• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OS repete

Started by plexisklo, 22.09.2008, 05:35:31

« predchdzajce - alie »

johnyo13

platia tie iste prihlasovacie udaje, ake mas na hron...
ucet sa vybavuje na prizemi v PC-ckach...
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

DeViLvs

neviete nahodou stranku p.Dincika? alebo ako sa vola. neviem, ci som dobre postrehol meno na cvicku, ale vraj tam by mali byt vsetky potrebne materialy k sluzbam na pisomku...
btw z coho sa ucite vy?

johnyo13

a la sofia:j_grin: ...teda materialy zo stranky Genciho, TUKE ziadneho Dincika nepozna
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

plexisklo

tej sofii by som uz pomaly zakrutil krkom  ;D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

ApokalypS

a uci to vobec nejaky Dincik? viem o tom, ze to ma Genci, Kleinova a Slodicak..
Quote from: plexisklo on  04.11.2008, 18:47:29
tej sofii by som uz pomaly zakrutil krkom  ;D
why?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Eghinka

hm nezda sa mi ze by tu niekto vobec s takym menom ucil :) btw s tou sofiou sa pripajam :D je to obycajna sukromnicka stale sa len bifli a na ostatnych kasle...len kvoli nej sme tu znova :D

ApokalypS

tak uz chapem.. a pripajam sa.. skoda, ze je iba vymyslena.. :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

johnyo13

Quote from: Eghinka on  04.11.2008, 23:13:18
hm nezda sa mi ze by tu niekto vobec s takym menom ucil :) btw s tou sofiou sa pripajam :D je to obycajna sukromnicka stale sa len bifli a na ostatnych kasle...len kvoli nej sme tu znova :D
ja som si ju prave celkom oblubil, dokonca natolko, ze som si dal tento predmet este raz.. :D :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ApokalypS

som zvedavy, kedy si ju oblubimm ja a vsetci ostatni.. a ci k tomu vobec dojde.. (v mojom zaujme by asi malo..)

Eghinka

dufajme ze to obluebenie pride do 13teho tyzdna  :hammer: xixi uz ste pripraveni dusevne a vedomostne na zapich?

valentino

pisomecka bude v moodli? nepozhanal niekto nejake screeny od druhakov co pisali minuly tyzden ????
a este ako zo zadaniami? ak ho mam spravene mam ho doniest cele?  :guitar:

DeViLvs

co vsetko sa treba ucit? lebo na cviku hovoril len o sluzbach pri praci so subormi + este nieco, uz som zabudol. Neviem, co vsetko to zahrna, ta praca so subormi.......predpokladam, ze aj pristupove prava a adresare.... a este nieco?

ApokalypS

su este take skupiny, ktore este nemali pisomku/test z tohto predmetu?
to ma prekvapuje..

Faust

ucite sa aj z prednasok?? ..alebo len sofiu?
This is an invasion of PostHumus!

Dragon

Quote from: DeViLvs on  05.11.2008, 18:46:48
co vsetko sa treba ucit? lebo na cviku hovoril len o sluzbach pri praci so subormi + este nieco, uz som zabudol. Neviem, co vsetko to zahrna, ta praca so subormi.......predpokladam, ze aj pristupove prava a adresare.... a este nieco?
praca so subormi + terminalove sluzby...v piatej sofii je terminal

Quote from: Faust on  05.11.2008, 21:00:32
pre istotu aj prednasky  ;)
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

johnyo13

Quote from: ApokalypS on  05.11.2008, 19:05:09
su este take skupiny, ktore este nemali pisomku/test z tohto predmetu?
to ma prekvapuje..
co ta prekvapuje, sak vsetci co opakuju tento predmet maju pisat az zajtra, ale som si vsimol (v druhackom fore), ze ty si uz pisal ...to je pre mna tak trocha zahada :)

Quote from: Faust on  05.11.2008, 21:00:32

sivy povedal ze sa staci ucit zo sofie, vraj staci pochopit zaklad, na detaily sluzia unixove stranky!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

neonfish

myslite ze nam Sivy da tie nove genciho testy?

lebo druhaci hadam vsetci pisali na moodli tie jeho nove testy ....a naco by nas sivy zhromazdoval do PC1 kde je plno kompov ....podla mna nam da genciho nove testy a a bude

Faust

a kde mozem videit tie genciho testy?  :p:
This is an invasion of PostHumus!

sri

A to su ake nove Genciho testy? :-D

Speedy2003

a nema niekto screeny z tych novych testov?

ApokalypS

Quote from: johnyo13 on  05.11.2008, 22:10:31
co ta prekvapuje, sak vsetci co opakuju tento predmet maju pisat az zajtra, ale som si vsimol (v druhackom fore), ze ty si uz pisal ...to je pre mna tak trocha zahada :)
pretoze sa da povedat, ze ja tento predmet neopakujem.. (its very complicated to explain..)

sri

Quote from: neonfish on  05.11.2008, 22:43:34
myslite ze nam Sivy da tie nove genciho testy?

lebo druhaci hadam vsetci pisali na moodli tie jeho nove testy ....a naco by nas sivy zhromazdoval do PC1 kde je plno kompov ....podla mna nam da genciho nove testy a a bude

este raz... Ake su tie nove Genciho testy? Na Moodli, nie na moodli? hmm?  :lb: Vies nieco blizsie?

neonfish

kto ma zaujem ohladom nejakych testov nech sa obrati na Devilsvs ..alebo sri  alebo Apokalyps ja uz nemam cas

DeViLvs

Quote from: neonfish on  06.11.2008, 00:55:36
kto ma zaujem ohladom nejakych testov nech da maila

check PM. diq

sri

Este jeden check pls  :laugh: Dik ;)