• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

Guisseppe

lukasqo

...asi sa aj oholim  :evica:

kOsTi

joj tak sa bojite tych oficialnych veci... ja som tam v zivote oblek nemal :P
:trestac:

valentino

ake tipujete zajtra otazky? :)

danielmi

axonometria,axonometria,axonometria,,, a posledna by mohla byt axonometria
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

badi

Quote from: danielmi on  29.01.2009, 02:43:10
axonometria,axonometria,axonometria,,, a posledna by mohla byt axonometria

ja by som skor vsadil na zobrazenia, transofrmacie ( pravdepodobne zlozene ), Krivky ( Brezier, pripadne Ferguson ), algoritmus pre orazanie kruznice ... 

hoci nemam stastie na tipovanie, ale vylucovacou metodou co nebolo a co je pre neho dolezite som dospel k tomu !
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

danielmi

alebo u suniho j,,"dnes budem davat v poradi: fx,fx,a,fx,b,c,d,fx,fx,(c)vystihne mna_heh,c,d "
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

hubertus

ktore to su tie 5 algoritmy na riesenie viditelnosti ? warnockov, riadkovaci, malirov, a .. ? :)
.: hubertus :.

valec

algoritmus riadkove rozkladu a algoritmus pamate hlbky a freeman-loutrelov alebo tak nejak

sri

riadkovaci a riadkoveho rozkladu je to iste (este treti nazov "skenovaci" tusim :D )....
v PGKratsie bol medzi "specialnymi" napisany daaaky Algoritmus plavajuceho horizontu

staninko

ked bude otazka ze Zakladne transformacie + odvoodenie , c teba  tomu dvodenu to ku kazdej transformacii obrazok plus popis?

JCube

jo a k tym metodam na riesenie viditelnosti nezabudnite spomenut metodu sledovfania paprslekov :D on bude nadseny :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

zuzanka

da sa opisovat?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Havran

papier treba vlastny donest ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

sri

to patrilo k obom otazkam? :D

JCube

na prvu neviem zodpovedat nakolko na prvom termine to mal uplne v pici

Gover

ake su vystupne zariadenia (delenie + vymenuj) ?? 8hod do skusky :ropebanana:

sri

- graficke zobrazovacie jednotky - displeje (crt, lcd, plazma)
- prepojovacie adaptery - EGA, VGA, SVGA
                                 - karty s akceleratormi
                                 - graficke procesory
- graficke tlaciarne - ihlickove, laserove, atramentove, suradnicovy zapisovac
- velkoplosne vys. zariadenia
- plottre

nerucim za rozdelenie, ani za nic ine ;)

staninko

Dnesne otazky:
1. Zlozene transformacie (definicia + vysvetlit na priklade otocenia bodu okolo priamky v 3D)
2. Bezierove krivky a plochy + vyhody, nevyhody
3. Z 3D do 2D v stredovom (centralnom) zobrazeni
4. Vstupne zariadenia

Corse

Dnes nemal az taku zlu naladu sa mi zdalo ... sice vyhodil asi 4-5 pisomiek ako nevyhovujuce hned na zaciatku ... ja som siel v poradi ako 9. a predo mnou vyhodil len jedneho, daval aj Ecka  :)

Sooloni

ucili ste sa z tych pdf uplne vsetko? myslim teraz ci aj tie priklady co su tam sem tam uvedene..+ napr. pri tom Cohen-Sutherlandovom algoritme treba aj ten vyvojovy diagram ? ci staci mu napisat algoritmus v tych bodoch?

kOsTi

tak my co sme mali warnockov tak sa ma pytal ze preco som nenakreslil vyvojak takze asi bude dobre ked to budes mat
:trestac:

7ici7

Som nahlaseny na skusku 5.2 a chcem ist 10.2   
kto je prihlaseny 10.2 a chcel by ist 5 tak by som sa rad s nim vymenil

Havran

akoze dneska uplne v pohode bol, i ked pri kazdej otazke ma dakus spindal ze este 500 veci som mohol dopisat no nakonec C 77, a to som mal zadanie+prednasky 5 bodov, taze dost v soku som odchadzal z tamad
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.