• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

pllp Pokec pre tych ktorym prepina pllp

Started by GrindMyAss, 05.05.2009, 22:34:01

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Miro

also, vsetci vieme, o co ide .. takze zajtra v plnej zbroji, verstehen sie mich?!

das pllllllp

kov

kOsTi

:trestac:

GrindMyAss

Quote from: Miro on  07.05.2009, 00:57:28
also, vsetci vieme, o co ide .. takze zajtra v plnej zbroji, verstehen sie mich?!

das pllllllp

ja :) i un  :P

kov

Miro

waaaaaa :D .. postpisomkovy primitivizmus musi stale zit  :metal: plllllp

GrindMyAss

plllp kapitani s uspechom som prezil utok apskarov....spolu s kovom sme to prezili (on to prezil lepsie )

ale komunikator nechavam stale zapnuty pre pripady dalsej krizy :D plllp

Pribina

plllllp ja som prezil najvacsie bombardovanie aj s ustnym superprudovym pokecom plllllp ale som nadmieru spokojnyyyyy plllllp kapitaaani
plllllp prepinan kapitan Spok

Miro

taak kapitani .. som rad, ze sa nam podarilo prezit ocakavany utok .. komunikator si nechavame zapnuty za ucelom neskorsej neskorsej superprudovej podpory pre dalsich :D vas kapitan APS :D plllllllllllllllp

PS .. este jeden spolocny velky pllllllllllllllllllllp  :D

Pribina

Pripajam sa plllllp budem komunikatorom stale na prijme pllllllp musime moralne vektorovo podporit dalsie APS skupiny pllllp

puq

kpt. Spock co si mal nakoniec po bombardovani ustnym superprudom? pllllp :D

Pribina

A :D bo som vedel odpovedat na vsetko co sa ma pytal plllllp

kov

pllllp gratulujem k nadmernemu uspechu, kpt. Spock pllllp
uz musime len vyriesit veci korabovice, kym mame synchronizovane komunikatory a dostatocne nizku uroven klingonskeho alku pllllp

puq

Quote from: Pribina on  08.05.2009, 06:11:55
A :D bo som vedel odpovedat na vsetko co sa ma pytal plllllp

:D :D to chuj ten adam :) stacilo mu precitat tych 5 stran :D a ne sa tam zjebovat s ustnou skuskou

edit: ale blahozelam samozrejme ;)

Miro

gratulujeme kapitan ;) ... noo nejako sa isto zosynchronizujeme a stretneme sa na velitelskom mostiku naseho korabu :D

Pribina

Vsetkym dakujem :) plllp Ale Adam je super ze mi to umoznil opravit na ustnej. pllllp Mohli sme sa ho pytat ci by nechcel byt nas paralelny kapitan :D:D pllllp

puq

ale pytal si sa ho preco si mal tak malo bodov?

Pribina

Ta preto ze som nepochopil otazku a zacal som od zaciatku celeho celku co definovala veta v italics. A tamto co bolo za tym v tych vetach k comu som sa mal normalne vykadrit som odflakol bo som uz vazne nestihal. Takze mi opravil len toto k comu som mal pisat, cize tie zbuchane veci. Ale vsetok respekt ze ma hnal do ustnej skusky aj ked mi stacilo to D :D plllllllp

puq

ta mozno preto ze by vyzeral jak chuj kebyze by bol jediny za 3 roky co ti nedal A alebo B :D a uz dopredu bolo jasne ze to vies na A :)

Pribina

Neviem :) kazdopadne som mu vdacny :D mam hned lepsi pocit z tych dni co som sa to ucil pllllp

puq

jj ja tiez :D take uvolnenie prislo...vsetky skusky done a uz len tak kurva bakalarka caka...dufam ze na nu nebudemu musiet pouzit fazery :D pllllp

Miro

Ta co korabnici, kde ste .. mate komunikatory zosynchronizovane na bakalarky teraz?  :D plllp

puq

jj mame...konecne som chytil spravnu frekvenciu na dokoncenie bakalarky...cize zacina to byt vpohode :D plllp

Pribina

Ja prave zacinam poriadne uz pisat pllllllp