• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prihlaska na ING studium

Started by ppt, 25.04.2009, 18:50:39

« predchdzajce - alie »

Payne

Ja myslim ze v klidku sak teraz tretiakov na dakej prednaske jak sme sa podpisovali tak bolo 220 ludi...

No a z toho aspon 5 co viem odislo, daktori budu opakovat rocnik kvoli predmetom abo bakalarkam. Minimalne 10 co ja viem tak pojdu na HI. Cize ked tam zbrucha zratam tak kolo 150 predpokladam ze z nas sa bude hlasit, taze no problemo podla mna...

ApokalypS

fuha, ty si nas teda riadne preriedil.. ;D som zvedavy, ci to tak aj bude ako pises..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

podla mna priemer nad 2.0 moze mat vpohode aj 50-80 ludi :) na tuke neje problem ;)

Killian

Vdaka za psychicku podporu  :beer1:.
Ja zase viem o 5 ludoch zo Ziliny co si dali do KE prihlasku, ale realne tam idem len ja. Bude este viac asi takych co si to dali ako poistku.

Quote from: eminkaa on  02.06.2009, 15:12:33
mame jedneho takeho spoluziaka, ale neviem, aky mal priemer :)
Nevadi, ale aspon viem, ze sa snad bez problemov da aj z inej skoly ist na Ing.

puq

nicoho sa neboj...voki xce peniaze tak bude aj 300 prijatych ked sa ich tolko bude hlasit :D btw....voki je dekan aby si vedel :D

Killian

Hej, uz som o nom dost cital na tomto fore  ;D.

Ing. nemtom

voki prijima aj ludi z ulice, nerob paniku
brix will be shat

lada

Quote from: Payne on  02.06.2009, 15:28:31
Ja myslim ze v klidku sak teraz tretiakov na dakej prednaske jak sme sa podpisovali tak bolo 220 ludi...

No a z toho aspon 5 co viem odislo, daktori budu opakovat rocnik kvoli predmetom abo bakalarkam. Minimalne 10 co ja viem tak pojdu na HI. Cize ked tam zbrucha zratam tak kolo 150 predpokladam ze z nas sa bude hlasit, taze no problemo podla mna...
tie cisla su vyssie ovela vyssie, co ja poznam od nas 3, tak vacsina chce ist na HI/IRP alebo nemoze dokoncit Bc koli skuskam, mozno nekto neobhaji
podla mojho odhadu Bc moze spravit tak 180 ppl+-10

GrindMyAss

podla mna je preto tolko ludi prihlasenych lebo si studenti z inych skol dali FEI ako poistku :) a tiez preto ze sa prihlasky podavali thak skoro...mozno bolo par optimistov thakych co si mysleli ze skoncia a nakoniec neskocia :)

trek

viete niekto kolko ludi spravilo vsetky skusky a odovzdalo pracu?...teda kolko ma realnu sancu sa dostat na ing?

rennow

dla mna je ich urcite menej ako 200

lada

Quote from: rennow on  03.06.2009, 18:19:21
dla mna je ich urcite menej ako 200
definetly, podla mna to mozno je este blizsie k 150 ako k 200

ppt

Dudusa

tiez nechapem co riesite  ???
Setrite vodu, pite pivo!

lada

sak nikto neriesi, len konstatuje, resp vyjadruje svoj odhad ;)

GrindMyAss

urobme to zaujimavejsim :) stavime sa ..kazdy da odhad :)

sri

150+ prihlasených, 150- nástupivších

GrindMyAss

350 - prihlasenych  350 - akceptovanych  bp bp bp

kOsTi

mna by uz aspon potesilo keby tie prihlasky prijali v systeme
:trestac:

sri

Quote from: GrindMyAss on  04.06.2009, 18:38:11
v pripade ze budeme mat obaja pravdu, plati samozrejme odpoved toho, ktory je blizsie ;)

GrindMyAss

Quote from: sri on  06.06.2009, 05:57:45
Quote from: GrindMyAss on  04.06.2009, 18:38:11
v pripade ze budeme mat obaja pravdu, plati samozrejme odpoved toho, ktory je blizsie ;)

ja si myslim ze sa vobec netreba bat o miesto v skole...v tom jedinom vynika technika...zoberu ta tam :)

platii :)

Cheechoo

uz ma niekto prihlasku akceptovanu studijnym oddelenim?????????

ppt

ee, akurat, ze papierova prihlaska je prijata

ApokalypS

joj, sak nestresujte.. momentalne maju dost starosti s tym, ze koncime studium..
prijimacky pridu narad neskor.. sak Termín zasadnutia prijímacej komisie bude az 10. júla 2009
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Cheechoo

aha to som nevedel dik za info