• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

pllp Pokec pre tych ktorym prepina pllp

Started by GrindMyAss, 05.05.2009, 22:34:01

« predchdzajce - alie »

puq

no ja som este nezacal :D ale aspon uz viem co budem dufam :D pllllp

Pribina

plllllp prepinan kapitan Spok

JCube

more ja zajtra zacinam implementovat :D plllp
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pribina

ja som na tom presne naopak jak ty :D akurat ze pisanie asi pojde pomalsie kua :D:D plllllp prepinam kapitani Superprudovo vektoroveho spolocenstva paralelizmu plllp
plllllp prepinan kapitan Spok

Miro

No cize makate plllp .. Ja sa snazim tiez pisat veci, uvidime ako sa podari tento boj dobojovat .. plllp

Jcube .. tak implementuj implementuj, zeby sme mali super total brutal fazer pre nas korab :D

GrindMyAss

pllp kapitani uz ste videli novy scartrek ? :)

puq

nem videli...nedostatocna kvalita na pozeranie ;) plllllp

nighthunter

aj tak ste looseri, poznam jedneho co ma piatok odovzdat zviazane vytlacene a on este nezacal robit plllp
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

jasne a este jaku rozpravocku nam povies? :)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

sak dobre len on to nestihne...napisat...jedine ak ctrl+c a ctrl+v

ApokalypS

ani jeden, ani druhy nemaju nic odovzdat v piatok.. hunter to zas prehnal s alkoholom, ako vzdy.. ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

podla mna aj ojebuje, ojebovavac jeden, poznam ho, z neho este nic pravdy nevyslo plllp
:trestac:

GrindMyAss

plllp mam thaky pocit ze nighthunter bude dajaky klingon co sa tvari ako kapitan zeby nas rozostval... ked sa to potvrdi tha  :03: :03: plllp

ApokalypS

momentalne níeje cas zaoberat sa touto blbostou.. mozno neskor, ale pravdu vypatrame.. :)

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

zuzanka

dobry den vazeni. kedy robi novy nabor do posadky? nevydela som vypisane terminy na konkurz...mam zaujem.. plllp...
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

puq

nabor sa zacina precitanim prvej vety z APS a cim viac vnikas do tajov APS tym ziskavas viac vedomosti a vacsiu hodnost...zakladom je mat komunikator...ale ako vidim ty ho uz mas cize si aj clenom posadky, len o tom nevies pllllllp :D

GrindMyAss

boooze co to vravi o nasej posadke ked niektori clenovia ani nevedia ze v nejakej posadke su :D pllllp

zuzanka

uzasne, pllp, ja som to tusila, mala som totiz priznaky plllllllllllllllllp tuc tuc
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

kov

nasim neviditelnym korabom sa dostanes v risi APS dalej nez to tvoje osudove VLIW, neboj... pllllp
skoncis az niekde na konci pasky turingovho stroja pllllp

zuzanka

...moje bytie je potesene...plllp ....zdielam svoje pocity s rovnakym existencnym druhom...pllllllllp pllllp pllp

nighthunter

ano uhadli set ja som ekonomickostrojnicky klingon plllp
zatial vas nechcem rozostvat len na vas dobre zarobit pllllp

ApokalypS

Quote from: kov on  13.05.2009, 23:19:58
nasim neviditelnym korabom sa dostanes v risi APS dalej nez to tvoje osudove VLIW, neboj... pllllp
skoncis az niekde na konci pasky turingovho stroja pllllp
au, tak to nas este len cakaju casy, ked sa bude turing preberat..

Miro

Vitaj kapitanka .. prepokladam, ze sa ti pri citani slajdov zacali ukazovat divne klingonske stvorenia a ma to velky VLIW na tvoj komunikator :D pllllp

GrindMyAss

tiez pozeram ze sa jej zapina a vypina lubovolne :D