• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

staninko

neviete ako to je zo zapoctom , ked mi este zadanie neprebal ale mam 21 bodov ci to zapisuje do systemu a zadanie preberie aj potom?Lebo ten tyzden sa mi zda ze uz maju byt zapocty uzavrete , ked sa nemylim?a v systeme este nemam pri PG nic.

puq

Quote from: staninko on  13.01.2009, 03:44:38
neviete ako to je zo zapoctom , ked mi este zadanie neprebal ale mam 21 bodov ci to zapisuje do systemu a zadanie preberie aj potom?Lebo ten tyzden sa mi zda ze uz maju byt zapocty uzavrete , ked sa nemylim?a v systeme este nemam pri PG nic.

ak ti neprebral zadanie...ale videl tvoje zadanie rozpracovane...tak by si mal dostat zapocet

badi

Quote from: puq on  13.01.2009, 04:25:59
Quote from: staninko on  13.01.2009, 03:44:38

ak ti neprebral zadanie...ale videl tvoje zadanie rozpracovane...tak by si mal dostat zapocet

presne ako vravi puq , pokial videl rozpracovane zadanie , tak ti zapocet zapisal do indexu aj do IS,  :thumbs-up:
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

valec

su vlastne nejaki ludia, co prezili dnesnu grafiku? nech sa ozvu a napisu, ake boli otazky..  bv

Pribina

Ma uz dakto z prveho terminu zapisanu skusku v IS?
plllllp prepinan kapitan Spok

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

ja som bol a som neprezil(ale otazky netusim jake boli) :D boha so sujanskym...kvoli jednemu vzorcu co som nemal v axonometrii tak jak chuj treti krat musim prist :) ma ide rozjebat :)

kOsTi

lol to co ma byt? uz sa zacina prejavovat sujo?
:trestac:

puq

Quote from: kOsTi on  13.01.2009, 19:26:19
lol to co ma byt? uz sa zacina prejavovat sujo?

ta ako on mi xce vrajze dobre :D ze to je moja vyhoda ze som bol na prvom termine ze si mozem prist napisat axonometriu celu este raz :) pricom som mal k nej celu A4 zapisanu jedine my chybal ten najhlavnejsi vzorec podla neho :) a dnes som prisiel ze odovzdam dokumentaciu, ale ked som prisiel k ujovi tak mi povedal ze som mal prist normalne na 7:30...ze on uz konci dnes(ale bol tam este hodinu a pol dalsiu ale to je jedno)...tak si idem pekne krasne v stvrtok o 9:00 napisat axonometriu :D

hujer

dnesne otazky :
1. conson - sutherlandov algoritmus
2. zakladne transformacie + odvodenie
3. ake suradnicove systemy poznate, charakteristika
4. daco s interaktivnou grafikou, jej prostriedky ci co, (posledna prednaska)

inak vsetci A alebo B vyfasovali (aspon myslim), ujo bol mily, aj ked velmi dosledne kontroloval a zdrbal kde sa dalo, velmi stedro bodoval :)

Guisseppe

vsetci A alebo B...ale ked mu odpoviem len napr. na 2 otazky? tak co? A ani B mi neda, to ma posle s FX???

puq

Quote from: hujer on  13.01.2009, 20:09:52
dnesne otazky :
1. conson - sutherlandov algoritmus
2. zakladne transformacie + odvodenie
3. ake suradnicove systemy poznate, charakteristika
4. daco s interaktivnou grafikou, jej prostriedky ci co, (posledna prednaska)

inak vsetci A alebo B vyfasovali (aspon myslim), ujo bol mily, aj ked velmi dosledne kontroloval a zdrbal kde sa dalo, velmi stedro bodoval :)

btw to bol mozno posledny taky pohodovy termin :) mozno este vo stvrtok taky budem...ale co som pocul jak ujo sujo stretol sa mi zda jakaba :) a sa bavili ze co a jak...tak sujo povedal ze: "malo studentov mam na skusanie...a potom vsetci pridu na posledny termin..."...tak asi viete jak bude hodnotit :)

Quote from: Guisseppe on  13.01.2009, 20:14:33
vsetci A alebo B...ale ked mu odpoviem len napr. na 2 otazky? tak co? A ani B mi neda, to ma posle s FX???

ked mu odpovies len na 2 tak nemas velku sancu...ku kazdej musis mat nieco :) nieje toho vela cize treba sa pozriet do toho :)

diacon.mex

Quote from: Guisseppe on  13.01.2009, 20:14:33

ne, ale daco napises bo sa budes tak nudit, ze ta to prinuti opisat, sak vobec nepozera... a aj tak Ti da znamku podla toho ako Ta bodovo ohodnoti... ked mas obrazky = vela bodov :D a ako text mozes pisat aj uvahu :D necita :D

Mikebiker

Pocujte, neviete aky je rozdiel medzi premietaniami a zobrazovanim, pripadne zobrazovanim z 3D do 2D? je to to iste vsetko alebo kazde je daco ine? :h_huh:

Frodooo

Quote from: Mikebiker on  13.01.2009, 23:01:27
Pocujte, neviete aky je rozdiel medzi premietaniami a zobrazovanim, pripadne zobrazovanim z 3D do 2D? je to to iste vsetko alebo kazde je daco ine? :h_huh:

premietania su linerane premietanie, rovnobezne a stredove...zobrazenia su z 3d => 2D kotovane premietanie, zobrazenie na 2 a viac priemetni, axonometria, stredove zobrazenie a nelinearne zobrazenia...

Mikebiker

dikes :)
a ked by si mal take ze vymenuj typy zobrazeni (ze neni zadane z 3D do 2D) tak ake maju byt? alebo zobrazenia to je vzdy z 3D do 2D?

Frodooo

Quote from: Mikebiker on  14.01.2009, 00:47:00
dikes :)
a ked by si mal take ze vymenuj typy zobrazeni (ze neni zadane z 3D do 2D) tak ake maju byt? alebo zobrazenia to je vzdy z 3D do 2D?

presne tak ;)

pepco

Quote from: Pribina on  13.01.2009, 17:49:04

on zapise znamky do IS az ked budu mat vsetci, cize niekedy na konci skuskoveho

Guisseppe

Quote from: pepco on  14.01.2009, 04:49:32
Quote from: Pribina on  13.01.2009, 17:49:04

on zapise znamky do IS az ked budu mat vsetci, cize niekedy na konci skuskoveho
alebo nikdy ;D

Pribina

Asi ma vela starosti :D
plllllp prepinan kapitan Spok

danielmi

takze vase tipy na ucenie? obidva pdf,treba este na doplnenie informacii napr. stranku PG co je na hornade?ono to asi aj treba poxopit nie len nabiflit co?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

JCube

ja som sa ucil PG kratsie az jeden den a stacilo

danielmi

no ale z coho

password is incorrect...

JCube

pdf pg(kratsie)...myslel som ze to je jasne z toho co som napisal

danielmi

ako su rozdelene body na skusku?kedze ste tu pisali ze otazky su za 35b, to je dokopy so zapixom 65,,zvysok?

password is incorrect...