• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPJ materialy

Started by Payne, 07.03.2009, 22:44:09

« predchdzajce - alie »

Eghinka

tomu ver ze bude...ci sa budes ucit alebo nie  br

johnyo13

ktoooo tu hodiii tie otazky vypracovaneeeee?  :laugh:
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

hubertus

tak ze .. snad mi neuniklo nic ked som cital forum
preto sa pytam : mame nejake seriozne materialy k skuske z coho sa ucit ? resp. co odporucate ? lebo je pekne ze mame vzorove priklady, ale nechapem uz ani zadaniu :)
PS: nebol som ani na jednej prednaske :)
.: hubertus :.

diacon.mex

Quote from: hubertus on  26.04.2009, 20:07:21
preto sa pytam : mame nejake seriozne materialy k skuske z coho sa ucit ? resp. co odporucate ? lebo je pekne ze mame vzorove priklady, ale nechapem uz ani zadaniu :)

Na stranke prednasajuceho je vzorovy test, ktory sa rozoberal na poslednej prednaske. No neviem ci sa prebrali vsetky priklady.

Nieco podobne vraj ma byt na skuske.

Frodooo

no to bude sodoma gomora som bol na 3 prednaskach... >:(

buhehe

Quote from: hubertus on  26.04.2009, 20:07:21
hladaj pdf na ftp v Konstrukcii prekladacov alebo Prekladace alebo jak sa ten predmat volal a tam su sktipta.....z nich sa da naucit

pepco

taka question: pochopil niekto z tej prednasky co treba napisat k tej 3.otazke? ...ostatne sa dali pochopit

vdaka

johnyo13

ak chapes ostatne, mohol by si to vysvetlit, alebo aspon napisat odpovede  ;)
btw. nasiel som celkom zaujimavu knihu, ktora pojednava o podobnych veciach ako Kollarova kniha, ale zatial som ju len tak zbezne preletel. Mozno to pomoze v priprave :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ApokalypS

johnyo13: hodil si to na ftp?

pepco: vazne by si mohol aspon cast vyriesenych otazok vypracovat.. boli by sme ti vdacni.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Frodooo

boi boli :) ved na to je forum ;)

johnyo13

ApokalypS: nie, ale medzitym som si vsimol, ze ta kniha na ftp uz je! Akurat, ze 4. rocniku, predemt TI.
Edit: ApokalypS: no nazov ma taky isty ako ta, ktoru som dal tu :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ApokalypS

coo  :o co robi kniha z ppj v ti adresari..

johny, a presny nazov?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

tomash

Ako sa odovzdava pri Ing. Forgacovi zadanie? Pozrie sem tam sa nieco spyta ci ide do hlbky?

GrindMyAss

Quote from: tomash on  27.04.2009, 18:42:54
Ako sa odovzdava pri Ing. Forgacovi zadanie? Pozrie sem tam sa nieco spyta ci ide do hlbky?

uplne v pohode...ukazes mu ze to funguje a to je asi thak vsetko :)

Dudusa

okrem tych prikladov budu na skuske aj nejake otazky z teorie?
Setrite vodu, pite pivo!

danielmi

z coho sa ucite?pytam sa na presny nazov dokumentu
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

buhehe

prekladace_by_matthew.pdf

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

Hero

bude aj teoria ? Kto bol vtedy na prednaske? Vravel neico ohladom toho? Staci vedeiet typy co zverejnil? dik

Frodooo

no uz to nevidim ruzovo bohes predmet novy nikto nevie co sa da ocakavat a este aj hromadny termin...bude ako nebolo

tomash

otazky budu asi take, ako zverejnil kollar na svojej stranke... myslim si, ze on nie je jeden z tych zakernych typkov typu "no tu ste toho vela nenapisali, dnes to bude za F"... myslim, ze ak bude nieco na papieri a to nieco bude nic moc, tak to bude za E...

fluQe

zdarec, ty ktory zajtra idete odovzdavat ku forgacovi zadanie tak zmena v PC2 od 7.30 http://hornad.fei.tuke.sk/~forgac/ppj/ to keby nahodou niekto nevedel

Dudusa

naozaj sa nenajde nejaka dobra dusa ktora by vypracovala tie otazky?  :)
Setrite vodu, pite pivo!

nighthunter

Quote from: Dudusa on  28.04.2009, 06:04:18
naozaj sa nenajde nejaka dobra dusa ktora by vypracovala tie otazky?  :)
dobra dudusa
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

lada

pochopil som to z poslednej prednasky dobre, ze kollar bere PPJ ako hormadny termin(cize povinny) vo stvrtok? lebo zajtra mam inu skusku a na ppj sa nestiham ucit, ale zase nechcem aby mi prepadol termin