• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Priemyselne Inzinierstvo

Started by milanko, 02.09.2007, 14:55:54

« predchdzajce - alie »

milanko

juuj pusticka.. tak to uz o mne vies skoro vsetko :D inak dnes som kupil jahodovy tabacok do fajky.. este som ho neochutnal.. tusim ze zajtra bude na to prilezitost... tak som zvedavy ze ako bude chutit :) potom vam dam vediet
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

velmi dobry...odporucam skombinovat s matou... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

boze vy ste vsetci taki sukromnici s tymi fajkami  :emot-LMAO:

milanko

no ja sa rad podelim s vodnou fajkou... vzdy chuti lepsie v kruhu priatelov :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

no ved to ze v kruhu PRIATELOV  :emot-rolleyes:

milanko

ved tolko o mne vies ze sme podla mna uz ako stari znami :)
(\__/)
(O.o )

Pusta

milanko

no ale minule som tak nad tym premyslal.. normalne sa mi ani nechcelo verit ze to uz do 4. rocnika idem... kua ale to rychlo ide...
(\__/)
(O.o )

DeeL

co ty do stvrteho, ale ja uz do tretieho... sila rychlovka

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

Pusta

no uz ste mi vyrastli deti moje  :h_cry:

milanko

ee mal som jeden predmet u nemenovanej osoby.. ak som to spravne pochopil... a ono 1. a 2. rocnik som mal vseobecny... ja som este po starom.. preto si mohol guter freund poziciavat knihy odomna
(\__/)
(O.o )

milanko

a tusim ze tam boli aj nejake este volitelne predmety... ale nevybral som si nic co uci nemenovana osoba
(\__/)
(O.o )

stricky

tento topic je na tom biedne, milanko je nuteny reagovat na vlastne posty.... :D

milanko

:D hodil som tam doplnujuci udaj este pre eminku :) ale ona sa nejako nehlasi :D
(\__/)
(O.o )

nighthunter

vidim ze dnes je tu stricky+milanko show
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

jj... ta vies, kto by uz len pisal do 4 rocnika....

milanko

pche.... co sa ti nepaci na 4. rocniku ?
(\__/)
(O.o )

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

mishelka

to som zvedavá ako to bude s nami tretiakmi o rok :-X

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

to neviem, ale budem mozno asi druhak :D

milanko

(\__/)
(O.o )

stricky

nie... to mi bude branit pre sexe... iba ked na nohach.. ale ci by som to aj chcel... :D

milanko

(\__/)
(O.o )