• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prihlaska na ING studium

Started by ppt, 25.04.2009, 18:50:39

« predchdzajce - alie »

danielmi

a co potvrdenie od lekara a zivotopis? treba tiez dat?potvrdenie asi v augueste,ale zivotopis?kto uz bol na studijnom,tak nech napise podrobnejsie
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

zivotopis som daval... od lekara nie... inac dopiste si vsetci Stat: SR
:trestac:

GrindMyAss

ja som dnes bol podat prihlasku a ziadne priemery a ziadne znamky som ne  bv  a ani potvrdenie od lekara som nemal :) zivotopis som narychlo zbuchol, zaplatil sek a bolo :) a zobrala mi teta prihlasku :) ani som sa tam nezdrzal :)

puq

ono ked vo stvrtok je nestrankovy den na studijnom tak tam nikto nie je? alebo ako?

Mao

mali by tam byt, len oficialne neprijimaju studentov, ale tak ja chcem ist tiez vo stvrtok, takze ...  :)

puq

ved toto ta nebudem sa jebat do KE inokedy ked mi to nevyhovuje :) hadam ze sa nebudu velmi certit :D

trek

oni sa vacsinou certia ked tam prides mimo strankovych dni  ;D

buhehe

Quote from: Mao on  13.05.2009, 01:49:32
mali by tam byt, len oficialne neprijimaju studentov, ale tak ja chcem ist tiez vo stvrtok, takze ...  :)
aj ja :D
Quote from: trek on  13.05.2009, 02:19:39
oni sa vacsinou certia ked tam prides mimo strankovych dni  ;D
potvrdzujem

JCube

na dverach studijneho bola vypisana tusim taka haluz ze prihlasky prijimaju mimo strankovych hodin...tak si vyber

puq

Hero

ja som ich potesil aj mailom ci by im to vadilo ak by som dosiel...zatial ziadna odpoved... predpokladam, ze ani nedojde :D

ApokalypS

tak dojdi ty a basta, vsetko vyriesene.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

hubertus

ja som to poslal postou a nemusim sa nikam trepat ;)
.: hubertus :.

webmasterr

a ked v tej vytlacenej prihlaske z maisu nieje vyplneny Stat, ani to "Absolvovane bakalarske studium na vysokej skole", mam to dopisat perom, alebo ste si to upravili v pc?

kOsTi

JCube

kOsTi

ked uz sme pri tom... nezabudnut prilepit ten ustrizok o zaplateni :D

puq

Quote from: JCube on  13.05.2009, 19:58:11
Quote from: kOsTi on  13.05.2009, 19:22:34
perom
respektive inymi telesnymi tekutinami

pwn :D okey cize ja prihlasku posielam nakoniec...cize staci poslat prihlasku, povtrdenie o zaplateni a zivotopis?

Quote from: kOsTi on  13.05.2009, 20:00:11
ked uz sme pri tom... nezabudnut prilepit ten ustrizok o zaplateni :D

zabudol si ze prilepit telesnymi tekutinami :D

ApokalypS

tak a prihlaska je podana.. :)
ozaj, pre tych, ktori si to tiez nechavaju na poslednu chvilu ako ja a kamarati, tak, ze podatelna je pre vas..
a nie studijne.. tety nemali z nas velku radost, ked sme tam dosli..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Padres

Mate uz niekto elektronicku prihlasku Akceptovanu studijnym oddelenim? Podaval som ju vcera, dnes papiere tam a este nie je vobec nic akceptovane.

kOsTi

ja som podaval v utorok a stale nemam akceptovanu

buhehe

ja som daval pred 2 tyzdnami a tiez este nemam...oni to asi vsetko spracuju az teraz ked uz je po termine

lukasqo

Do kedy to treba tu prihlasku dat?

valec