEI zabudnes, co znamena pojem dekanske volno, bo neco take uz asi urcie nezazijes xD

Killian

Ja som zvyknuty, v zivote som ho v Ziline nemal, ziadne volno  :). To mi len kamarat z TUKE (ale inej fakulty) vravel ze urcite budu mat vsetci, tiez sa mi to nezdalo.

kOsTi

len 1. Bc.... to HLAVNE je myslene tak ze proste ti prvaci sa viacmenej povinne maju zucastnit a mozme aj my ale HLAVNE sa rata s nimi ze dojdu :)
:trestac:

sikik

Quote from: kOsTi on  21.09.2009, 07:32:41
len 1. Bc.... to HLAVNE je myslene tak ze proste ti prvaci sa viacmenej povinne maju zucastnit a mozme aj my ale HLAVNE sa rata s nimi ze dojdu :)
svätá pravda. To len chcú učičíkať prvákov, aby potom boli ľahká korisť. A na tom úvodnom blude som nebol ani ked som bol prvak a neisiel by som tam ani dnes, keby som mohol. A vlastne ani nemožem, čiže smola. bu
If you're one in a million, there are six thousand people exactly like you.

Computers make very fast, very accurate mistakes.

ApokalypS

to HLAVNE sa asi mysli, ze ked mas volno v tom case, tak mas dojst :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ppt

no jasne, uz som tam ;D

sri

haha ... TRT ... nedali volno, nebude ucast :P (hoci ani tak by som nesiel ;D )