• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konzultacie u JAKABA :)

Started by Hero, 30.09.2008, 02:13:32

« predchdzajce - alie »

Hero

Quote from: Corse on  11.06.2009, 04:04:49
Uz ste mu poslali prezentaciu?
ja este nie...zajtra planujem spravit a poslat

Quote from: sri on  11.06.2009, 04:04:09
ja som pisal vcera Janitorovi (moj recenzent) a dnes rano jemu, zatial nikto nic
janitor mi odpisal v nedelu, ze posudok bude na sekretariate a ked nezabudne, tak mi posle aj na mail...potom ked si precita pracu :).

ywetka

zasa si treba uvedomit, ze tych recenzii je hrozne vela a na to cele mame necely tyzden a pol (okrem inych veci), cize to chvilku trva... pokial vsak viem, tak jozo dnes dokoncil vsetky recenzie. vacsina ich bude na sekretariate/u pani sidarovej zajtra alebo v piatok. Pokial nie, treba napisat recenzentovi/veducemu prace, nech vam posudok posle mailom... zajtra by uz malo byt realne, ze sa ho aj dockate.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

sri

lol, asi 10 sekund nato ako som zavrel okno s tymto topicom mi dosiel mail od Janitora s posudkom .... B 85, vacsia miera spokojnosti ;D :beer1:

Hero

mate uz niekto od neho posudok? resp poslal ho niekomu aj na mail?

rennow

Quote from: Hero on  11.06.2009, 03:13:42
dohadoval sa s nim niekto ohladom posudku? Nevravel kedy bude posudok dostupny a ako?

Povedal, ze sa by sa znamka nemala lisit od zapoctu.
-----------

Moj recenzent je Katka Kleinova, tak som zvedavy, ale zatial nenapisala nic. Prezentacia spravena, teda beta verzia, .. a sprievodny pokec zatial len v hlave...