• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

puq

Quote from: danielmi on  14.01.2009, 16:04:28
ako su rozdelene body na skusku?kedze ste tu pisali ze otazky su za 35b, to je dokopy so zapixom 65,,zvysok?

otazky nie su za 35b ale za 50 bodov...a rozdelene body su nasledovne:

30 zapich
10 prednasky
50 skuska
10 dokumentacia+zadanie u sujanskeho

danielmi

a aj daval tych 10bodov za prednasky?heh
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

puq

Quote from: danielmi on  14.01.2009, 16:09:47
a aj daval tych 10bodov za prednasky?heh

ano sposobom...vidim ze ste chodili pravidelne - 10b
                   ...vidim ze ste nechodili pravidelne - 5b

danielmi

password is incorrect...

Guisseppe

Zdravim

nevie nahodou niekto co znamena bod "b" na obrazku pri kolmej axonometrii v PGkratsie.pdf? Nachádza sa na osi "y" alebo v rovine priemetne? Ako sme ho tam dostali?

Vopred vdaka

DeNaTuReMaN

b je prienik predlzenej osi y a kruznice zo stredu strany XZ axonometrickeho trojuholnika, kruznica ma polomer polovice dlzky tejto strany.
V nedelu na obed budu krky

ppt

takze to "b" sa nachadza aj v rovine axonometrickeho trojuholnika aj na osy "y"? Alebo co chceli tym "b"-ckom povedat? Je to nejaky priemet bodu (ak ano akeho?) do priemetne?

danielmi

kde su lepsie resp. pravdivejsie obrazky? pg.pdf alebo pg kratsie.pdf

password is incorrect...

puq

Quote from: danielmi on  14.01.2009, 21:45:32
kde su lepsie resp. pravdivejsie obrazky? pg.pdf alebo pg kratsie.pdf

kombinacia je najlepsia :) ale na konci ucenia sa mi zdalo ze pgKratsie je o nieco prehladnejsie

Guisseppe

Quote from: ppt on  14.01.2009, 17:48:40
takze to "b" sa nachadza aj v rovine axonometrickeho trojuholnika aj na osy "y"? Alebo co chceli tym "b"-ckom povedat? Je to nejaky priemet bodu (ak ano akeho?) do priemetne?
Nikto nevie? bn  :j_undecided:

Pribina

ten bod b aj tie vektory s osami vychadzajucimi z bodu b, vzniknu po preklopeni roviny xz do axonometrickej premietne. Preklopenie sa vykona okolo strany XZ axonometrickeho trojuholnika. Cize ten bod v podstate zodpoveda pociatku suradnicoveho systemu a je jeho obrazom po tom preklopeni. Neviem to nejak lepsie vysvetlit...tazko to takto cez spravu vysvetlovat takze ma nejak opravte niekto ked je to nejak zle vysvetlene :D:D

EDIT: Este dodatok ze ten bod b lezi na talesovej kruznici kt. ma stred v strede usecky XZ a polomer ma polku dlzky XZ...tak ako pisal denatureman :)
plllllp prepinan kapitan Spok

luigi39

lidicky .. nema niekto cas dokoncit zadanie v JAVE na PG?? jedna sa o malovane krizovky, mam zaklad t.j. solver a treba tam dorobit este editor a take hovadinky .. ak by mal niekto cas tak sa dohodneme ;) ..

ppt

Pribina: diky moc za vysvetlenie :thumbsup:

diacon.mex

Quote from: Pribina on  14.01.2009, 23:59:47
...tazko to takto cez spravu vysvetlovat takze ma nejak opravte niekto ked je to nejak zle vysvetlene :D:D

EDIT: Este dodatok ze ten bod b lezi na talesovej kruznici kt. ma stred v strede usecky XZ a polomer ma polku dlzky XZ...tak ako pisal denatureman :)

snad len tolko este k tomu, ze mu povedzte, ze sa to preklapa cez priamku p aj ju tam zakresli, lezi na nej ta spominana usecka XZ. a potom este tam chyba tusim, ze jednotkovy vektor jz a premietnuty jednotkovy vektor jzp (nechce sa mi pisat indexy atd... snad pochopite - verim, ze ano :D) tak ked spojis ich konce priamkou, tak ma byt rovnobezna s osou y. Tot vsio. (aspon dufam :D)

JCube

je jedno ci mu to povies alebo nie aj tak ti da body podla konstelacie venuse a alfa centauri
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

diacon.mex

Quote from: JCube on  15.01.2009, 05:37:33
je jedno ci mu to povies alebo nie aj tak ti da body podla konstelacie venuse a alfa centauri

tak to sa da hovorit o vsetkych otazkach :D napr. taky OpenGL  :emot-LMAO:

Guisseppe

Quote from: diacon.mex on  15.01.2009, 05:17:08
Quote from: Pribina on  14.01.2009, 23:59:47
...tazko to takto cez spravu vysvetlovat takze ma nejak opravte niekto ked je to nejak zle vysvetlene :D:D

snad len tolko este k tomu, ze mu povedzte, ze sa to preklapa cez priamku p aj ju tam zakresli, lezi na nej ta spominana usecka XZ. a potom este tam chyba tusim, ze jednotkovy vektor jz a premietnuty jednotkovy vektor jzp (nechce sa mi pisat indexy atd... snad pochopite - verim, ze ano :D) tak ked spojis ich konce priamkou, tak ma byt rovnobezna s osou y. Tot vsio. (aspon dufam :D)

dakujem obom ;)
Quote from: JCube on  15.01.2009, 05:37:33

nech ich da ako chce, hlavne nech ich je dokopy 51

ppt

len ci budu tie 51b stacit aj jemu :)

Ing. nemtom

mne dal 51
brix will be shat

Guisseppe

si moj vzor ;D

ppt

ale zase neverim, ze by mi dal E, kebyze mu napisem pisomku na 5b (z 50)

(zapich mam 26b, +10b prednasky +(mozno)10b zadanie = 46)

danielmi

to toto co si mu tu vysvetloval s bodom b tak to mu to treba hovorit?lebo v tyx pdf to tam nieje,,,,

password is incorrect...

Pribina

No v pdf to nie je ale takto to je. Mna sa na toto presne pytal a ale ten bod b som nemal ani nakresleny. Len som mu povedal ze do dostanes pomocou talesovej kruznice a ze to je preklopene. Plus este ze tie vektory co vzniknu po preklopeni  osi x a z vlavo na obrazku, ze by to mala byt ich skutocna velkost. Opat ak sa mylim tak ma dakto schopny opravte :D
plllllp prepinan kapitan Spok

JCube

Quote from: ppt on  15.01.2009, 06:09:07
ale zase neverim, ze by mi dal E, kebyze mu napisem pisomku na 5b (z 50)

(zapich mam 26b, +10b prednasky +(mozno)10b zadanie = 46)

tych 10 si nerataj pokym nemas dobre pisomku :D rovnako ako zadanie...cize mas 26 a treba ti 25 :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

danielmi

3. ake suradnicove systemy poznate, charakteristika ,,,, to je toto karteziansky a polarny?hm,tak v prednaskach toho vela nebolo,asi len mala tabulka....to mu staci?

password is incorrect...