• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

puq

Quote from: Bc. nemtom on  05.12.2008, 19:17:52
ani ja... srat nato, poslite screenshoty :D

natocil som ti video :D :D hned ho hodim na net ;)

edit: http://rapidshare.com/files/170472977/05122008002.mp4  trochu rozmazane lebo som nezaostril, ale mas to jak motion blur :D

Ing. nemtom

brix will be shat

lada

nema nekto tu prezentaciu o farbach? na istotu zo screenov sa nechcem bars velmi spolahnut a tam to bolo asi vsetko, co na treba na test, tak by som si to rad prezrel

ApokalypS

nas odkazal na hornad, tam je to pekne vysvetlene.. ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

moe az teraz som si vsimol ze si uz dal hore video rulety :D moe ak si to robil komplet setko sam od nuly mas moj nekonecny respekt
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  09.12.2008, 06:01:20
moe az teraz som si vsimol ze si uz dal hore video rulety :D moe ak si to robil komplet setko sam od nuly mas moj nekonecny respekt

;) tak naozaj diky ;) nekonecny respekt je super :D :D ...no a robil som to od ciernej obrazovky na zaciatku az po toto...ako neviem vyzera to trochu zlozito pre niekoho mozno ale v podstate to je jednoducho...ziadna extra grafika v tom nieje...vlastne nehe tutorialy+google hladanie

tomash

Tu je moj test z PG:

http://tu-ke.php5.sk/test2.html

Dufam, ze pomoze  ;)

JCube

cool...pan boh ti to vynahradi na detoch...a dopraje vela borovicky :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

Quote from: JCube on  09.12.2008, 15:54:27
cool...pan boh ti to vynahradi na detoch...a dopraje vela borovicky :D

aaaaaaaamen :P

kOsTi

no po teste... otazky presne to iste co minule roky... ked si to kuknete aspon na 10min tak mate 100% :)
:trestac:

Smokie

Quote from: tomash on  09.12.2008, 15:51:19
Tu je moj test z PG:

http://tu-ke.php5.sk/test2.html

Dufam, ze pomoze  ;)
Lol, ved to su tie iste otazky co boli na prvom zapoctovom teste...:) Fraska
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kOsTi

prosim? no to ste tazko mohli mat na prvom zapocte :)

Smokie

Quote from: kOsTi on  09.12.2008, 18:34:05
prosim? no to ste tazko mohli mat na prvom zapocte :)
Z takychto otazok som sa vtedy ucil. Mal som asi tri, alebo styri testy a vsetky otazky co som dostal na zapoctovke boli v tych testoch. :)
Neviem uz ake otazky som vtedy mal. Je tiez mozne, ze testy z oboch zapoctoviek boli zmiesane dokopy.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

kOsTi

nj tie otazky su vsetky na FTP asi si si to pomiesal :)

Smokie

Bude to tak ako vravis :) Len ma to poriadne prekvapilo, ked som otvoril ten test a nic nove tam nebolo...
- Homer Simpson -

kOsTi

aspon sa to nemusis zas ucit :P

hubertus

ak som dobre pozrel tak co sa tyka zapoctovky c. 2 tak tu na fore je len jeden link a na ftp len 1 subor ..
staci to ?  :evica:  :evica: ci ma niekto nieco viac ?
.: hubertus :.

kOsTi

na FTP je to toho viac... pokukaj poriadne... hypnos aj ten druhy

hubertus

Quote from: kOsTi on  10.12.2008, 01:35:48
na FTP je to toho viac... pokukaj poriadne... hypnos aj ten druhy
na hypnose som len jendo nasiel a na grand ma nechce connect ..
ide dakomu alebo sa zmenili nejake login udaje ?
.: hubertus :.

kOsTi

tak na pistone su nejake veci este ale momentalne je tam max hosts :D

cepi

kde je cviko v stredu 13 00 ?
som kto som vdaka palenke

ApokalypS

keby si nebol taky lenivy a pozrel do is, tak zistis, ze:
Počítačová grafika     13:00-14:30     B 515     cvičenie            4     20 / 20     Slodičák Viliam
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cepi

Keby mi slo v tej chvili IS tak tu neotravujem
som kto som vdaka palenke

Hero

ako to je s odovzdavanim zadania? na poslednom cviku staci ukazat rozpracovane a potom uz mozem ist rovno na skusku s hotovym, alebo este pred skuskou, t.j. po vianociach treba ist za cviciacim a najprv ho jemu odovzdat a az tak sa moze ist na skusku? ci ako to je

Viper_No1

no Sujansky pozera len dokumentaciu na skuske, cize zadanie asi u cviciacich... minuly rok sa vsetky odovzdavali u Sobotu on ohodnotil a dokumentacie dal Sujanskemu a on si ich doniesol na skusku...
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"