• Welcome to TUKE FĂ“RUM - FĂłrum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

obcerstvenie pre komisiu

Started by leniocka, 07.06.2009, 02:44:47

« predchádzajúce - ďaląie »

leniocka

ako to je s obcerstvenim? treba sa nejako skladat? treba zabezpecit aj obed?

JCube

ja prispejem ak bude treba ale na priprave sa nezucastnim kedze beham az do obhajob na inych dolezitejsich akciach...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Tanka

to iste u mna, od stredy som mimo a do KE pridem az tesne pred obhajobami cize dajte vediet kde poslat peniaze

leniocka

precitala som si minulorocne prispevky, takze myslim ze to nebude problem. vyratali to na 30 Sk pre jedneho, takze cim viac vas bude ochotnych tym lepsie :) ak by xcel niekto pomoct s pripravou obcerstvenia, moze tuna napisat a nejako sa dohodneme :)

kOsTi

ja pomozem s postatnicovym odstranovanim obcerstvenia :P
:trestac:

WRC03

peniaze mozte vsetci posielat mne :D

Frodooo

leniocka

tak ono najlepsie by bolo kebyze prispel kazdy :D patrilo by sa :P

hubertus

chcelo by to nejakeho predsedu vyboru :)
proste niekoho kto si to vezme na starost a vykomunikuje, skoordinuje ...
.: hubertus :.

kov

zaplatim aj pred, pomozem ale az po... inak vsetko od stresu doserem

leniocka

dneska som bola za pani sidarovou a povedala, ze co asi treba, takze asi sa do toho pustim. ale povedala aj, ze bude dobre ked zozenieme 2 dievcata, co budu obsluhovat (doplnat zasoby a ponukat kavu a caj), lebo my budeme mat inu robotu vtedy ;) takze ked o dakom viete dajte mi vediet tuna popripade na mail leniocka@gmail.com dakujem :)

BossZ

ja som uplne za, len by sme potrebovali nejake blizsie infosky uz...  :)
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

leniocka

predbezna cena na jedneho cloveka je zatial 2€ viac to urcite nebude a dneska uvidim presne, na kolko to vynde. V pripade, ze chlebicky vyndu lacnejsie bude to nieco do 1,50€. Vyberat budem cele dva dni statnic. Bola by som rada, ak by sa tato informacia rozsirila, aby na mna nikto potom nevyvalil oci, ze co od neho xcem  ap

lada

ale vyberaj to odludi, co uz spravili statnice, ti ti v tom afekte od stastia daju aj celozivotne uspory ;)

kov

skor by som povedal ze vsetci by mali dat tie 2 eura vopred (pre stastie), a po obchajobe jej dokupit jedno male pivo (za ochotu)...  ;D

BossZ

Quote from: kov on  12.06.2009, 15:19:17
skor by som povedal ze vsetci by mali dat tie 2 eura vopred, a po obchajobe jej dokupit jedno male pivo...  ;D

suhlas, len ze je uz malo casu, minuleho roku sa peniazky posielali aj na ucet, to by bola vyhoda mozno aj teraz, kedze uz mame iba par dni, a este do toho pide aj vikend. Mne je jedno uplne ako to nakoniec bude, v pohode prispejem aj v den statnic, len je to neprijemne pre toho kto to vopred cele zaplati zo svojho...
:)
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

valec

mohli by sme ti davat peniaze uz aj v den pre objahobou v case, ked sa bude chodit kopirovat prezentacia do kompov.. len by sme sa museli

dohodnut na nejakom rozumnom case (najlepsie vsetci)

leniocka

no... po spocitani mi to vyslo 1,60€ na jednu osobu.
za tieto peniaze su zabezpecene chlebicky, nieco slane, mineralky, kava a caj do kazdej komisie.

bolo by super keby sme sa stretli v pondelok, kedy treba nahravat prezentacie do pocitacov o 16:00 na 5. poschodi pri paternosteri. tam budem vyberat peniaze. poprosim, aby vacsina doniesla peniaze v tento cas. pokial by to naozaj neslo, zvysne peniaze budem vyberat v dni stanic, cize 16.6. a 17.6. kedze budem robit obsluhu pre komisiu spolu dalsimi dievcatami.

prosim tych, co chodia na forum, aby tieto informacie oznamili aj ostatnym (cim viac ludom to poviete tym lepsie  ;) )

EDIT: ma niekto zaujem posielat peniaze na ucet? v pripade zaujmu by som potom uviedla aj cislo uctu

takze cislo uctu: 2616404926/1100 (prosim, aby ste ako text pre prijemcu uviedli vase meno a priezvisko, aby som vedela, koho si mam vyskrtnut zo zoznamu ;) dakujem)

P.S. ide o statnice na KPI 16.6. a 17.6. (ale, ak by xceli prispiet aj ine katedry, tak nesom proti :D )

badi

Posli mi fakturu  bv

EDIT : myslim ze posielat 1.6 € cez e-banku je ako kupit si v Tescu Horalku a zaplatit kartou :D

Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

kOsTi

Quote from: badi on  15.06.2009, 00:26:38
EDIT : myslim ze posielat 1.6 € cez e-banku je ako kupit si v Tescu Horalku a zaplatit kartou :D

ta sa smej ale ja som raz bol v tescu cosi kupovat (kolo eura to bolo) a som myslel ze mam peniaze a nemal som tak som musel kartou platit :D

GrindMyAss

Quote from: kOsTi on  15.06.2009, 00:37:38

ta sa smej ale ja som raz bol v tescu cosi kupovat (kolo eura to bolo) a som myslel ze mam peniaze a nemal som tak som musel kartou platit :D

Blbe :D

badi

Quote from: GrindMyAss on  15.06.2009, 00:47:45
Quote from: kOsTi on  15.06.2009, 00:37:38

Blbe :D

Tesco na tom mozno aj prerobilo :D
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

K5

dakujem lienocka, ze si sa podujala zorganizovat obcerstvenie  ;)

ApokalypS

nj, dobre to bolo.. a nemali tam byt aj dalsie dievcata? ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

hej zabudlo sa na gogo tanecnice :D