• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPJ - Principy programovacich jazykov - prelozenie prednasky v piatok

Started by zuzanka, 19.02.2009, 00:01:35

« predchdzajce - alie »

zuzanka

no kto bol na prednaske, piste dojmy, pojmy atd, ...a ako je to so zadanim :)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

kOsTi

prednasku mas tu http://147.232.1.24/oo/ppj/

bol Plocica dnes zastupovat... prezencku dal... uvidime ci bude davat aj Kollar

prve zadanie dostanes na cviku a druhe na prednaske, ale az neskor...
:trestac:

ApokalypS

Quote from: zuzanka on  20.02.2009, 21:54:47
no kto bol na prednaske, piste dojmy, pojmy atd, ...a ako je to so zadanim :)
tak mne sa pacilo, ze sme skoncili skor.. :D

inak som trosku meskal, ale z vasej iniciativy o presune prednasky vraj aj tak nic nebolo..
tak potom naco toto vsetko?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

sak aj tak tam nebol kollar a plocica ti presunie tak vies co (nie zeby kollar podla mna prelozil ale chapete...) :D

letolto

Ak si chceme vybrat najlepsi termin, tak by sa to dalo pomocou doodle. Samozrejme, nie som si isty, ci su miestnosti v tychto casoch volne, ale za pokus to stoji. Trebalo by dat vediet kazdemu o hlasovani. Podpisovat sa netreba, moze to byt aj anonymne. Za Ing. Kollarom by mal ist referent rocnika, alebo ten ktory zastupuje cely nas rocnik.

Link na hlasovanie: Kedy ma byt prednaska z PPJ

http://www.doodle.com/participation.html?pollId=mnfa8tuwh7qd7qc5

zuzanka

Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

puq

no ked bude aj kollar davat prednasky na net tak potom problem s prednaskou vyrieseny ;)

zuzanka

puq

kOsTi

ide len o to kedy je napr P25 volna... lebo do inej miestnosti nejdem :P

Mao

ywetka

Quote from: zuzanka on  21.02.2009, 01:37:28
kto je nasim referentom rocnika?

zjavne niekto s enormnou odvahou a neskutocne hrubou kozou ;). drzim mu dopredu palce, aby bol silny ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

johnyo13

Quote from: zuzanka on  21.02.2009, 01:37:28
kto je nasim referentom rocnika?
ak taky clovek vobec existuje, urcite je dostatocne utajeny, kvoli podobnym pripadom :P
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

valentino

ApokalypS

ako na prednaske?? nie tolko ako na aps (ale to bolo asi zapricinene tym, ze bol piatok..)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Frodooo

mozte niekto este raz hodit link na prednasky bo ten co dal kosti uz neduje...

letolto

No Vazeni !

Vzhladom na to, ze zajtra mame 2. prednasku z PPJ, tak by bolo vhodne napisat ako sa podaril moj "experiment". Chcel by som sa podakovat kazdemu, ktori sa zucastnil hlasovania. Podla hlasov prednaska by sa dala presunut na :

Utorok    12:30 - 15:00  - hlasovalo 30 ludi
Pondelok 12:30 - 15:00  - 29 ludi
Utorok    10:50 - 12:20  - 27 ludi
Streda    12:30 - 15:00  - 23 ludi

V case ked pisem tento prispevok hlasovalo celkom 48 ludi. Samozrejme, nie kazdemu vyhovuju tie iste terminy, ale predpokladam, ze pri dohadovanim s Ing. Kollarom by sa urcite ozval. Dufam, ze sa zajtra niekto spyta prednasajuceho, ci by nebol ochotny presunut termin. Pekny vecer. Letolto

ppt

Quote from: letolto on  27.02.2009, 00:42:34
Samozrejme, nie kazdemu vyhovuju tie iste terminy, ale predpokladam, ze pri dohadovanim s Ing. Kollarom by sa urcite ozval.
Tomu ver, ze by sa ozval. A ver aj tomu, ze ak by sa niekto taky ozval, tak Kollar hned takuto "ziadost" zamietne. :)

lada

JCube

vsetci tu pisete ze keby sa toho dakto ujal keby sa dakto ozval...cize prednaska sa nepresunie lebo sa neozve nikto
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

aj tak kollar nedojde zas cize je to jedno tak ci tak... a myslim ze on je natolko zaneprazdneny clovek ze sa s takymi vecami ani srat nebude...

Ing. nemtom

obdivujem vas ze to este stale riesite, vidno ze este neviete jak to tu chodi
brix will be shat

lada

ono sa to neriesi, to len kazdy sem mrda dalsie zbytocne posty aj ked vie, ze s tym podarenym casom na prednasku nespravi nikto nic xD

badi

Dnes (27.2.2009) na prednaske sa mi stratila cierna siltovka Adidas, kedze prisediaci kamarat ani ja sme ju nenasli, asi si ju nejaky "dobrak" privlastnil, ak by ze nie a ju niekto nasiel, dajte mi prosim vediet, vdaka
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.