• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPJ materialy

Started by Payne, 07.03.2009, 22:44:09

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

kkciny

ako taku lahku skusku som uz davno nemal.. :)
(a vzhladom na to, kolko som sa na nu pripravoval..)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kov

hubertus

ma uz niekto aj zapisanu znamku v MAISe ?
.: hubertus :.

ppt

sri

kov

kOsTi

kkciny

pripravou na skusky som stratil 4h zo svojho zivota, kedze vsetko co na nej bolo som uz aj predtym vedel :/
:trestac:

maTo

nvm co pindate :D ja si nestazujem :D a vzhladom k tomu kolko som sa ja ucil....  :beer1:

sri

kkciny

este dlho budete rozoberat tu xujovu skusku? Ja som sa ucil jeden den a na skuske som mal presne tie typy co som sa neucil :D Vysledok B 85 ... keby to bola vynimka, ze zabijem den ucenim chujovin, tak picujem tiez, ale uz som si davno zvykol

hubertus

Quote from: hubertus on  01.05.2009, 20:35:25
ma uz niekto aj zapisanu znamku v MAISe ?
jak pozeram, tak hladam .. stale ju nemam zapisanu
este sa kollar k tomu neodhodlal ci niektory uz maju ?
.: hubertus :.

JCube

nikto nema...kollar na to serie imho
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

maTo

no ono...kazdy ma 95/85 bodov pomaly...a zapichy od 25/30/35cca...nemusi prepisovat aj zapocty aj znamky? bo to si moc neulahcil tym padom :D

ONdro

Ma uz niekto zapisanu znamku z PPJ v maise? Lebo preslo uz peknych par dni a ja furt nic nemam.

kOsTi

nikto nema... to vas tak velmi trapi? :/
:trestac:

plexisklo

Vie sa niekto nahlasit na termin 14.5. ? Lebo mne tam furt nic nesvieti  :(
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Faust

ani mne neslo ..ale uz sa da
This is an invasion of PostHumus!

tomash

co myslite ze da kollar teraz na termine? da to iste co bolo?

puq

noa jak :D naco by sa zaoberal vytvaranim niecoho noveho pre zopar ludi

ppt

podla mna pojdete na ustne preskusanie ;D

pepco

sak nemal byt len jeden termin? a vlastne ako je mozne ze niekto nespravil skusku? to ste nechali prazdne papiere ci co zachmaru, hm?

puq

niektori neprisli lebo neboli prihlaseni na skusku lebo nemali v maise zapocet zapisani ;) napr

plexisklo

ja som prisiel,spravil,ale predtym sa neprihlasil do maisu,takze teraz sa musim uz len prihlasit :x
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

tomash

A ako to bolo na predchadzajucom termine? Papier bol vlastny alebo Ing. Kollar dal papier a do neho sa pisalo???

ppt

kollar dal papier, do ktoreho sme napisali - na prvu stranu meno, 4 slova a na druhu stranu otvaraciu a uzatvaraciu zatvorku ;D
Staci ti index a pero. :P

Dudusa

nestresujte :) urcite da to iste.. min. rok boli na falpku na vsetkych terminoch tie iste otazky..
Setrite vodu, pite pivo!