• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

DeNaTuReMaN

Skuska pohoda, Sujansky dobra nalada, otazky z tych lahsich, prilepsoval, skusanie netrvalo dlho pokial je clovek na zaciatku abecedy.
1. Vymenovat zobrazenia 3D + Axonometria vsetko
2. Fergusonova krivka, odvodenie + viacsegmentova krivka
3. Vymenovat algoritmi pre riesenie viditelnosti (5 kusov)
4. OpenGl (2 vety o tom napisat)

Acko, a plno dalsich ludi z dneskej skusky tiez bude mat.
V nedelu na obed budu krky

kOsTi

no pekne pekne... uz sa to len naucit :)
:trestac:

puq

ja nemam skusku :( co uz :D musim prist druhy krat...ale len s dokumentaciou...lebo moja dokumentacia akosi nedorazila od ing.slodicaka k sujanskemu...ale skuska je ista :) zatial mam 26 bodov z 35 a za axonometriu nemam este body...ze ked donesiem dokumentaciu tak mu odvodim este aj ten vzorec neviem jaky :D ako vpohode bol sujansky...len i tak som najebany, ze druhykrat tam musim prist jak chuj...

ApokalypS

z coho ste sa ucili?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

Quote from: ApokalypS on  08.01.2009, 19:47:08
z coho ste sa ucili?

oba PDFka z ftpcka...nic ine

danielmi

ustna ako vyzerala?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

JCube

najskor pozrel dokumentaciu...spripomienkoval co nie je tak ako to chcel...potom vzal pisomku a pytal sa na niektore veci co mu boli z obrazka nejasne...alebo na to co si tam nemal...easy...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

danielmi

a co mu vadilo tak najviac v doku? prave ju robim ta aby som vedel co nemam robit,heh

password is incorrect...

JCube

hm chcel funkcny diagram :D co neviem co je :) potom mu vadil nas class diagram lebo bol obsiahly tak na to nevidel :)

a vadilo mu hlavne to ze literatura nebola uvedena v spravnom formate :)

Pribina

Jj dobru naladu mal dnes :D Aj nam chybal funkcny diagram ale sme to nejako zakamuflovali, ze mame hru a ze povedal ze pri hrach netreba funkcny, tak sme to dajak ututlali :D:D. takze nam nakoniec nevracal dokumentaciu. V dokumentacii sa mu nepacilo presne to iste co u JCuba, ale nejak nemala vplyv velmi na znamku u nas aspon myslim. Rozdaval iba A a B takze to bola pohodka...aj ked som sa nastresoval strasne vela :D:D Ale uz to mam kua za sebou a je to pecka pocit...
plllllp prepinan kapitan Spok

danielmi

a obrazky?
tak hadam pre uplne male xyby nebude vyhadzovat...

password is incorrect...

puq

btw: Funkčný diagram (funktion chart): diagram popisujúci funkcie a chovanie riadiaceho systému s použitím krokov a časovej postupnosti

lada

taky diagram tam davat? riadna hlupost podla mna, ale moj skusajuci moj pan, ale asi aj tak ho nezrobim, staci class

lada

btw mozte sem nekto pastnut priklad, na spravne vypracovanu hlavicku?

resp. ci to moze byt takto

/***********************************
*
*         HRA
*
*  Autori: Janko Hrasko
*            Janko Hrasko
*  Prednášajúci: ucitel
*  Cvičiaci: ucitel
*  Dátum:  datum
*  Verzia: 1.0
*
*
* *********************************/

puq

btw a kde ma byt ta hlavicka?????

JCube

v kazdom zdrojaku...ja nemam a nikto sa nestazoval

puq

cize ten bod 1/ ????

Zdrojový text programu tvorí súhrn modulov zdrojových textov, z ktorých je program vytvorený. Textovú správu (popis) k zdrojovým textom predstavuje Systémová príručka. Rozdelenie celého programového celku do jednotlivých súborov a na moduly robí programátor na základe funkčnej štruktúry programu, požiadaviek prekladu, zvláštnosti generovania programu a iných faktorov. Pri tvorbe zdrojových textov je potrebné dodržať zásady:

Text každého súboru zdrojového textu programu obsahuje časti:

1.        Na začiatku textu v tvare komentára je umiestnená tzv. "Hlavička programu", ktorá obsahuje: názov programu, meno autora, meno vyučujúceho (u DP vedúceho a konzultanta-tov), charakter úlohy (DP, semestrálny projekt atď.), dátum, č. verzie programu a prípadný popis úprav s uvedením dátumu a mena, kto vykonával úpravy.

2.        Za "Hlavičkou programu" v tvare komentára, resp. na začiatku každého modulu, podprogramu a pod. všeobecný popis, v  ktorom sa uvádzajú: funkcia, prípadné vstupné a výstupné parametre; použité vonkajšie údajové štruktúry; použité vonkajšie moduly a spôsob interakcie s nimi a pod.

3.        Príkazovú časť, v ktorej je uvedený zdrojový text programu spolu s komentármi. Komentáre musia byť v súlade s kapitolou Popis programu (vývojovým diagramom, blokovou schémou prípadne iným popisom algoritmu). Systémovej príručky

4.        Podprogramy, resp triedy, metódy apod., komentovať: funkcia, popis vstupných a výstupných parametrov. Časti komentárov môžu byť identické s popismi v Systémovej príručke.

5.        Algoritmicky nenadväzujúce časti programov oddeľovať  celoriadkovým komentárom zo znakov pomlčka resp. rovnítko.

JCube

Pribina

Zdrojaky si priamo na skuske nepozera...aspon u nas tak bolo. Ale ked ho napadne tak pozriet sa moze...pocitac ma k dispozicii :D
plllllp prepinan kapitan Spok

leniocka

aj u nas mu chybal funkcny diagram :D ze programator by sa nemal o co opriet, ta som mu povedala ze zdrojaky su okomentovane a stacilo mu ;)

JCube

programator sa ma doma opierat o pult s vychladenou 12kou :)

DeNaTuReMaN

No mna tiez to dnes trapilo ze na skuske ani nenalial , sice mozno keby ze sme isli do jeho kabinetu tak by mal nieco v sekretari.  :alc:
V nedelu na obed budu krky

puq

Quote from: DeNaTuReMaN on  08.01.2009, 23:12:50
No mna tiez to dnes trapilo ze na skuske ani nenalial , sice mozno keby ze sme isli do jeho kabinetu tak by mal nieco v sekretari.  :alc:

ja idem na druhe kolo tak mozno mi nieco naleje :D

danielmi

takze mozem nasekat obrazky vsade kde mi to pasuje? musime mat vsetky body podla obsahu?ked vynexam 1 ,2 z tyx 15 ?heh

password is incorrect...

JCube

zalezi ktore vynechas...ale nemal by si vynechat ani jeden