• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FSS skuska

Started by Johny Bravo, 19.05.2008, 23:52:36

« predchdzajce - alie »

1984

neviem to
hlavne ze som stihol dohrat mafiu, vyfajcit milion cigariet a nikam som nechodil, aby som sedel doma a chystal sa uz ist ucit
priklady som aspon pozrel, skusim externy vstup, socialne inzinierstvo a sucit. Pripadne hodit sa na zem a usedavo plakat, na chvilu prestat, pozriet sa dolezitym do tvare a spustit to este silnejsie
v gatiach mam nakladene, dufam ze to po ceste do muciarne to vytrasiem
slubujem vam ze sa aspon vyvoniam :D

MACHINE RUHANIE
SETS skuska={presiel,nepresiel}, modlil={jj,ee}
INITIALISATION skuska={nepresiel} && modlil = {ee}
OPERATIONS
modlit =
PRE prosim prosim prosim
Petri náš, ktorý si na nebesiach,
posväť sa sieť tvoja,
príď formalizacia tvoja,
Buď vôľa tvoja ako na papieri, tak i v stroji.
Studentom dennym daj prejst
a odpusť nám našu nevedomost,
ako si i my odpúšťame,
a neuveď nás do medzirocniku,
ale zbav nás skuskoveho.

V mene otca i syna i hudaka spreteho. END.
Po dnesnom termine mi neostava nic ine nez vyskrtnut tuto vetu a ospravedlnit sa.  ah:
THEN modlil:=jj
END;

skuska =
SELECT modlil=jj THEN skuska={presiel} END;
ELSE uradprace:=uradprace+menostudenta END;
END;
2/4

jerry123

uz ma nic tak dlho nepobavilo. Super

abcddd

1984: dobreeeee  :j_grin:

myslim ze u vacsiny studentov to vyzera pocas semestra takto:
http://hellofabest45.hyperphp.com/index.htm

adrian_85

caute, dnesny termin klasika, Korecko s Attilom, opravoval aj Hudak, asi polku, bolo nas 21, nepresli asi len dvaja, jeden od Hudaka a jeden od Attilu a Korecka...

1984

nepresli dvaja len z tych co dosli na vyhodnotenie, no aspon dalsi traja to vzdali
2/4

jerry123

ako  to vyzeralo na skuske 17.6 ?

bodik

priklady rozdaval korecko postupne, potom na asi 5min odisiel po priklady na TI (TI pisali asi traja). Potom takmer cely cas sedel za katedrou a Atilla sa prechadzal, ked nieco bolo nejasne, snazil sa vysvetlit. Vyhodnotenie malo byt od 12:30 (12:15 isiel na obed K+A, o 13:00 H), realne vsak zacalo az neskoro po 13:30. U Korecka nepresli asi dvaja, aj ked evidentne mal snahu prilepsovat (ak chybalo par bodov, bud sa spytal nejaku lahsiu otazku alebo ucast na prednaskach a bolo E). Ku Hudakovi isli asi siesti, jeden nezobral Ecko, dvoch vyhodil a traja spravili. Vsetky znamky boli Decka/Ecka a myslim jedno Cecko. Nakoniec vsetko podpisal a po 15:00 sme isli prec.

jerry123

diki za info.
Ani ma neprekvapuje ze vyhodnotenie zacali neskor ako malo byt. Je to pre nich typicke. Robia si co chcu.

Johny Bravo

Ako by ste spravili program pre automat ktory vydava colu, mineralku a este pivo. Ked cola stoji 10, pivo 8 a mineralka 3sk? :)

Agamemnon

Quote from: Johny Bravo on  19.06.2008, 02:12:57
Ako by ste spravili program pre automat ktory vydava colu, mineralku a este pivo. Ked cola stoji 10, pivo 8 a mineralka 3sk? :)

- prijmi_mince(suma)
- vydaj_tovar(vyber_tovaru {1/2/3}) - kontrola, či máš dostatočný kredit...

:)
All code is crap.

42