• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

danielmi

co ?? ja som este ani ciarku nespravil,,,kvoli zswi ,dbs,,,tie uz mam,ale tak pg som si nexal na vianoce....ako darcek
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

ApokalypS

tak ja mam prave cviko a chce od nas rozpracovane zadanie. takze sup sup do prace, pretoze ja mu nemam co odovzdat.
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

tomash

odovzdaval uz niekto zadanie pri ing. vsadesombol vsetkosomvidel somprostenajlepsi (ing. macher) zadanie?

Speedy2003

Prosim moze mi niekto povedat ci zajtra este bude prednaska z grafiky.

kOsTi

no ja som dnes zas dajak neodovzdal ... uz sa mu aj pacilo ale pred nim som menil jeden riadok v kode a tym padom mi nechcel vziat lebo: "uz teraz nemate aktualnu verziu na CD" .... no co dodat...  :whacko:
:trestac:

ApokalypS

och.. to radsej nevravim, co sa dialo dneska rano na cviku..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cepi

som prisiel neskor :), uz som ho nezazil  v najlepsom :( BTW je zajtra prednaska ?
som kto som vdaka palenke

puq

Quote from: cepi on  17.12.2008, 04:27:33
som prisiel neskor :), uz som ho nezazil  v najlepsom :( BTW je zajtra prednaska ?

mala by byt(ale nestazujete sa na mna ked nebude, ja nejdem ;) ), lebo na minulej ujo chujansky spominal ze povie co ma byt v dokumentacii :) dost skoro chuj jeden ked zajtra o 13:00 vsetko odovzdavam :)

mctom

neviete nikto nič o nejakej šujovej stránke? vraj by mal mať na nej že jak má vyzerať dokumentácia...

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mctom

to tak má vyzerať dokumentácia na PG? to čo za konina?

kOsTi

nema tak vyzerat ako ten dokument tam ale podla tych pokynov co tam mas :)

human

Nemoze mi niekto "helfnut" svoju uz odovzdanu dokumentaciu pls.

dodo

veru su niekde priamo "prikladne dokumentacie" , z ktorych by sa dala čerpať inšpirácia?

puq

doteraz vypracovane dokumentacie su vam skoro na nic...lebo ujo sujansky si povedal teraz ze xce mat inaksie :) cize od tych ludi co odovzdavali do 13teho tyzdna je to zbytocne a osobne vam poviem ze nechapem naco je vam vzorova dokumentacia ked kazdy jeden bod mate krasne rozpisany...radsej si to zrobte samy ako keby ste mali na skuske nadavat ze to mate zle ze ste to okopurovali...

kOsTi

co take povedal ze chce mat ine? mne sa to uz prerabat nechce

DeNaTuReMaN

A to akoze, ked uz som v utorok odovzdal u Sobotu vsetko a dobre bolo, tak na skuske Sujansky vytiahne dokumentaciu a ma zjebe ze to je zle? Si mam novu teraz pripravovat na skusku, alebo uz sa ku nemu ani dokumentacia nedostane a len na ustnu teoriu pojdem, ci ako to je?
V nedelu na obed budu krky

Guisseppe

Ked si dokumentaciu odovzdal, novu uz pripravovat nemas. S tou co si odovzdal pride Sujansky na skusku a nas vsetkych vyhadze... ;D

JCube

jj tak bude :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

tak to bude asi posledna vec v zivote co zrobi sujansky bo ho tam rozjebem ;)

DeNaTuReMaN

puq : Tak to mozes ist na skusku ako prvy zeby sme mali vsetci pokoj
Inak to je ta vyhoda odovzdat skor zadanie, aby ma potom sujansky zjebal, ze mam predvidat co si on bude zelat ako ma dokumentacia vyzerat. Clovek sa snazi , urobi skor ako treba a co ma s toho potom, len nervy
V nedelu na obed budu krky

puq

Quote from: DeNaTuReMaN on  18.12.2008, 19:32:38
puq : Tak to mozes ist na skusku ako prvy zeby sme mali vsetci pokoj
Inak to je ta vyhoda odovzdat skor zadanie, aby ma potom sujansky zjebal, ze mam predvidat co si on bude zelat ako ma dokumentacia vyzerat. Clovek sa snazi , urobi skor ako treba a co ma s toho potom, len nervy

hehe :D ale podla mna to tak nebude...mozno neje az taky kkt jak sa o nom hovori a kedze sme odovzdali skor budeme mat nejake privilegia aspon dufam inac naozaj to je kkt roka :)

disasterr

neje tu niekto co ma cas na moje zadanie 3D?

danielmi

nie je,,,uz som to zistoval
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

disasterr

...nikto nechce zarobit?....