• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PG

Started by Songoo, 24.10.2008, 20:27:13

« predchdzajce - alie »

Songoo

PG
Microsoft visual studio 2008

najprv nevedelo najst glaux.lib.
http://nehe.ceske-hry.cz/download.php , hodil som ich do  C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\Include\gl
teraz pise :
fatal error LNK1104: cannot open file 'glaux.lib' .

Google je zamoreny spamom ze glaux sa nepouziva ale ani jeden z tych mudrlantou nenapise co treba spravit aby to islo.
Neaka rada alebo rovno instalovat 2005 ? .

So Sobotom cvika nemam, tak som zalozil novy topik ..

diacon.mex

malo by to ist... tak nejak som to robil aj ja a mal som VS 2008 a islo to... skus pozriet nazvy... ci su spravne napisane velke a male pismena alebo cesta a tak... ale VS 2008 to spusti.

Songoo

Prosimta nehodil by si celu tvoju Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\Include\gl zlosku hodit do zipka a na edisk.cz ?

sri

moja rada: zakomentuj to include a vyhod aj to glaux.lib z linkera (pravym na Solution ci co to tam je -> Properties -> All configurations-> Linker -> Input, tam je taky riadok, vymaz z neho glaux.lib)
tak som to spravil a zatial mi ide vsetko...

Songoo

No az dojde k nacitavaniu textur tak ti to nepojde .

Najde sa neaky manik co by do niektoreho z tych nehe prikladou(resp cvik) vedel implementovat  nacitanie jpg textury ? (pripadne fakt extrem gif s priesvitnym alfa kanalom) , na Nehe som nasiel otom clanok (http://nehe.ceske-hry.cz/cl_sdl_image.php) ale ten zdrojak ma inu strukturu ako celok oproti tym tutorialom a cvikam a to je na moje chabe c++ vzdelanie privela spojit to neak dokopy .. 

Songoo

Ok stahujem otazku asi prilis mocne kafe, hadam profak helpne , i ked nadeje nevkladam . :D

Agamemnon

naloaduješ tam čokoľvek, ak ku tomu budeš mať knižnice... aj jpg, aj gif...

edit: ono... to skôr asi png by som použil, inak...
All code is crap.

42

Songoo

Kto ma dnes poobede(ku veceru :) ) cviko/a , bude/u ?

lada

ja som to sice nerozbehal, ale na googli som vsade cital ze to treba dat do C:/windows/system 32/ tak nefim

Mao

tie kniznice treba dat do C:\Program Files\Microsoft VisualStudio 9.0\VC\include\gl tam treba dat hlavickove subory .h (gl.h,glaux.h,glu.h)
do C:\Program Files\Microsoft VisualStudio 9.0\VC\lib treba dat glaux.lib, glu32.lib

JCube

a este jedno dll do %WINROOT%\system
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Mao

ja som dll nedaval ziadne a funguje mi to

JCube

neviem je to mozne ze ide aj bez toho..mne neslo
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

johnyo13

1) nevie niekto z coho je najlepsie sa pripravovat na zapoctovku? materialov je totiz viac nez pozehnane, len si treba vybrat  bn
2) ake je vlastne rozdelenie bodov z PG, na webe to neviem najst a na prvej prednaske som nebol...
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

lada

hovoril na cvikach ze z coho bude ta zapoctovka?
bo ja som to dajak nepocul, ne ze by som nepocuval xD

Songoo

Otazky vraj budu skoro rovnake ako tie z minuleho roku, a vraj je drtiva vetsina z nich je pofotena. (podskrtavam slovicko "vraj")

lada

a co bolo minuly rok?
xD

danielmi

a kde je pofotena?ftp?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

lada

nakoniec som to s tym VS 2008 vzdal a hodil 05 xD a ide to nice bez uprav, stare dobre veci xDD bu

stevko..86

Spominalo sa,ze niekde na intrakovskej sieti by mali byt ofotene nejake otazky na grafiku na zapoctovku...mate to niekto?(cca 50 otazok).Vedeli by ste to hodit na hypnos?

cepi

jj ak niekto vie dajte to cim skor PLS
som kto som vdaka palenke

kOsTi

na ftp su prevedene nejake otazky do txt-cka
:trestac:

johnyo13

este raz sa spytam, nevie niekto ake je bodove rozdelenie zapoctu z predmetu PG? dakujem
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Sooloni

a nemohol by niekto pastnut tie "screeny" o ktorych sa hovori aj na ftp.. su tam sice tie txt ale nejak malo sa mi to vidi.

Dragon

2 johnyo13: ja mam napisane, ze 10b aktivita , 20b pisomky (7. a 12. tyzden) spolu 30b a zadanie 13.tyzden - hodnotene ako pisomna cast skusky  bn
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice