• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPJ materialy

Started by Payne, 07.03.2009, 22:44:09

« predchdzajce - alie »

EDE

lukasqo

Ak by niekto chcel pomoct, tak to uz mam spravene. Piste PM

Hero

neviete kedy je pisomka v skupinach kde uci forgac?

kov

Quote from: Hero on  31.03.2009, 00:10:41
neviete kedy je pisomka v skupinach kde uci forgac?

typujem ze my pondelkovci mame v 8. tyzdni (6.april). napriek tomu ani za frasa neviem co ocakavat, asi nejake haluze o gramatike, asociacii a take gebuziny. ti co maju cviko s Forgacom v utorok budu pisat asi az 9. tyzdna. hamba vam  :pusta:

lada

ze vraj kollar priblizi na prednaske z coho bude ten test

buhehe

tak potom dajte vediet :-)

kOsTi

pekne pod na prednasku :P
:trestac:

ApokalypS

Quote from: lada on  31.03.2009, 04:45:03
kedy? teraz v piatok??
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

lada

Quote from: ApokalypS on  31.03.2009, 05:51:28
Quote from: lada on  31.03.2009, 04:45:03
kedy? teraz v piatok??

veru hej

Frodooo

a este by bolo dobre zhromazdit vsetky tie veci co spominal kollar ze su dolezite bo seci sa v piatok nemozeme zucastnovat na prednaske az do konca...podla mna bude na pisomke z toho...aj ked nechapem preco to kollar cele nemoze zverejnit na webe ale ako deti v skolke si to musime odpisovat

kov

asi tak, na poslednej prednaske ani nevedel co dal na net. a to co nezverejnil som ani nestihal opisovat, proste nadhera... ppj je ppc

Faust

ludia co bolo v pondelok na cviku s plocicom? ..som zaspal  bn , hej a staci ked poslem zadanie mailom??? dik
This is an invasion of PostHumus!

JCube

one...vie dakto o com je druhe zadanie? konkretne ten priecinok architektura...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

lada

Quote from: Faust on  01.04.2009, 04:10:59
ludia co bolo v pondelok na cviku s plocicom? ..som zaspal  bn , hej a staci ked poslem zadanie mailom??? dik
mailom ho musis poslat tak ci tak xD

ApokalypS

to vazne? nam nic take nepovedal..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

fluQe

nazdar, oznam pre vsetkych Forgačovcoch ktory maju s nim cviko v pondelok, pisomka v 8 týždni NEBUDE!!! Kollar vydal prehásenie  :) ze pisomka sa pise v 9.týždni a tým čo v pondelok odpadne cviko pisu v 10.týždni!!!! neviem ako je to pri dalsich cviciacich co maju v pondelok..info directly from source  8) 

Ing. nemtom

brix will be shat

lukasqo

Quote from: fluQe on  01.04.2009, 19:24:55
nazdar, oznam pre vsetkych Forgačovcoch ktory maju s nim cviko v pondelok, pisomka v 8 týždni NEBUDE!!! Kollar vydal prehásenie  :) ze pisomka sa pise v 9.týždni a tým čo v pondelok odpadne cviko pisu v 10.týždni!!!! neviem ako je to pri dalsich cviciacich co maju v pondelok..info directly from source  8) 
isto? a ako je to so Sabovcami? Vie niekto?

webmasterr

Sabo v podstate povedal to iste, ale ze nevie naisto ci to tak bude... vraj napise na ten svoj web co a ako a ci bude nabuduci tyzden cviko alebo nie (tj potom sa pise v 10tom tyzdni):)

kOsTi

na prednaske uvidime... :/
:trestac:

webmasterr

Zo sabovho webu:

Cvicenie v 8. tyzdni nebude, ak bude chciet niekto odovzdat 2. zadanie, nech mi napise mail.

lada

Quote from: ApokalypS on  01.04.2009, 14:47:28
to vazne? nam nic take nepovedal..

tak ja som tam ostal ku koncu ked uz isli setci het a som sa ho pytal, ze ci mozem poslat zadanie na mail, a on, ze to aj keby ste odovzdali teraz aj tak musite poslat, takze tak

kov

dnes bol ten projektor taky natripovany az som mal po prednaske stavy...

btw, Kollar povedal ze rusi pisomky a vsetko co na nich malo byt presuva na skusku.

PS: ak budete vyrusovat, pusti na vas lejzrove delo

buhehe

potom zaco bude zapich?

johnyo13

zadania, aktivita, prednasky....teda za nic! bk
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼