• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

danielmi

su dake screeny ci len ten jeden subor zapoctovka 2 .txt?niektore odpovede sa mi nepozdavaju
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

hubertus

u nas zas vilo slodicak vravel ze kto odovzda v 11stom tyzdni zadanie .. ma plny 30 b zapich
a tusim niekto spominal ze aj u nich v skupine (pri inom cviciacom) to tak plati
.: hubertus :.

lada

je zajtra zapoctovka z grafiky? pls je to surne, ci sa mam ucit xD

diacon.mex

Quote from: lada on  02.12.2008, 04:54:44
je zajtra zapoctovka z grafiky? pls je to surne, ci sa mam ucit xD

asi ne, to by uz niekto napisal.. nikto o nicom nevie..

hubertus

nam nas vravel ze az o tyzden, ze nam to dava v 2 tyzdnovom predstihu, aj ked este nevie co presne na nej bude ;)

lada

Quote from: hubertus on  02.12.2008, 05:13:13
nam nas vravel ze az o tyzden, ze nam to dava v 2 tyzdnovom predstihu, aj ked este nevie co presne na nej bude ;)
a skym mas cvika, resp. mena mi aj tak nic nevravia kedy mas cvika? xD

hubertus

Quote from: lada on  02.12.2008, 06:07:11
Quote from: hubertus on  02.12.2008, 05:13:13
a skym mas cvika, resp. mena mi aj tak nic nevravia kedy mas cvika? xD
streda 13 oo, vilo slodicak

ApokalypS

tak ziadna pisomka nebola.. neviem co stresujete.. (sice ja sam som stresoval.. :D)
ale potesim vas, ze o tyzden uz naozaj nejaka bude..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

pisomka nebola bude nabuduce....

este btw pre vsetkych co odovzdavaju pri Ing. VsadeSomBolVsetkoSomVidel-SomNajvacsiMacher ...ked vas program nevyzera ako super naslapany blikajuci Vista-like supermachine tak sa ani nepokusajte
:trestac:

puq

Quote from: kOsTi on  02.12.2008, 16:32:48
pisomka nebola bude nabuduce....

este btw pre vsetkych co odovzdavaju pri Ing. VsadeSomBolVsetkoSomVidel-SomNajvacsiMacher ...ked vas program nevyzera ako super naslapany blikajuci Vista-like supermachine tak sa ani nepokusajte

no dufam ze ku nam na cviko nepride...ale ked mu bude nieco vadit ja ho asi poslem do pici...ze co sa jebe ked neje moc cviciaci :) a mu poviem ze nech skusi take zadanie zrobit on podla tych veci co sa "ucime v skole"

kOsTi

no jeho argument bol ze ked sa mi nepaci mozem odovzat pri Sujanskom...

puq

Quote from: kOsTi on  02.12.2008, 16:48:13
no jeho argument bol ze ked sa mi nepaci mozem odovzat pri Sujanskom...

ty vole...to kvoli takym ludom by som sa dokazal vyjebat na skolu...ale stalo by to zato...taku by som mu prijebal najradsej a mal pokoj :) aleeeeee

cize ti nedal plny zapich ani nic?

kOsTi

ne neprebral mi zadanie bo jemu sa nepacilo... aj ked splnalo vsetky veci definovane v zadani

danielmi

no tak to bude este zivo u neho..................
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

lada

on je retardovany podla mna, podla mna by nektori zamestnanci FEI nepresli psychologickymi testami, a to nemyslim tu tetu, co na pisoare napisala ZAKAZ hadzanie zuvaciek

proste strasne lutujem ze mam grafiku v tom danom case

Agamemnon

a to s kým máte? kto robí také obštrukcie?
All code is crap.

42

kOsTi

Agamemnon

All code is crap.

42

diacon.mex

kOsTi

taky mlady namysleny jebo

typci mali robit tenis ta im tam najebal tolko veci k tomu... dokonca este Multiplayer cez siet.... akoze no comment

Ing. nemtom

lol jak keby to suviselo s grafikou
brix will be shat

puq

Quote from: Bc. nemtom on  02.12.2008, 22:41:02
lol jak keby to suviselo s grafikou

presne tak :) to asi tak suvisi s POCITACOVOU grafikou jak sujanskeho prednasky :D

Ing. nemtom

brix will be shat

hubertus

hhe ..
huvzar je taky hnusny ? k nam tiez chodi dost casto, ale zatial sa nehral na drsnaka .. obcas si s neho utahujeme ... ta celkom sranda je .. :lb:

lada

tak mozno ma dajaku rozdvojenu osobnost potom