• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TBIS

Started by MackoZlesa, 16.02.2009, 16:31:24

« predchdzajce - alie »

Faust

nenasiel som ...mohol by si to tu este raz pichnut?
This is an invasion of PostHumus!

sri

Co mam urobit s tym .bin suborom, co dostanem, ked to stiahnem a rozbalim?  >:( Uz som skusal napalit to ako image na CD, ale vysledkom bolo iba prazdne a viac nezapisovatelne CD  :'( Ked som to dal konvertovat do ISO suboru, ten mal vyse 6,8 GB .... help

Payne

Tie subory *.bin a *.cue su normalne subory nejakeho CD/DVD image-u. Nacita ti to Alcohol 120% alebo aj Deamon tools...

valentino

su tu taky co maju rano namiesto prednasky cvicenie?  napr. z PPJ, ale kedze uz cvicenia z toho nie su asi na prednasku idete? :) alebo to mame ospravedlnene na cely semester ?...

lada

ako ja som sa na to pytal havliceho, a on povedal ze to zriesi tak, ze na konci semestra si necha poslat ot toho daneho cviciaceho co si mal chodit na cviko prezencky a na kolkych cvikach si bol namiesto prednasky ti da body, proste ako keby si chodil na prednasky, takze ak uz cvika z PPJ ne su asi radsej chod na prednasku ked chces tie body, aspon podla mna

Payne

Vie mi niekto povedat o co ide pri robeni Master detail v PB? bo som robil podla toho navodu, no akosi neslo...

To musim mat v oboch tabulkach potom id stlpec?

DeNaTuReMaN

A tie insert , delete, update  v tom navode dobre funguju ? alebo to iba ja robim zle?
V nedelu na obed budu krky

badi

mne v tom Sajbejzy nic nefunguje :-(
sak to je horsie ako virus toto ..
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

kov

bude v utorok prednaska?

lada

ze vraj hej, a mal by v nej ucinkovat skoro kazdy, havlice by mal byt len ako predkapela

rennow

spravi mi niekto zadanie ? :-D

kOsTi

uvidim jak rychlo urobim svoje :D
:trestac:

rennow

roman5555

a spravi niekto zadanie mne ???  urcite sa dohodneme  ;D

kOsTi

neviete co ma byt to "Vytvorte Help-súbor pre jednotlivé položky menu. "  aaa ci sa neda nejak vygenerovat z toho Class Diagram :)

roman5555

Kto chce zarobit a urobi zadanie z TBIS ?? napiste

sri

Ja mam takyto problem... mam 3 samostatne okna (window) pre kazdu z tabuliek (skladove karty, prijemky, vydajky) a v kazdom z okien po 2 datove okna - master a detail. Pre prvy window (skladove karty) funguje Insert, Update, Delete bez problemov, ale pre tie ostatne 2 mi pise (napr. pre update) "DataWindow does not have UPDATE capability" ??? Moze to byt tym, ze tie 2 tabulky maju cudzi kluc do prvej tabulky? Stretol sa s tym niekto? Ako to poriesit?

K5

mne to vypisovalo ak som spravil select z viacerych tabuliek a tie som zobrazoval (nezapises do viacerych naraz)
alebo tiez ti to moze vyhadzovat ak pouzivas iba view a nie priamo select z tabulky :-)

kOsTi

Keby niekoho zaujimalo ako vygenerovat Class Diagram z projektu cez PD tak nejako takto:

File - Reverse Engineer - Object Language - PowerBuilder - OK - vybrat projekt - OK ... enjoy :)

pepco

kOsTi: thx ulahcil si mi hladanie ;)

a take nevies, ze ako vygenerovat z PB .exe subor???

kOsTi

malo by to byt Run - Deploy... ale nejak na dva krat som to musel davat ci co kym to urobilo

Padres

neviete da sa odovzdat TBIS aj iny den ako zajtra? budu aj ine terminy?

resp. ak si chce niekto zarobit tak PM

plexisklo

jj budu ine,plati ze zapich mozes dostat do dvoch tyzdnov od zaciatku skuskoveho
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

ONdro

Quote from: kOsTi on  22.04.2009, 03:45:18
malo by to byt Run - Deploy... ale nejak na dva krat som to musel davat ci co kym to urobilo
Nijak mi neide vygenerovat to execko  :( . Aj ked som to skusal 100 krat. Nerobi sa to nahodou nejako inak? resp. co robim zle? bu