• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchádzajúce - ïal¹ie »

danielmi

to zapix je 30b a min 16b ??tak som zvedavy ako budu davat body za aktivitu...ak vo vacsine pripadov 0b tak na 16b treba 2x8b co nieje celkom najprijemnejsie
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

plexisklo

tie aktivitne body sa davaju ked spravis samostatnu ulohu co je na moodly na cviceni,si uz tiez dostal ne? :)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Eghinka

hmm staci si urobit pripravu na cviko jeden den dopredu a myslim ze sa nemusis trapit 0b za aktivitu  bv mne sa to us osvedcilo  :smirk:

kOsTi

podla toho s kym mas... huzvar napr je #&@{#
:trestac:

Eghinka

:trestac: presne s nim ;) pozri horsi od neho mose byt us len cviciaci ktory celu hodinu drhne hlasivky a skonci to bez odozvy studentov tos si myslim ze jeho pristup je este prijatelny...hlavne s hodnotenim zadania odovzdaneho do 11teho tyzdna  bq ved 'setko je na moodli' :P tos kde je problem?  :lol9:

kOsTi

neviem... mne sa on nepaci, bars velkeho suterena robi... mozno ze zenam da body ale tak nam? :D

Eghinka

ano jasne chlapi zase budu chudacikovia  ak: ake prekvapenie  :lol9:

diacon.mex

Quote from: Eghinka on  05.11.2008, 04:30:22
... si myslim ze jeho pristup je este prijatelny...hlavne s hodnotenim zadania odovzdaneho do 11teho tyzdna  bq ved 'setko je na moodli' :P tos kde je problem?  :lol9:

ako hodnori zadanie odovzdane do 11. tyzdna? ci co to?

plexisklo

unconditional full zapich  :lookaround:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Sephiroth

mne sa pacila aj hlaska v zmysle kto odovzda zadanie ma Ecko iste. Kedze som prednasky este nevidel a velmo sa mi nepaci ake halusky ujo ukazuje.....

diacon.mex

Quote from: Sephiroth on  05.11.2008, 05:52:09
mne sa pacila aj hlaska v zmysle kto odovzda zadanie ma Ecko iste. Kedze som prednasky este nevidel a velmo sa mi nepaci ake halusky ujo ukazuje.....

to kto povedal? resp. od koho E-cko?

Sephiroth

Huzvar dnes (respektive vcera) na cviku. Kedze zadanie sa odovzdavan ku skuske (ked ovsem nebudes odovzadavat v 11tom) tak od prednasajuceho. A spominal ze ak odovzdas zadanie tak dostanes aspon to E (teda myslim ze nejak tak to formuloval).

kOsTi

hej ale povedal aj ze ked nebudes nic vediet na skuske resp ak to Mr. Sujansky uzna za vhodne tak ta vyhodi s FX tak ci tak

Agamemnon

Quote from: Sephiroth on  05.11.2008, 06:07:52
Huzvar dnes (respektive vcera) na cviku. Kedze zadanie sa odovzdavan ku skuske (ked ovsem nebudes odovzadavat v 11tom) tak od prednasajuceho. A spominal ze ak odovzdas zadanie tak dostanes aspon to E (teda myslim ze nejak tak to formuloval).

na toto by som sa nespoliehal...
All code is crap.

42

Eghinka

no treba nejak pozitivne vplyvat na uja sujanskeho aby ties zacal takto zmyslat a setko bude fajn :D bhohuzial zatial som len take same pekne veci pocula o nom....napr bude ti pritakavat celu skusku a nakoniec ti s usmevom povie dovidenia, fx :D

Sephiroth

Pizdy ludia to cloveku musite zrusit aj tu stipku nadeje ak:

danielmi

tak tak,,,ale s tym zadanim v 11.tyzdni,to moze davat E aj v 12 13.tyzdni....
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

tomash

Pripajam este moj zapoctovy test z PG: http://tu-ke.php5.sk Dufam, ze este niekomu pomoze... Skor som nestihol :( Tak sa drzte

Sephiroth

Mozno na opravaku :-P

kOsTi

poznam aj ludi co maju v piatok PG tak sa im iste zide :)

sri

pomoze, vela ludi pise zajtra alebo v piatok (ja  :angel: )... a potesili ste ma, ze bude aj opravak  :ahaha:

puq

ja idem na opravak :D na normalnom som nebol :)

zuzanka

Quote from: tomash on  06.11.2008, 04:24:58
Pripajam este moj zapoctovy test z PG: http://tu-ke.php5.sk Dufam, ze este niekomu pomoze... Skor som nestihol :( Tak sa drzte

Dik :)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Sephiroth

Tak na moodly som pozeral jak tam este nikde nie su doplnene naplne cviceni a na konci je len nico ze ..... odovzdavanie zadani a opravne pisomky :-D

stevko..86

Quote from: zuzanka on  06.11.2008, 08:25:10
Quote from: tomash on  06.11.2008, 04:24:58

Dik :)

Pozerali ste niekto tento test??viete povedat,ktore odpovede su spravne?....myslim z tych,co su oznacene ako nespravne...