• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

on nerobi kkta kym na to nema prilezitost
:trestac:

danielmi

snad dostaneme zapocet vsetci, srandu o huzvarovi napisem potom...................
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

lada

ta ked mi da zapich, ta mu mozno neprijebem, asi taky pocit mam z neho

tomash

Ta ktovie jak s t  :ringsmiley:ym Huzvarom to dopadne... Mozno len hra husteho a hodnotit bude inak... Ale vsak kazdy, kto ma kusa rozumu pochopi, ze co je premakane, tak to nie je robene studentmi. Tak nech je typek rad, ked mu niekto donesie aspon to "malo". Normalne ma uz prestava bavit tato skola, mam z nej taky pocit, ze sa tu hrame na debilov a vacsich debilov a to podstatne niekam unika...

puq

no mam to za sebou...zadanie preslo kontrolovu az na jednu poznamku :) ze preco to je po anglicky :) skoda reci no...ale huzvar mi povedal ze velmi pekne mam a nic nedzubal do mna...dopracujem dokumentaciu a v 13tom tyzdni plny zapich...chvalabohu :D mam konecne viac menej pokoj :)

lada

Quote from: puq on  04.12.2008, 00:16:29
no mam to za sebou...zadanie preslo kontrolovu az na jednu poznamku :) ze preco to je po anglicky :) skoda reci no...ale huzvar mi povedal ze velmi pekne mam a nic nedzubal do mna...dopracujem dokumentaciu a v 13tom tyzdni plny zapich...chvalabohu :D mam konecne viac menej pokoj :)

tak to si prvy co u neho odovzdal, co ja viem

puq

no kebyze mi nezobral ta neviem co zrobim :D ale nieco nepekne :) ved tolko casu som s tym zabil :D

GrindMyAss

Quote from: puq on  04.12.2008, 02:02:55
no kebyze mi nezobral ta neviem co zrobim :D ale nieco nepekne :) ved tolko casu som s tym zabil :D

ake zadanie si mal ?  :)

JCube

mne osobne sa velmi lubilo :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

Quote from: GrindMyAss on  04.12.2008, 04:41:16
Quote from: puq on  04.12.2008, 02:02:55

ake zadanie si mal ?  :)

robil som 3D ruletu

a Jcube diky :D

JCube

ako fakt klobuk dolu :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

daj ju niekam nech aj ja si pozrem ked taky uspech to zozalo
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  04.12.2008, 21:26:36

dam len to prerobim do SK:) a dotiahnem este 2 take malickosti

Ing. nemtom

nemusis do SK davat
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  04.12.2008, 21:53:47
nemusis do SK davat

davam aby som uz mal komplet verziu :) a aby sa potom uz sa nikto nemusel pytat preco je to po anglicky ked sme na slovensku a tak :)

puq

Quote from: Bc. nemtom on  04.12.2008, 21:26:36

http://rapidshare.com/files/170461804/ruleta.rar

instalacku k tomu nemam...framework urcite mas...cize jedine ked nemas kniznice tak v libinstal klikni na ten bat a potom by to malo ist

kOsTi

no tak toto fakt klobuk dole... az sa cudujem ze sa ti kvoli jednemu zadaniu chcelo s tym takto drbkat :)

Indian

nice, pekne to je :)

puq

Quote from: kOsTi on  05.12.2008, 19:01:45
no tak toto fakt klobuk dole... az sa cudujem ze sa ti kvoli jednemu zadaniu chcelo s tym takto drbkat :)

tak ako chytilo ma to...a cim dalej som xcel aby tam bolo toto a tamto...a nakoniec to takto dopadlo :)

Ing. nemtom

mne nejde :( zapnem a dlllho dllllho nic, este skusim v xp

v xp spadne :(
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  05.12.2008, 19:10:31
mne nejde :( zapnem a dlllho dllllho nic, este skusim v xp

v xp spadne :(

framework mas ne? a skusal si aj ten install.bat spustit? a aj tak nepomohlo?

Ing. nemtom

mam, skusal, ne
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  05.12.2008, 19:14:03
mam, skusal, ne

tazko povedat kde je chyba...mam to vyskusane na viste u kamarata...co nema ani visualko nainstalovane...potom aj na XPcku...neviem kde moze byt problem

Ing. nemtom

ani ja... srat nato, poslite screenshoty :D
brix will be shat

kOsTi

ked davas ten libinstall tak kukni ci to vobec kopiruje... ked nie tak tie dll rucne hod do system32