• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

obcerstvenie pre komisiu

Started by leniocka, 07.06.2009, 02:44:47

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

neprisli mi ziadne love na ucet :/
brix will be shat

leniocka

dakujem vsetkym, ktori mi nezabudli zaplatit ;) zabudli na to asi len dvaja a par ludi sa ani nedostavilo na statnice. daktore dobre duse vsak prispeli aj 2€, takze sa mi moj vklad vratil a im patri specialna vdaka bq

Quote from: ApokalypS on  17.06.2009, 18:49:29
nj, dobre to bolo.. a nemali tam byt aj dalsie dievcata? ;D
mala mi pomahat katka, ale ona prvy den poobede nemohla nakoniec a vtedy som zistila ze sa to da zvladnut aj tak ;)

rennow

nejake vyuctovanie??? co ta to vsetko dokopy vyslo, co si pokupila a pod...  ci boli komisie spokojne a pod. ...

leniocka

no zaobstarala som chlebicky, mineralky, tycinky, arasidy, chipsy, kavu, caj, cukor, smotanu do kavy a neviem ci komisie boli spokojne, to by sa mal vyjadrit asi dakto kompetentnejsi ;) a k tomu vyuctovaniu... ked niekomu chyba 10 centov, tak nech odomna pyta :D

ApokalypS

skor ak sa nieco zvysilo, tak by sa mal kupit chlast, ale o tom silno pochybujem :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Havran

ked sa nieco zvysilo ta nech is to necha, za namahu, uz vidim jak vam by sa dakomu s tym chcelo srat
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

rennow

Quote from: leniocka on  19.06.2009, 15:24:28
no zaobstarala som chlebicky, mineralky, tycinky, arasidy, chipsy, kavu, caj, cukor, smotanu do kavy a neviem ci komisie boli spokojne, to by sa mal vyjadrit asi dakto kompetentnejsi ;) a k tomu vyuctovaniu... ked niekomu chyba 10 centov, tak nech odomna pyta :D

leniocka, nepochopila si moj post, nemal som v plane podkopavat tvoju ochotu, ... nechaj tak, myslim, ze kazdy ti je vdacny, co si spravila, vratane mna.

BCAA

Quote from: rennow on  19.06.2009, 15:15:00
nejake vyuctovanie??? co ta to vsetko dokopy vyslo, co si pokupila a pod...  ci boli komisie spokojne a pod. ...

to je post zrely na facku :)

ppt

Quote from: rennow on  19.06.2009, 18:52:06
leniocka, nepochopila si moj post
potom som tvoj post nepochopil ani ja ;)

puq

podla mna ho nikto nepochopil

lada

GrindMyAss

ja som pomaly nepochopil ani naco tu je tolko postov v tomto topicku...stacilo napisat sumu kolko treba zaplatit a kde ju treba zaplatit :)

ppt

3 strany nie je az tak vela. Skus ist do "O nicom" ;D

kov

podla mna by trebalo zrobit novy topic kde sa dohodneme na tom kolko Lenke priplatime  :D

leniocka

myslim ze ti, ktori si cenili moju pracu, mi nechali 2€ a nepotrebovali vydavat, takze myslim, ze tuto temu uz mozeme uzavriet ;)

GrindMyAss

Quote from: leniocka on  22.06.2009, 19:02:47
myslim ze ti, ktori si cenili moju pracu, mi nechali 2€ a nepotrebovali vydavat, takze myslim, ze tuto temu uz mozeme uzavriet ;)

no ocenili tvoju pracu na 40c :D