• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrh

Started by kornas, 06.09.2008, 20:37:50

« predchdzajce - alie »

kornas

Neviete ci sa treba prihlasovat aj na prednasky? naco je to tam? a ked sa raz prihlasim niekde, neda sa odhlasit?

Agamemnon

netreba sa prihlásovať... väčšinou sa ľudia neprihlásovali, čo vm... máš to tam preto, aby si vedel, kedy tie prednášky sú...

dá sa odhlásiť - klikneš si na prihlásenie ku novému cviku a automaticky ťa odhlási z toho, kde si bol prihlásený doteraz
All code is crap.

42

Padres

Btw, u Bakalarskeho Projektu mate dany cas ze kedy bude? V Bakalarskej Praci (leto) mam fixne dany cas na cviko, ale u BP na zimu tam nie je nic...

Agamemnon

bakalársky projekt a prácu si nemusíš zapisovať... aj tak to budeš mať v takom čase ako si dohodneš s konzultantom...
All code is crap.

42

rennow

Quote from: Agamemnon on  06.09.2008, 22:47:20
bakalársky projekt a prácu si nemusíš zapisovať... aj tak to budeš mať v takom čase ako si dohodneš s konzultantom...

TOTOOO som potreboval vedieet    THX

Martin18

Ked sa prihlasis na tie prednasky tak ich akurat budes mat v rozvrhu ked si das TLAC,ak sa neprihlasis tak si ich dopises do rozvrhu rucne  bv

puq

prednasky s LS su ake? dolezite? mozem sa na to vykakat zvysoka? naucim sa tam nieco(co pochybujem:D)

Agamemnon

nebol som ani na jednej... nechýbali mi, ale nvm ti povedať, aké boli... tie veci sa dajú naučiť z tých vecí, čo sú po nete a potom na cvikách - ale tam treba mať dobrého cvičiaceho, čo to dokáže vysvetliť (príklady sú na skúške)
All code is crap.

42

puq

okey super :) ani ja nesom prenaskovy typ :) potesil si ma;) ale zas si ma nepotesil, ze treba mat dobreho cviciaceho :P lebo mam subu a nieco si o nom uz tiez pisal :)

buhehe

Quote from: puq on  07.09.2008, 18:12:40
prednasky s LS su ake? dolezite? mozem sa na to vykakat zvysoka? naucim sa tam nieco(co pochybujem:D)
no ked mas cvika s bacom tak by si mal chodit na prednasky....minimalne tu 2. polovicu (sekvencne LO) lebo on uz na cviku predpoklada ze to vies a ide sa rovno na priklady na ktorych si to potom precvivis...

ApokalypS

tak ak to nezmenili, tak su prednasky za body.. takze na prednasky by si mal chodit..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

no na papieri to je :) uvidime ako to bude fungovat v praxi :) a ku comu sa budu priratavat tie body to bude tiez zaujimave

Evica

dufam, ze to zrusia... vsak to je chore :D ja chcem stihat aj zit tento rok  ah:

Agamemnon

Quote from: Evica on  08.09.2008, 02:21:09
dufam, ze to zrusia... vsak to je chore :D ja chcem stihat aj zit tento rok  ah:

oželieš 12b a nebudeš na prednášky chodiť :)
All code is crap.

42

puq

tak tak :) len aby to nejebli k zapoctu :) inac sa to neda ozeliet :D

Ing. nemtom

to by bolo obrovske svinstvo keby to dali do zapoctu
brix will be shat

Evica

Quote from: Agamemnon on  08.09.2008, 02:39:13

no isto.. ja som bifla.. musim mat A100...  :lol9:

Agamemnon

Quote from: Evica on  08.09.2008, 04:06:49
Quote from: Agamemnon on  08.09.2008, 02:39:13

no isto.. ja som bifla.. musim mat A100...  :lol9:

lol :)
All code is crap.

42

TradeMark

A teda ide to k tomu zapoctu alebo to ide do skusky? Hladal som na stranke fakulty ale nic som k tomu nenasiel :/ Ci to si kazdy urci jak chce ze k comu to ide (teda nie student ale profesor to urci)?
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

ppt

asi sa to dozvieme az v prvy tyzden :/

kornas

Quote from: TradeMark on  08.09.2008, 05:56:55
A teda ide to k tomu zapoctu alebo to ide do skusky? Hladal som na stranke fakulty ale nic som k tomu nenasiel :/ Ci to si kazdy urci jak chce ze k comu to ide (teda nie student ale profesor to urci)?

asi tak nejak, ze si to urcia sami, lebo tak nejak je to v tom pdf napisane. Aspon tak som to pochopil ja  bn

Ing. nemtom

Quote from: ppt on  08.09.2008, 06:18:28
asi sa to dozvieme az v prvy tyzden :/

to co povedia prvy tyzden je jedno, dozvieme sa to v zapoctovom tyzdni
brix will be shat

puq

alebo az pri skuske ked ti napise ze FX ved vy ste nechodili na prednasky :D :D

Ing. nemtom

brix will be shat

psicho

moreeee ogrcaaaam ,masivne ogrcaaaam takyto drbnuty system, ja na prednasky chodit nemam casu, more treba zarabat love ,more ta kdesme, more ta nech nesu kokoti
read my blog> www.codemazing.com <read my blog