• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prihlaska na ING studium

Started by ppt, 25.04.2009, 18:50:39

« predchdzajce - alie »

puq

ono to nezmeni ale len doplni za to dalsi udaj :D :D fakt po pici IS to je

ppt

Nj, ako pise puq. Btw tam pri vyplnani prihlasky som zadal novy mail, ale do prihlasky sa automaticky vyplnil ten, ktory mam v IS. ;D

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

JCube

Quote from: puq on  03.05.2009, 19:27:35
netreba :D ja som este nedal od prveho rocnika :))) prihlasku som vtedy nepotvrdil a pri zapise som zabudol ist k lekarovi...a len sa ma teta spytala ze ci som mal potvrdene v prihlaske a ja ze hej :D a tym to skoncilo :D
v prvom netrebalo mat potvrdenie od lekara :) teraz treba
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

JCube

tak neviem prihlasku nemusis mat potvrdenu ale na zapis treba doniest...tak viem ja...pokial viem v prvaku netrebalo nic take...teraz zrazu treba

puq

valec

musis mat paper od lekara, aby vedela fakulta, ci  nie si psychicky naruseny po tych troch rokoch na informatike   bu   :ropebanana:

puq

kokocina...pochybujem ze niekto prejde cez prehliadku :D :D

ppt

Tak bol som na studijnom spytat sa, ako s tymi prihlaskami. Chyby, ktore tam su (ako napr moj mail, ktory mi tam vlozi nespravny), treba cervenym prepisat (opravit) a chybajuce kolonky treba tiez dopisat. Nemusite prihlasku odosielat postou, staci im ju odniest na studijne osobne.

ApokalypS

a treba ist k lekarke, ci nie?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ppt

to som sa nepytal :-[ kua, som vedel, ze som na nieco zabudol :D

Mao

Z dokumentu podmienky prijatia na ING studiu, citujem
"Akceptované sú aj prihlášky bez lekárskeho potvrdenia o zdravotnej spôsobilosti, tie je možné dodať až pri
zápise na štúdium."

kOsTi

:trestac:

Alex

funguje vam registracia na tej e-prihlaske? nejak mi nechodia registracne maily ...

ppt

ja som sa regol minuly tyzden a fungovalo to. Btw zahada, ze som dnes stiahol novu prihlasku (PDF) a uz tam mam spravny mail (problem o ktorom som pisal na predchadzajucej strane)

webmasterr

ja som sa tam predchvilou zaregistroval a mail mi prisiel hned
pozeras tuke mail?  ;D

johnyo13

kde mam najst tie bankove udaje, kam treba zaslat prachy za prihlasku?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

johnyo13

☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

JCube

tak tak...dneska som to bol odniest...plllp...

ppt

ja tiez, na moje prekvapenie uplne bezproblemove odovzdanie :)

johnyo13

a co s tou druhou stranou prihlasky? treba vypisovat tie predmety a hodnotenia? bo vo vzore papierovej prihlasky tam bolo daco take ze od studentov FEI to nevyzaduju, ale v elektronickej nie je nic k tomu!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

JCube

ja som mal vyplnenu len prvu stranu...na druhej stempel od lekarky iba