• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPJ materialy

Started by Payne, 07.03.2009, 22:44:09

« predchdzajce - alie »

buhehe

Quote from: johnyo13 on  03.04.2009, 22:41:55
zadania, aktivita, prednasky....teda za nic! bk
aktivita? :puf:

zuzanka

nj, aktivita na tych cvikach, ktore sme nemali....:D
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

puq

lol cize full zapich :D

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

TradeMark

Ked to chapem dobre tak ta zapoctovka co sa nou vyhrazal Plocicazajtra nebude? :D
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

Frodooo

staninko

nevie niekto ci zajtra cviko s Plocicom je riadne alebo zas len vramci konzultacii? kedze zapoctovka sa zrusila.

Pribina

Neviem ale asi sa dojdem kuknut pre istotu.
plllllp prepinan kapitan Spok

Faust

Quote from: staninko on  05.04.2009, 22:14:38
nevie niekto ci zajtra cviko s Plocicom je riadne alebo zas len vramci konzultacii? kedze zapoctovka sa zrusila.
ejha , to fakt nebude zapoctovka?  :p:
This is an invasion of PostHumus!

kOsTi

neviete co bolo dnes (Pondelok) na cviku so Slodicakom? nejak som sa nedostavil :/
:trestac:

cepi

Cvicenie v 8. tyzdni nebude.
Na cviceniach nakoniec ziadna pisomka nebude.

zdroj http://sabo.own.cz :)
som kto som vdaka palenke

buhehe

a v stredu su cvika s plocicom?

diacon.mex

Quote from: kOsTi on  06.04.2009, 21:07:39
neviete co bolo dnes (Pondelok) na cviku so Slodicakom? nejak som sa nedostavil :/

Skoro nikto nebol... bolo cca 5 ludi... povedal, ze rano si precital mail, ze pisomka nebude, takze sme skoncili asi za 6 minut. Nerobil prezencku ani nic.

kOsTi

dik, super... tak nakoniec dobre ze som nesiel nadarmo :D

staninko

plocica mi odpisal na otazku ze ci bude cviko asi toto : "Na cviceniach sa uz len preberaju/konzultuju zadania."
takze asi tak ...

TradeMark

Dneska rano sme sa od Plocicu dozvedeli toto:

Ucast do konca semestra nepovinna - iba ako konzultacie. Na otazku ze ako to bude s hodnotenim - za co dostaneme body prisla takato odpoved: A NIE JE TO U KOLLARA JEDNO?

Taze asi tak ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

plexisklo

Taktiez u Forgaca,do konca semestra len konzultacky.Druhe zadanie sa bude odovzdavat na tychto konzultackach,pripadne sa treba spytat kollara ze ci sa budu moct davat aj v priebehu tych dvoch tyzdnov po zacati skuskoveho.

Quote from: TradeMark on  07.04.2009, 01:53:38
Na otazku ze ako to bude s hodnotenim - za co dostaneme body prisla takato odpoved: A NIE JE TO U KOLLARA JEDNO?

pwn :)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

hubertus

a ako to vyzera s druhym zadanim ? to uz mame zadane ? :) nejak mam v tom chaos
.: hubertus :.

Mao

ano je zadane, podklady su na Kollarovej stranke. Sklada sa zo styroch casti, lexikalna, syntaktica a semanticka analyza, a architektura - teda interpretacia virtualneho kodu. Povinne casti su lexikalna analyza a architektura ostatne je skor ako bonus.

JCube

ja som pocul ze povinne to nie je..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Frodooo

mozete niekto presne napisat kto ste boli na vsetkych prednaskach co tam vlastne v tej architekture a lexikalnej analyze treba dokodit...neviem ale u normalnych predmetov byva zvykom pri zadaniach aj napisat co ma byt obsahom zadania... bk

Frodooo

ludia vazne ako je to s tym zadanim bo zacinam mat fajne stresy z toho....

kOsTi

no ved si stiahni sablonu a uvidis... v lexikalnej ti treba vypocet kluca a zapis klucovych slov do TID a speling indexov do keyinds... a metody getsymbol a main

architektura je kus taka divna, ale to co ma robit mas popisane v subore Narchitektura.txt

(btw ked niekto vie ako z toho suboru .bin precitat spatne tie znaky nech sa mi ozve... ak som dobre videl tak ten program architektura ma citat prave z neho a nie z tohu dumpnuteho)

Mao

int number;
fread(&number, sizeof(int), 1, stream);-toto nacita z binarneho suboru jeden integer a ulozi ho  do premennej number

kOsTi

to som skusal ale nacita to len nejake tie znaky ako smajlik trojlistok a take haluze :)

EDIT: omg ide to teraz ja som to robil troska inac ale takto to ide thx :)