• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZSwI

Started by Songoo, 09.10.2008, 03:12:28

« predchdzajce - alie »

pepco

Quote from: JCube on  20.10.2008, 04:13:56
ved pmku ti poslat zvladne snad kazdy :)

len ci aj ja zvladnem odpisat... neviem kde sa to robi

JCube

ti vyhodi alert() :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pepco

Quote from: JCube on  20.10.2008, 04:15:44
ti vyhodi alert() :D

ked mi to pride na mail tak hej, inak sem nechodim uz

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

sri

este by sa zislo heslo, ci to tiez musim cez PM?  :lookaround:

pepco

Quote from: sri on  20.10.2008, 05:57:26
este by sa zislo heslo, ci to tiez musim cez PM?  :lookaround:

ups zabudol som napisat :D
pass: pepco

ehm123

no, mne tak prave napadlo, ako mam vlastne robit prezentaciu a zadanie, ak na to potrebujem ten power designer a ten sa da legalne stiahnut len 15 dnova trial verzia?  :whacko:

puq

omg teba trapia veci :P jak keby si nic nemal doma nelegalne :)

ehm123

tak o to nejde :) ale mam to pochopit tak, ze skola ma nuti si zdakade zohnat nelegalnu verziu ked chcem spravit ten predmet?  :hammer:

Padres

Btw nevie niekto ake su temy referatov na stvrtok u Adamuscinovej? :) Viem ze jaky mam referat ale neviem ze kedy, popr. ten zoznam tych referatov ze jaky je alebo kde je

ehm123

neviem ci su vo vsetkych skupinach rovnake, ale na moodli su temy

puq

Quote from: ehm123 on  21.10.2008, 04:54:19
tak o to nejde :) ale mam to pochopit tak, ze skola ma nuti si zdakade zohnat nelegalnu verziu ked chcem spravit ten predmet?  :hammer:

nikto ti nekaze robit v tom programe...urcite...ale asi ywetka sa vyjadri viac :D ja sa len domnievam :D a aj k tvojej otazke Padres :D

Ing. nemtom

za 15 dni stihas spravit zadanie fpoho :P
brix will be shat

Guisseppe

Quote from: Padres on  21.10.2008, 05:13:20
Btw nevie niekto ake su temy referatov na stvrtok u Adamuscinovej? :) Viem ze jaky mam referat ale neviem ze kedy, popr. ten zoznam tych referatov ze jaky je alebo kde je

http://s.cnl.tuke.sk/~ywetka/prezentacie.doc

Padres

nevie niekto ktore 2 referaty boli na minulom cviku s Adamuscinovou vo stvrtok o 12.30 co je to cviko?
edit: resp. ake maju byt tento stvrtok

ywetka

Quote from: Padres on  21.10.2008, 15:45:00
nevie niekto ktore 2 referaty boli na minulom cviku s Adamuscinovou vo stvrtok o 12.30 co je to cviko?
edit: resp. ake maju byt tento stvrtok

tento stvrtok bude len jeden referat a to Use Case diagramy. Na buduci tyzden bude tiez len jeden referat a to Diagramy tried.

To, ze zadanie sa maju robit v PowerDesigneri je pravda a hovorila som, ze je to len 15 dnovy trial. Skola vam umozni robit to zadanie vo svojich priestoroch, nikto vas nenuti si ho nelegalne stahovat, ak uz sa bavime v takych extremoch. V nejakom 8. tyzdni semestra sa aj tak konci vyucba osnovy planovanej pre ZSwI, dalsich 4 - 5 cvik budu venovanych prave pracam na vasich projektoch, ktore budete robit na cviku. Ak to na cviku nestihnete, treba zajst za svojim cviciacim a dohodnut sa, kedy by ste mohli pracovat v danej miestnosti nerusene, bude vam to umoznene po dohode. Samozrejme v ramci svojho osobneho volna, tak ako keby ste robili to zadanie doma/na intraku.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ApokalypS

Quote from: ywetka on  21.10.2008, 16:02:26
tento stvrtok bude len jeden referat a to Use Case diagramy. Na buduci tyzden bude tiez len jeden referat a to Diagramy tried.
..
vdaka ywetka, to som chcel vediet..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

diacon.mex

Vie niekto ako vygenerujem class diagram vo Visual Studiu 2008 C# ? mal som 2005 a vymazal som ju, nasledne som nainstaloval 2008, lebo som tam nemal take funkcie ako
Refactor -> Encapsulate field, alebo tiez sa mi nedal vygenerovat Class Diagram... nemam tam taku funkciu...
Stretol sa s tym uz niekto? Co to moze byt za chybu?
Vsetko mi islo, no ale asi pred rokom, sa trebalo registrovat, tak som sa registroval a vtedy zmizli take vymozenosti...
Spoluziaci povedali, ze aj oni sa registrovali, ale ze vsetko v pohode ide dalej... Skusal som aj stiahnut VS z MSDN, ale vsetko co odtial stiahnem, sa neda nainstalovat, v strede instalacie napise, ze poskodeny subor, alebo take...
Hlavne by som potreboval pomoct s tym class diagramom. :( Dakujem.

Mao

Generovanie class diagramov je pristupne tusim len v profesional edition, nie v express edition, ale nie som si isty.

lada

Ywetka dnesna pisomka bola tiez za 2 body? lebo boli 4 otazky ta som zmateny ak si to hovorila na cviku tak sry, nepamatam sa :angel: diky xD

ywetka

Quote from: lada on  23.10.2008, 23:11:55
Ywetka dnesna pisomka bola tiez za 2 body? lebo boli 4 otazky ta som zmateny ak si to hovorila na cviku tak sry, nepamatam sa :angel: diky xD

jou, vravela som :P a ano, za dva bodiky.  :emot-dance:

puq

ech 4 otazky za 2 body :P neprijemne :P :P :P

Ing. nemtom

Quote from: diacon.mex on  23.10.2008, 21:00:54
Vie niekto ako vygenerujem class diagram vo Visual Studiu 2008 C# ? mal som 2005 a vymazal som ju, nasledne som nainstaloval 2008, lebo som tam nemal take funkcie ako
Refactor -> Encapsulate field, alebo tiez sa mi nedal vygenerovat Class Diagram... nemam tam taku funkciu...
Stretol sa s tym uz niekto? Co to moze byt za chybu?
Vsetko mi islo, no ale asi pred rokom, sa trebalo registrovat, tak som sa registroval a vtedy zmizli take vymozenosti...
Spoluziaci povedali, ze aj oni sa registrovali, ale ze vsetko v pohode ide dalej... Skusal som aj stiahnut VS z MSDN, ale vsetko co odtial stiahnem, sa neda nainstalovat, v strede instalacie napise, ze poskodeny subor, alebo take...
Hlavne by som potreboval pomoct s tym class diagramom. :( Dakujem.

v express neni, v ostatnych ked si kliknes pravym na project (v solution explorer) tak to tam najdes
brix will be shat

ywetka

Quote from: puq on  24.10.2008, 00:24:35

mozno, ale chcem, aby sa vsetko naucili uz na cvikach a potom aby sa na skusku teoreticky vobec nemuseli pripravovat... a tiez, aby z toho aj nieco mali/vedeli... ah: mozno som trochu tvrdsia, ale to len a len v dobrom  bk

pepco

Quote from: ywetka on  24.10.2008, 02:59:02
Quote from: puq on  24.10.2008, 00:24:35

mozno, ale chcem, aby sa vsetko naucili uz na cvikach a potom aby sa na skusku teoreticky vobec nemuseli pripravovat... a tiez, aby z toho aj nieco mali/vedeli... ah: mozno som trochu tvrdsia, ale to len a len v dobrom  bk

akoze otazky neboli tazke... ale dost tazkopadne su tie prednasky a osobne sa mi tazko pamata tolko pojmov, a hlavne tych rozdeleni modelov mam chaos, aj ked to citam dookola, takze tak :(